Ai pierdut la pariuri? Cum sa te comporți?

ce faci cand pierzi la cote pariuri

Pariurile sportive înseamnă printre multe calcule și statistici un real joc de noroc. Ca atare, nu există joc de noroc fără câștig și pierdere. Am putea spune că fiecare parior, chiar și profesionist tot mai pierde.

Cu siguranță, unii dintre jucători pierd mai mult decât ceilalți, iar acest lucru se datorează unei strategii greșite de joc sau luând în calcul cote pariuri greșite.

Atunci când ai pierdut la pariuri nu ai de ce să stai ore în șir să te gândești de ce ai pierdut, ci mai degrabă să identifici greșelile și să găsești cea mai bună strategie, astfel încât data viitoare să eviți o pierdere mai mare. La fel, nici nu trebuie să renunți – jucând poți pierde sau câștiga în egală măsură, însă cu perseverență vei cunoaște cum anume să îți îndrepți greșelile, vei alege cele mai bune cote pariuri, transformându-te într-un profesionist, pe zi ce trece.

Mai înainte de toate, ar trebui să îți identifici țelurile și să te clasifici drept jucător care joacă pentru câștiguri sau pentru distracție, care își dorește să câștige mult într-o perioadă scurtă de timp și dacă îți dorești câștiguri mici, dar stabile, pe termen lung. Toate aceste lucruri te vor ajuta să te încadrezi într-o anumită categorie de jucători. Dacă, de exemplu, joci la pariurile sportive doar pentru amuzament, alegând cote pariuri la întâmplare, mai mult ca sigur atunci când vei pierde nu vei fi afectat pentru că intuiești că acest lucru se va întâmpla. Dacă joci pentru câștig și concluzionezi că ești un jucător profesionist, mai mult ca sigur vei avea de suferit la o eventuală pierdere. Cei mai mulți dintre jucătorii care își doresc bani mulți într-un termen scurt suferă o decepție ori de câte ori își dau seama că acest lucru nu se va întâmpla.

Un jucător profesionist își dorește câștiguri stabile, pe un termen lung. Înțelege în egală măsură și pierderile și câștigurile, găsind cele mai bune soluții și cote pariuri pentru a avea succes pe termen lung.

Ce faci când pierzi la pariuri?

Există mai multe tipuri de reacții. Pe de o parte sunt jucători care se simt iritați de pierderea cauzată, neputând suporta că au pierdut. De aceea, el va încerca să joace la recuperare, iar această atitudine de obicei îl conduce către eșec pentru că va mări mizele și va paria fără să ia în calcul toate riscurile.

Pariorul supărat este stresat că a pierdut, însă nu este supărat pe el, ci mai degrabă pe piața pariurilor sportive pe biletul zilei fotbal sau alt sport și pe ce cote pariuri sunt puse la dispoziție, retrăgându-se din joc.

Pariorul ghinionist pur și simplu nu este urmărit de noroc. Acesta va fi supărat că a pierdut, însă nu va considera acest lucru drept vina sa. Va da vina pe soartă pentru că echipa favorită și care avea cele mai mari șanse a pierdut.

Pariorul realist este un jucător care nu se întâlnește mereu și acest lucru pentru că un realist de obicei nu pariază, considerând că va fi imposibil să parieze. Și dacă totuși pariază, atunci nu se va supăra, ba chiar va miza în continuare, va analiza mai bine ce cote pariuri are un anumit meci, știind că la un moment dat va avea șanse mai multe de câștig, urmându-și teoriile realiste.

Cel mai important lucru, indiferent de categoria de jucător în care te încadrezi este să cunoști cum anume să îți gestionezi emoțiile și mai ales să cunoști cum anume să depășești cele mai grele perioade. De exemplu, atunci când pierzi nu este cazul nici să renunți și nici să joci la recuperare, mărind mizele întrucât mai mult ca sigur vei putea pierde mult mai mult. Trebuie să îți păstrezi calmul să studiezi bine ce cote pariuri sportive live are fiecare joc și să urmezi câteva dintre sfaturile de mai jos:

Nu miza mai mulți bani decât ai disponibili

Acesta este un lucru fundamental. Este nevoie să știi care este bugetul lunar alocat pentru pariuri și niciodată să nu încerci să îl depășești. Cu ajutorul unui management al banilor bine făcut, vei ști cum anume să controlezi resursele cum sa te folosești de cote pariuri așa încât să eviți pierderile prea mari.

Dacă pierzi de ceva vreme, oprește-te din pariat o vreme!

Nu continua să pariezi atunci când treci printr-o serie întreagă de pierderi. Poate nu ai noroc, poate nu calculezi bine probabilitățile și acele cote pariuri. De aceea, ar fi bine să faci o pauză și să reiei jocul atunci când te simți pregătit să câștigi.

Nu renunța dacă pierderile sunt mai mari decât câștigul – atitudinea unui jucător profesionist este aceea de a-și îmbunătăți permanent strategiile pentru a câștiga. Atâta timp cât nu ai mizat tot, poți încerca în continuare să pariezi, chiar dacă pentru moment ai pierdut. Alege însă alte cote pariuri. Cu puțin noroc și cu ajutorul unor calcule bine făcute, vei ajunge să recuperezi o parte din suma pierdută și chiar să fii pe plus la un moment dat.

Fii mereu pozitiv – a-ți păstra o atitudine pozitivă înseamnă că îți vei păstra șansele de câștig. Un jucător al pariurilor sportive trebuie întotdeauna să aibă încredere în forțele proprii, în cote pariuri și să nu se dea bătut mai repede decât ar fi firesc și să reușească să depășească momentele în care pierde, transformându-le în lecții făcute pentru câștig.

Urmărește cote pariuri și echipele favorite – iată un alt lucru pe care trebuie să îl iei în calcul. Este bine să urmărești cotele, să calculezi probabilitățile implicite și să stai mereu cu ochii pe echipa favorită. De aceea, ar fi bine să mizezi doar pe sporturile pe care le cunoști cel mai bine, sporindu-ți astfel mult mai mult șansele.