unirea slobozia

Unirea Slobozia – Lot și transferuri pentru sezonul 2023/2024

Autor: Cristi Geiger
Ultimul update pe: 1 ianuarie 1970
5/5 - (1 vote)

Analizăm pentru tine loturile și transferurile celor mai importante echipe din Liga a 2-a Casa Pariurilor. Următoarea pe listă este Unirea Slobozia, ocupanta ultimului loc de pe podium la sfârșitul anului 2023.

Adrian Mihalcea a făcut o treabă foarte bună, iar echipa sa este aproape calificată în play-off. Unirea Slobozia a reușit și câteva transferuri în mercato pentru a-și întări lotul pentru faza decisivă a sezonului.

Citește și analizele noastre pentru celelalte echipe de top din Liga a 2-a: Chindia Târgoviște, FC Argeș, CS Mioveni, Ceahlăul Piatra Neamț, CSA Steaua sau Concordia Chiajna. Avem pe site și Preview F1 2024! Află și totul despre Sala Dinamo!

Unirea Slobozia Antrenor – Mihalcea a făcut o treabă excelentă

În vara anului trecut, șefii de la Unirea Slobozia l-au (re)numit ca antrenor pe Adrian Mihalcea. Acesta a făcut o treabă excelentă până acum, echipa fiind pe ultima treaptă a podiumului în clasament.

Evident, Mihalcea va continua pentru restul sezonului, unde obiectivul este clar: promovarea în Superliga. Iată cum arată bilanțul celor de la Unirea Slobozia în primele 15 meciuri: 9 victorii, 4 rezultate de egalitate și doar 2 înfrângeri. O linie de clasament mai bună are doar Șelimbăr.

Așadar, Unirea Slobozia a acumulat 31 de puncte, la egalitate de puncte cu Corvinul Hunedoara. Lider este Șelimbăr, cu 32 de puncte, dar fără drept de promovare.

Unirea Slobozia Transferuri 2024

Vrei să știi ce transferuri a făcut Unirea Slobozia în 2024? Îți detaliem noi în cele ce urmează. Doar patru jucători au venit în echipa ialomițeană pentru a completa lotul, unul destul de bun.

Iată achizițiile celor de la Unirea:

  • Iliya Dimitrov – atacant central, 27 de ani, venit de la Oțelul Galați.
  • Denis Bujor – extremă dreapta, 19 ani, împrumutat de la Farul.
  • Florin Purece – mijlocaș ofensiv, 32 de ani, transferat de la Nieciecz (Liga a doua din Polonia).
  • Ionuț Andreș – fundaș central, 23 de ani, împrumutat de la FC Voluntari.

În ceea ce privește plecările, Unirea Slobozia a renunțat la serviciile a trei jucători: Cosmin Bîrnoi, cedat la Unirea Dej, Alexandru Melniciuc (plecat la CS Tunari) și Milos Zukanovic (întors la Metaloglobus).

Unirea Slobozia – Lot 2023/2024

Iată cum arată lotul celor de la Unirea Slobozia pentru restul sezonului:

  • Portari: Denis Rusu, Ștefan Georgescu, Ștefan Ciupercă.
  • Fundași: Ionuț Dinu, Dmytro Pospelov, Ionuț Andreș, Gabriel Lazăr, Laurențiu Vlăsceanu, Florinel Ibrian, Mihai Șandru, Constantin Toma, Mario Aioanei.
  • Mijlocași: Ionuț Coadă, Raul Iancu, Serges Ekollo, Cosmin Atanase, Andrei Dorobanțu, Mihăiță Lemnaru, Denis Dragomir, Cristian Chiriță, Mihnea Ștefan, Denis Milotin-Cârciag, Serafim Cojocari, Christ Afalna, Ștefan Pacionel, Florin Purece, Viorel Gîrbăcea, Dragoș Lazăr.
  • Atacanți: Dorin Radu, Iliya Dimitrov, Denis Bujor, Alexandru Eavaz.

Prim 11 probabil

Rusu – Aioanei, Lazăr, Andreș, Toma – Ekollo, Coadă – Dorobanțu, Pacionel, Cojocari – Dimitrov.

Concluzii

Unirea Slobozia este, fără doar și poate, una dintre favoritele la promovarea în Superliga. Ialomițenii și-au construit un lot capabil să ajungă pe prima scenă a fotbalului românesc. În plus, autoritățile locale vor investi un milion de euro pentru a construi o bază sportivă.

Așadar, sunt planuri mari la Slobozia. Va reuși echipa lui Mihalcea să promoveze la finalul acestui sezon?

Aruncă un ochi și peste celelalte articole ale noastre din secțiunea știri sportive. Acolo unde ai loturile formațiilor din Superliga, dar și alte noutăți din sportul rege. De asemenea, nu uita nici de secțiunea ponturi pariuri, acolo de unde poți alege cele mai bune pronosticuri. Dar ai și biletul cota 2 și biletul zilei azi gata făcute. Spor(t) în toate!