Handicap asiatic, o alegere bună

handicap asiatic oferte

Drumul tău printre cote și promoții nu se sfîrșește practice niciodată. Mereu te aventurezi printre cele mai profitabile tipuri de pariuri și de ponturi. Vorbim despre handicap asiatic ca despre o oportunitate serioasă în materie de pariuri sportive. Nu doar handicap asiatic -1 este singura opțiune, deși e una dintre cele mai populare.

Atunci când există un dezechilibru evident între cele două echipe, intervine acest parametru extreme de important numit handicap asiatic. Vorbim de handicap asiatic goluri, unde există doar două opțiuni de pariere.

Echipa mai slab cotată primește un avantaj fictiv, iar cea favortiă primește un handicap fictiv. Astfel, putem spune că pariul ajunge la un punct de echilibru. Nu vorbim de rezultat de egalitate în cazul acestui tip de pariu, pe care îl vom explica și în cadrul Beturi Show (podcast pariuri și podcast fotbal).

Tipuri de handicap asiatic

Vorbim în continuare de cele mai importante categorii de pariuri asiatice. Criteriu de bază este acela al returnării (parțiale, integrale) sau nereturnării mizei pe care ai plasat-o pe pariul tău. Prima categorie sunt pariurile fără returnare de miză. Acestea vin cu parametrii de handicap de tipul y.5. Acem aici handicap asiatic goluri 0.5, 1.5, 2.5 etc. În cazul acesta nu există altă opțiune decât câștigarea sau pierderea pariului.

Nu poți primi banii înapoi la un Arsenal Fulham pe un pariu Arsenal (-2.5). Fie Arsenal va câștiga la cel puțin trei goluri și vei obține câștigurile din pariul tău, fie Fulham va pierde la maxim 2 goluri, iar pariul tău va fi declarat pierzător.

Handicap cu parametru întreg

Handicapul asiatic cu returnarea integrală a mizei este acela în care parametrul de echilibru este un număr întreg. În exemplul de mai sus am avea Arsenal (-2) în fața lui Fulham, cu trei opțiuni pe cele două tipuri de pariuri. Poți alege în cazul acesta să mizezi pe victoria  lui Arsenal sau pe cea a lui Fulham (fictivă, după aplicarea criteriului de handicap).

Dacă Arsenal câștigă la fix două goluri, miza îți va fi returnată, în timp ce o victorie la un gol, un egal sau o victorie la orice diferență din partea lui Fulham va fi cotată ca un pariu pierzător dacă ai ales Arsenal (-2). Campionatul Angliei va fi prezent constant la Biletul Zilei. Exemplul poate fi extins și pentru handicap asiatic -1.

Handicap asiatic goluri

Nu în ultimul rând, tot în podcast fotbal îți vom explica cum stă treaba cu handicapul cu returnare parțială de miză. Vorbim de coeficienți precum 0.25, 0,75, 1.25, 1.75, dar și variantele lor negative (-0.25, -0.75, -1.25, -1.75 etc). Aici există mai multe variante. Prima și cea mai fericită este aceea în care poți câștiga pariul integral.

Iată și un exemplu în acest sens: Arsenal vs Fulham, luăm Arsenal (-1.25). Pariul va fi câștigător doar la o victorie a Tunarilor la cel puțin două goluri diferență. Apoi avem situația în care pariul este pierdut pe jumătate, iar cealaltă jumătate de miză este returnată. Aici este cazul handicapurilor cu fracție y.25. Vorbim de +/- 0.25, +/-1.25 etc.

Discuții despre handicap asiatic în podcast fotbal

Vom aborda constant în podcastul pariuri multe dintre aceste situații. A treia situație este aceea a coeficienților care au 75 după virgulă. -1.75, 0.75 sau 2.75 se încadrează toți în această situație. Aici există un prag la care poți pierde jumătate din miză, iar cealaltă jumătate îți va fi returnată.

Alegem același meci dintre Arsenal și Fulham, cu un pariu (-1.75). Situația specială apare la o victorie la două goluri a lui Arsenal, când jumătate de miză va fi returnată și jumătate de pariu va fi declarat câștigator.

Câteva diferențe între handicapul asiatic și cel european

Vom aborda și subiecte din care poți învăța în cadrul acestui podcast pariuri (îl putem numi și podcast fotbal). De exemplu am putea vorbi despre diferențele majore dintre handicapul asiatic și cel european. Dacă la primul nu există a treia variantă (versiuneade mijloc), la a doua poți merge și pe varianta egalului. În cazul handicapului european nu mai există parametri precum 2,5 sau 1.25.

Dacă alegem din nou meciul dintre Arsenal și Fulham și aplicăm lui Fulham un parametru de +2, vom avea trei variante de pariere. Prima dintre ele, victorie Fulham. Asta se traduce prin o victorie la maximum un gol pentru Arsenal.

Exemplu handicap

Egalul sau victoria lui Fulham la orice diferență înseamnă victorie Fulham în termenii handicapului european. A doua variantă, egalul. Aici vorbim de o victorie la exact două goluri a lui Arsenal. Victoria Arsenal în handicap european se va traduce printr-o victorie la cel puțin scor de neprezentare pentru tunari.

Foarte multe dintre casele de pariuri online cu licență ONJN oferă handicapuri europeen și asiatice. Dintre partenerii noștri amintim desigur pe Unibet, Admiral, Netbet sau 888. Vorbim în continuare și de avantajele pe care le prezintă pariurile cu handicap asiatic. E bine de știut că poți folosi această metodă și pe pariurile online în live.

Avantajele handicapului asiatic -1 dar și a altor tipuri de handicap

În primul rând, vorbim despre crearea unor cote competitive pentru niște meciuri aparent dezechlibrate. Cotele pentru favorite pot ajunge la un (-2.5) aproape de valoarea 2. Lucrurile devin mai interesante în felul acesta pentru adevărații pariori, cei care cunosc cu adevărat jocul. Cum ar fi ca meciul să înceapă de la 0-2 sau de la 0-3 în loc de 0-0?

Un alt avantaj este folosirea opțiunii de returnare parțială sau a integral a mizei când meciurile sunt pe muchie de cuțit. Există așa-numitul handicap 0 (Draw No Bet), în care alegi câștigătoarea meciului, iar în caz de egalitate se returnează miza integral. Joacă safe, joacă eficient. Ținem aproape și vorbim despre alte metode de a face bani din pariuri. Testează handicapul în cât mai multe dintre combo-urile tale.