retragere mozzart
Cristi Geiger
2 mai 2022

Retragere Mozzart pariuri sportive – Cum transferi banii pe card

4.5/5 - (2 votes)

Retragere Mozzart pariuri este momentul cel mai așteptat pentru orice parior. Dacă ai fost inspirat la pariuri sportive și ai sumă importantă în cont, e timpul să te gândești la retragere Mozzart pariuri. Procesul de retragere este simplu, poate chiar mai simplu decât cel de depunere Mozzart. Pentru a fi la curent cu toate detaliile referitoare la o retragere Mozzart, echipa BETuri.ro ți-a pregătit un articol special pentru acest lucru.

Mozzart pariuri este o platformă bine pusă la punct și poți retragere banii foarte ușor. Acest operator este relativ nou pe piață, dar pune la dispoziție cele mai moderne metode de retragere bani mozzart.

Totuși, ca să ajungi la retragere Mozzart pariuri ai nevoie prima dată să deschizi un cont de jucător Mozzart și să confirmi identitatea, după ce ai pariat. Totuși, pentru a înțelege mai bine care sunt pașii retragere Mozzart pariuri vom prezenta în detaliu acest lucru.

Retragere bani Mozzart – Retrageri rapide și ușoare

La Mozzart pariuri retragere online lucrurile sunt foarte simple. Pentru a retrage suma de bani dorită trebuie să accesezi contul tău și să mergi în partea dreaptă a ecranului acolo unde apare balanța.

După ce ai mers la „Balanță” vei apăsa butonul „Retrage bani” și ulterior trebuie să stabilești suma pe care vrei să o retragi din contul tău. După ce te-ai decis asupra sumei de bani va trebui să alegi metoda prin care retragi banii, dar și contul vrei să ajungă suma de bani.

Retragerea ta va fi ulterior analizată și dacă toate detaliile contului sunt în regulă, departamentul de validare Mozzart va aproba retragerea. ATENȚIE! O retragere efectuată la Mozzart va fi aprobată în maxim 24 de ore pe adresa de e-mail folosită la înregistrare.

Metode retragere Mozzart Pariuri

Mozzart Pariuri are mai multe metode de plată pe care le poți utiliza. Un mare avantaj pe care îl regăsim la această casă de pariuri este legat de retragerea prin agențiile stradale.

În acest moment metodele de retragere acceptate de Mozzart sunt următoarele:

  • Retragere minimă Mozzart card credit/ Safe Charge este de 100 de lei și durează între 3 și 5 zile lucrătoare.
  • Retragere Mozzart Pariuri poate fi efectuată și prin portofelul electronic Skrill – Suma minimă 100 lei, durată maximă 24 de ore.
  • Transfer bancar (Trustly) – Retragerea minimă 90 de lei.
  • Retragere agenție stradală Mozzartbet – Poți retrage minim 5 lei prin această metodă de plată. Aici e puțin mai complicat, deoarece în momentul în care apeși butonul „Retragere”, aplicația va genera un cod de retragere din 13 cifre pe care trebuie să îl prezenți în agenție, împreună cu actul tău de identitate. Aici bani pot fi ridicați instantaneu după generarea codului.

Retragere bani Mozzart – Validare card

Pentru a putea efectua prima retragere Mozzart trebuie să ai contul tău de jucător validat 100%. De exemplu, după ce ai trimis o poză cu actul de identitate, următorul pas în verificare contului sunt metodele de depunere.

Operatorul de pariuri sportive este obligat să îți solicite dovada adresei și cardurile de pe care ai făcut plata. Pentru a avea contul verificat 100% înainte de retragere bani Mozzartbet trebuie să trimiți o poză cu cardul tău.

ATENȚIE! În momentul în care validezi cardul și trimiți o poză către departamentul abilitat al celor de la Mozzart trebuie să ții cont de un lucru. La verificarea cardului trebuie să fie vizibile doar primele 6 cifre și ultimele 4 cifre de pe card. Cifrele 7-12 trebuie acoperite în întregime din motive de securitate. Tot acoperit trebuie să fie și codul CVV.

Cât durează retragere Mozzartbet

Pentru fiecare jucător timpul de așteptare la o retragere este foarte important. Cu cât o retragere este procesată mai repede, cu atât este mai bine pentru noi pariorii.

La Mozzart retragere online, timpul în care se procesează retragerea este diferit. Despre cât durează o retragere am scris mai sus. Cel mai simplu este să retragi în agenție, deoarece poți încasa banii instant după primirea codului de retragere. Dacă întâmpini orice problemă, nu ezita să apelezi la modalitățile de contact Mozzart, expuse de noi într-un alt articol.

Retragere refuzată sau retragere anulată

O retragere poate fi refuzată de către operator sau anulată de către parior. Pentru a înțelege mai bine cele două scenarii, îți vom prezenta două exemple de întâlnite.

  • Retragerea Anulată – În acest caz, pariorul decide să retragă bani din contul de jucător, dar alege să anuleze acțiunea, iar banii revin în cont. Anularea retragerii poate fi făcută doar de persoana care deține contul și doar înainte de procesarea retragerii Mozzart.
  • Retragere Refuzată – O retragere poate fi refuzată din mai multe motive de către departamentul abilitat al casei de pariuri. Retragere Mozzart refuzată apare în momentul în care există nereguli. Fie există suspiciuni cu privire la pariurile plasate, fie există probleme în ceea ce privește verificarea contului de jucător. În momentul în care ai o retragere refuzată, poți accesa pagina de Support și poți cere informații suplimentare.

Un detaliu important este că nu ai probleme cu retragerea nici din aplicația Mozzart, pe care ți-o recomandăm și despre care am scris de asemenea un articol pe site.

Concluzii Retragere Mozzartbet

Retragere Mozzart este un proces la care nu trebuie să întâmpini probleme, dacă totul este făcut ca la carte. Pentru a înțelege mai bine cum funcționează casele de pariuri îți recomandă să citești și articolele noastre legate de depunere Mozzartbet, verificare bilet Mozzart sau înregistrare Mozzart.

Echipa BETuri.ro a încercat să îți răspundă la toate întrebările legate de experiența pariurilor sportive la Mozzartbet. Sperăm că detaliile oferite de noi te vor ajuta să faci totul ca la carte în momentul în care pariezi la Mozzartbet. În plus, zi de zi, pe site-ul nostru găsești ponturi și recomandări, astfel încât să ieși câștigător la Mozzart.