ponturi rugby

Ponturi Rugby – Tipuri de pariuri pentru rugby

Autor: Cristi Geiger
Ultimul update pe: 1 ianuarie 1970
Rate this post

Iată ce vei găsi în următorul articol dedicat de ponturi rugby:

  • 1. Reguli rugby – ponturi pariuri.
  • 2. Pronosticuri rugby pe care poți paria.
  • 3. Tipuri de pariuri live rugby.
  • 4. Concluzii ponturi rugby.

Continuăm serie articolelor despre cele mai importante tipuri de pariuri. După ce am oferit sugestii despre multe sporturi (precum snooker, handbal și baschet) a venit şi rândul rugby-ului. Deci vorbim de ponturi rugby.

La prima vedere este un sport destul de dur, dar despre el se spune că este un sport de golani, jucat de gentlemani. Acesta este originar din Anglia, dar în zilele noastre a ajuns să fie popular pe întreg mapamondul.

Spre deosebire de alte sporturi, unde puterile sunt concentrate pe un continent sau 2, la rugby găsim cel puţin o super purtere în aproape toate zonele globului. Noua Zeelandă, Australia, Africa de Sud, Argentina dar şi Anglia, Franţa, Scoţia dau ora exactă în acest sport. Rugby este un fenomen complex în care trebuie să scunoaştem bine regulile, dar nu credem că aceasta este o problemă printre pariori.

Fii alături de noi și în grupurile de Telegram și Facebook BETuri pentru o experiență completă la pariuri online!

1. Reguli la ponturi rugby

Un meci se desfăşoară pe durata a 80 de minute, două reprize a câte 40 de minute. Procedeele de marcare a punctelor sunt multiple. Procedeul care aduce cele mai multe puncte este eseul. Culcarea balonului în spatele liniei buturilor adverse aduce 5 puncte. Transformarea eseului mai aduce 2 puncte. Alte metode de a puncta pe tabela de marcaj sunt drop-golul cu 3 puncte şi lovitura de pedeapsă, atunci când se produce o infracţiune importantă. Lovitura de pedeapsă aduce 3 puncte.  Citește mai multe pe site-ul oficial al IRB.        

De-a lungul timpului România a obţinut performanţe destul de importante în acest sport. Ţara noastră este una dintre echipele care rar ratează un turneu final, putem spune că este o forţă a Europei. Din păcate acest sport nu este promovat cum ar trebui, iar viitorul nu se anunţă deloc bun în ţara noastră. Aşa cum era de aşteptat acest sport este foarte popular în oferta tuturor caselor de pariuri, care ne propun o ofertă foarte diversificată. Pentru ponturi rugby putem paria atât pre-match, dar şi live. Citește pe site și cât dureză un meci de rugby!

2. Cum alegem cele mai bune pronosticuri rugby?

Rugby-ul este un sport destul de complex, dar şi în care forţele tind să se echilibreze, astfel că diferenţa poate fi făcută de cele mai mici detalii. Atunci când alegem ponturi rugby trebuie să fim foarte atenţi la toate detaliile. În primul rând trebuie să aruncăm o privire asupra clasamentului competiţiei în care se desfăşoară acel joc. Apoi forma echipelor, jucători indisponibili, rezultatele de pe teren propriu sau deplasare pot înclina oricând balanţa.

Casele de pariuri care ne propun cea mai bogată ofertă pentru ponturi rugby sunt Efortuna şi Maxbet. Chiar dacă la prima vedere pare destul de uşor să alegem pronosticuri rugby câştigătoare pentru acest sport, nu este deloc aşa. Fiind un sport de echipă ce se joacă în 15 jucători, în orice moment poate apărea o surpriză. Pe foarte multe site-uri putem găsi ponturi rugby dar noi trebuie să ţinem cont de ponturile oferite de Beturi.ro.

Referitor la tipurile de pariuri, cele mai frecvente sunt cele pe rezultatul final. Se poate paria 1, X sau 2, De obicei rezultatul de egalitate are o cotă foarte mare deoarece se întâlneşte destul de rar. Ponturi rugby ne mai pot oferi şi alte tipuri de pariu cum este numărul de puncte într-un meci. Aici avem două opţiuni sub sau peste, numărul de puncte indicat. Numărul de puncte ce îl poate înscrie una dintre echipe este un pariu ce atrage de multe ori atenţia pariorilor. Pronosticuri rugby se poate referi şi la numărul de puncte dintr-o repriză sau alta.

3. Tipuri de pariuri pentru rugby live

Aşa cum am mai spus şi cu prilejul altor articole, este foarte important să urmărim evenimentul pentru care urmează să plasăm un pariu. Din nou, casele de pariuri ne propun o gamă destul de variată şi pentru meciurile de rugby live. Pariurile pe rezultatul final ne pot aduce sume importante. Atunci când urmărim un meci de rugby live putem anticipa unele răsturnări de situaţie, iar de pe urma lor să facem un profit consistent. Pentru numărul de puncte sfatul nostru este să pariaţi live. Acest tip de pariu contează foarte mult dacă partida este echilibrată sau între cele două echipe este o diferenţă destul de mare.

Un al tip de pariu de pe urma căruia putem profita atunci când alegem pariuri pentru rugby live este cel bazat pe handicap. Pariurile pe handicap beneficiază de obicei de cote destul de avantajoase. Ponturi rugby pe handicap pot fi jucate atât live cât şi pre-match. Noi, considerăm că dacă vom urmări cursul jocului avem o şansă în plus de a câştiga cu rugby live pe handicap.

Numărul de eseuri dintr-un meci poate fi o categorie de ponturi rugby foarte avantajoasă. MaxBet şi Efortuna ne ofertă în categoria de rugby live pariuri pe numărul de eseuri ce se marchează într-un meci. Sfatul nostru este să pariaţi acest gen de pariu pe meciurile mai dezechilibrate şi la competiţiile foarte importante unde se înregistrează scoruri destul de mari.

Pariuri speciale pentru rugby

Sportul practicat de gentlemeni ocupă un loc important în oferta caselor de pariuri. Cum era de aşteptat şi la acest sport există aşa numitele pariuri speciale din care putem alege cele mai bune pronosticuri rugby live sau prematch.

În primul rând trebuie să ne referim la numărul de puncte înscrise de un anumit jucător. Acest lucru îl putem anticipa în urma unei analize foarte amănunţite, luând fiecare jucător. Trebuie să identificăm şi jucătorii care execută loviturile de pedeapsă deoarece, ei de obicei marchează cele mai multe puncte pe parcursul unui meci. Un cartonaş galben sau chiar roşu anticipat corect ne poate aduce un câştig consistent dacă alegem un astfel de pariu. Pentru acest tip de pariu vă sfătuim să pariaţi pe meciurile cu miză foarte mare şi echilibrate în care jucătorii vor da totul pentru victorie.

4. Ponturi rugby – Concluzii

Pariurile pe un anumit jucător sunt foarte frecvente pentru pronosticuri rugby. Dacă anticipăm corect jucătorul ce va marca cel puţin un eseu ne vom alege cu o cotă avantajoasă. Rugby este un sport ce câştigă tot mai mult teren în fiecare ţară. Jocurile de la cele mai importante competiţii atrag din ce în ce mai mulţi spectatori atât pe stadioane cât şi în faţa micilor ecrane.

Ţine cont de sfaturile noastre oferite şi în cadrul acestui articol pentru a îţi creşte şansele de câştig. Pe Beturi.ro găseşti cele mai bune ponturi rugby. Pariază responsabil, doar la cele mai bune case de pariuri online din România!