Matched betting la pariuri sportive online

Cum probabil că am mai spus de atâtea ori, există o mulţime de strategii la pariuri sportive online. Multe dintre ele sunt tehnici şubrede, nefondate pe detalii bine puse la punct. Există însă şi altele ce pot garanta venituri constante şi sigure însă care necesită mult timp investit în ele şi multă răbdare. Există foarte mulţi oameni ce profită de astfel de strategii şi am decis să împărţim şi cu voi una dintre ele. Matched betting este o strategie relativ nouă pe piaţă dar care creşte rapid în popularitate datorită eficienţei acesteia pe site-urile de pariuri sportive online.

Ce presupune Matched betting la pariuri sportive online?

Practic, prin această metodă nu mai putem considera pariurile un joc de noroc deoarece această tehnică ne poate garanta câştigul la fiecare pariu, deci nu există noroc la mijloc. În articolele precedente am tot vorbit de faptul că toate casele de pariuri online au oferte de bun venit prin care oferă sume foarte mari de bani cu scopul de a atrage cât mai mulţi clienţi. E timpul să învăţăm cum să profităm de aceste oferte de la casele de pariuri sportive online şi cum să le transformăm în profiturile noastre garantate. Totul este absolut legal şi casele de pariuri nu au o problema în legătură cu faptul că profităm al maxim de bonusurile oferite de acestea.

Nu este important să aveţi foarte mare experienţă în domeniul pariurilor sau să ştiţi ce presupun diferitele tipuri complicate de pariuri. Este necesară o simplă înţelegere a doar 2 tipuri de pariuri pe care le veţi folosi cu această metodă. Primul tip este pariul „pentru”, mai exact este tipul de pariu simplu prin care pariem pe faptul că un eveniment se va întâmpla. Al 2-lea tip de pariu este cel „contra”. Acest tip de pariu presupune să mizăm împotriva reuşitei unui eveniment, spre exemplu, pariem că România nu va câştiga în meciul următor. Strategia presupune în esenţă să ne anulăm riscul pe care ni-l asumăm cu pariul „pentru”, pariind inmpotriva noastră printru-un pariu „contra” ce veneficiaza de aceeaşi cotă.

Cum funcţionează Matched betting la pariuri sportive online?

În primul rând trebuie să ne familiarizăm cu casele de pariuri sportive online deoarece doar aici beneficiem de bonusurile de care avem nevoie pentru că această strategie să funcţioneze. Vom folosi o grămadă de case de pariuri şi este esenţial să avem un cont şi pe o casă de pariuri specializată în pariurile „contra”. Există astfel de case  de pariuri speciale care vă vor oferi deasemenea diferite bonusuri.

Făcându-ne cont pe o casă de pariuri ce pune la dispoziţia noului venit un pariu gratis, probabil vom fi nevoiţi să facem un prim pariu pentru a obţine pariul gratuit. Aici începe să vină profitul. Vom folosi pariul gratuit pentru a plasa un pariu „pentru” pe un eveniment bine ales. La casă specială de pariuri sportive online unde putem beneficia de pariuri „contra” vom paria împotriva aceluiaşi eveniment. Astfel, indiferent de rezultatul evenimentului, profitul nostru este garantat. Tot ceea ce rămâne să faceţi este să va retrageţi banii şi să treceţi la următoarea casă de pariuri ce vă oferă un pariu gratuit. Pentru fiecare pariu câştigat vom avea un profit de aproximativ 95%, în funcţie de cât de bine alegem meciurile cu cele mai mici diferenţe de cote şi scăzând şi taxele TVA asupra pariurilor.

Există riscuri cu Matched betting?

În momentul în care această strategie se pune în aplicare ca la carte, nu există niciun risc pentru că ne acoperim spatele întotdeauna pariind împotriva noastră. Există însă posibilitatea unor erori făcute de pariori şi astfel să apară şi riscurile. Tomcai de aceea trebuie să fiţi foarte atenţi în paşii pe care îi urmaţi şi să-i respectaţi cu rigurozitate, iar veniturile vor veni garantat.

Există pe internet mai multe programe şi ustensile pe care le puteţi folosi atunci când alegeţi cotele pentru evenimentele pe care ar trebui să pariaţi. Ţineţi minte că aici nu veţi alege meciurile în funcţie de cine credeţi că va câştigă sau cele în care joacă aechipa preferată. Meciurile ideale pentru ca această strategie să funcţioneze sunt acelea pentru care pariurile „pentru” şi „contra” să aibă cote cât mai egale, de preferabil peste 2.00 pentru a face cât mai mult profit. Astfel de ustensile vă pot arăta care sunt acele meciuri şi casele de pariuri la care cotele sunt date. Folosind cele învăţate sperăm că va veţi mari câştigurile la pariuri sportive online! Mult succes!