verificare bilet totalbet

Verificare bilet TotalBet – Cum afli dacă biletul este câștigător

Autor: Vlad Marina
Ultimul update pe: aprilie 26, 2022
4.7/5 - (4 votes)

TotalBet este un operator de pariuri sportive cu un număr de sucursale extrem de ridicat în România. Pe parcursul acestui articol vom detalia procesul de verificare bilet TotalBet, dar și alte aspecte importante cu privire la oferta Total Bet și ceea ce ține de această casă de pariuri. 

TotalBet ro se axează în cea mai mare parte pe localitățile din spațiul rural. Majoritatea locațiilor pe care acest operator le deține sunt sub formă de baruri, iar această asociere între petrecerea timpului într-un bar și plasarea pariurilor este avantajoasă pentru jucători din punct de vedere al programului de lucru. 

În cazul în care dorești să descoperi și o altă platformă modernă, aruncă o privire peste pagina cu verificare bilet SuperBet – acolo unde poți revendica și un bonus de Bun Venit din partea uneia dintre cele mai cunoscute case de pariuri la nivel național. 

Modalitatea de verificare bilet TotalBet 

Indiferent dacă agențiile de pariuri TotalBet sunt numeroase în România, operatorul a pus la dispoziție și o opțiune mai accesibilă atunci când vorbim despre verificare bilet TotalBet. În următoarele rânduri vom explica cum poți verifica un bilet TotalBet pariuri de pe desktop, laptop, tabletă sau telefon. 

 1. Accesează site-ul operatorului – totalbet.ro 
 2. Al doilea pas constă în introducerea codului de pe bilet în caseta aflată în partea stângă a site-ului. 
 3. În această secțiune a site-ului vei găsi textul “Verifică Bilet”, acolo unde va trebui să fie apăsată tasta Enter/click pe bifa care apare pe site, în funcție de device-ul de pe care accesezi această opțiune. Introduci acolo cod verificare bilet Total Bet și așa poți afla dacă ești câștigător.

Pariorii sunt mulțumiți de funcționalitatea site-ului TotalBet. Acesta oferă opțiunea de creare a unui bilet virtual ce generează o serie cu care vei putea merge în orice sucursală pentru a plasa biletul dorit. Funcția de TotalBet verificare bilet este rapidă și eficientă pentru orice jucător. 

Opțiunile de pariere disponibile la TotalBet România

Acum că a fost explicat procesul de verificare bilet TotalBet, vom discuta despre oferta Total Bet și ce opțiuni de pariere există la acest operator. Pe lângă TotalBet fotbal (foarte popular pe site), vom găsi și alte sporturi interesante pentru jucători.

 • Fotbal 
 • Tenis
 • Baschet
 • Hochei
 • Handbal
 • Volei
 • Tenis de masă
 • Snooker
 • Badminton
 • Baseball
 • Cricket
 • Futsal
 • Darts

Pentru multe din aceste sporturi, TotalBet pune la dispoziție și opțiunile de Cotă Magică sau Extra Cotă. Acestea oferă o cotă mai bună pe selecțiile respective și creează o șansă în plus atunci când vine vorba despre plasarea unui bilet. 

Dacă dorești și un alt tip de joc, pe site-ul TotalBet ro poți opta pentru Bila Magică. Bila Magică este un pariu în cotă fixă pe evenimente tip pariu numere. Extragerile sunt redate simultan și pot fi vizualizate în cadrul tuturor agențiilor care pun la dispoziție acest tip de pariu. 

Verificare bilet TotalBet – Secțiunea de rezultate TotalBet

 • Pe lângă opțiunea de verificare bilet TotalBet, de pe site-ul operatorului putem afla informații și cu privire la rezultatele partidelor disputate. Aici sunt afișate toate rezultatele partidelor din ofertă, în funcție de campionatul la care dorești să afli deznodământul. Putem observa că rezultatele sunt afișate pe reprize (Repriza 1 / Repriza 2). 
 • Operatorul permite să alegi competiția sportivă (Europa League, Champions League, Premier League etc) din care cauți biletele pentru a avea parte de o navigare mai rapidă. Tot ceea ce trebuie să faci este să utilizezi funcția “find” a navigatorului folosit (Safari, Firefox, Opera, Chrome, Edge etc)

Total Bet Verificare Bilet – Concluzii

Opțiunea de verificare bilet TotalBet este ușor de accesat și foarte eficientă pentru orice jucător. Ia în considerare toți pașii enumerați mai sus și bucură-te de diversitatea ofertă de acest operator.

Combină ponturile la pariuri de pe pagina noastră cu cotele oferite de TotalBet și cu siguranță vei avea multe bilete verzi! Ai un articol asemăntor și despre cum verifici un bilet la Publicwin! Aruncă un ochi și pe Facebook sau Telegram BETuri pentru un plus de inspirație. Verifică și oferta de pariuri de la Betmen, Senatorbet sau SmartBet!

Pe pagina noastră la categoria de Oferte speciale, vei putea regăsi numeroase alte bonusuri pariuri și promoții. Dacă vrei să revendici un bonus de bun venit sau să găsești cele mai tari oferte și bonusuri fără depunere la cazino, te așteptăm pe secțiunea de Oferte Cazino de pe BETuri.ro.