depunere mozzart pariuri

Depunere Mozzart Pariuri – Metode & limite de depunere

Autor: Cristi Geiger
Ultimul update pe: aprilie 19, 2022
Rate this post

Mozzart Pariuri este una dintre casele de pariuri care au apărut pe piața din România. Depunere Mozzart pariuri este un proces care se realizează ușor, fiind similar cu cel de la alți operatori din România. Pentru a putea efectua Mozzart pariuri depunere ai nevoie de un cont Mozzart deschis și verificat.

Înainte să efectuezi o depunere trebuie să verifici rubrica de bonusuri și promoții. E posibil să ai o serie de avantaje pentru contul tău de jucător și ar fi păcat să le ratezi. Mizează cu Mozzart bet și poți câștigat sume importante la pariuri inclusiv datorită bonus depunere Mozzart pariuri.

Cum depui bani la Mozzart pariuri

Mozzart pariuri depunere are șase metode prin care poți alimenta contul de jucător. Din acest punct de vedere, acest operator este printre cele mai bine dezvoltate. Depunere minimă Mozzart pariuri este de 10 de Ron.

  • Card de credit – SafeCharge – depunere minima 20 Ron
  • Okto Cash – depunere minima 10 Ron
  • Numerar in agentiile Mozzart ( alimentarea contului se face la orice casierie Mozzartbet prin prezentarea actului de identitate)
  • Neteller – suma minima 45 Ron
  • Toppay – numerar in locatiile partenere (lista punctelor de lucru este afisata la rubrica „DEPOZIT – contul meu”. Foloseste QR code pentru a face depuneri cash. Scanează codul in oricare din locatiile Toppay sau Inmedio – suma minima 20 Ron
  • Skrill – depunere minima 45 Ron

Depunere Mozzart pariuri – Cont nou deschis

Primul pas petru a putea face o depunere Mozzart pariuri este să ai un cont deschis la acest operator. Mozzart pariuri este o casă de pariuri permisivă și poți efectua depuneri foarte ușor. Totuși, din cauza legislației la Mozzart bet și la alte case de pariuri nu poți juca fără să ai contul de pariuri verificat.

În momentul în care vrei să ai un cont verificat, e bine să știi că ai nevoie de un buletin sau un alt document care să certifice faptul că la înregistrare ai trecut corect datele și nu date fictive. Din acest motiv, echipa BETuri.ro recomandă tuturor jucătorilor noi să fie extrem de atenți când parcurg procesul de înregistrare.

La fel ca și alte case de pariuri, Mozzart are o depunere minimă și o depunere maximă. Despre acest lucru vom discuta puțin mai jos, la fel cum vom discuta și despre tot ceea ce înseamnă o depunere la acest operator.

Depuneri limitate la pariuri sportive

Înainte să aflăm cum fac o depunere Mozzart bet trebuie să urmărim câteva lucruri importante. De exemplu, contul trebuie verificat 100% pentru a putea efectua depuneri și pentru a nu avea probleme. De altfel, nici nu poti face o retragere Mozzart, dacă nu ai contul verificat.

Ulterior, trebuie să fim atenți la acest fenomen numit pariuri sportive. De exemplu, dacă acest hobby se transformă într-un viciu trebuie să stabilești o limită de depunere lunară. Poți să stabilești singur o limită maximă dacă crezi că ai probleme cu jocurile de noroc. Dacă întâmpini orice problemă, poți mereu apela la echipa de suport Mozzart.

Bonus la depunere Mozzart pariuri

Poți efectua depunere Mozzart pariuri doar prin metodele de plată de mai sus și poți obține chiar și un bonus la depunere Mozzart bet.

Mozzartbet îți oferă o gama atractivă de bonusuri și promoții. În acest moment pe platforma Mozzartbet sunt active următoarele promoții: 1. Bonus Cote 2. Happy Hour Bonus 3. Ratezi și câștigi.

Dacă ești interesat de bonus bun venit Mozzart trebuie să știi că poate ajunge până la 1750 de Ron, după cum urmează:

  • pentru prima depunere, valoarea maximă a bonusului este de 250 Ron;
  • pentru a doua depunere, valoarea maximă a bonusului este de 500 Ron;
  • pentru a treia depunere, valoarea maximă a bonusului este de 1.000 Ron

Pe lângă sumele respective oferite ca bonus clienților noi, ulterior cei de la Mozzartbet îți oferă promoții speciale. Apelează cu încredere și la aplicația Mozzart, pentru o experiență mai plăcută!

Concluzii

Condițiile de depunere Mozzart pariuri sunt ușor respectat de către clienții noi sau vechi. În momentul în care ți-ai verificat identitatea, adresa și metodele de plată pe care le-ai utilizat la depunere sunt în regulă poți să pariezi la Mozzart pariuri sportive.

Chiar dacă Mozzartbet este o casă de pariuri relativ nouă în România, noi te asigurăm că vei găsi acolo cele mai tari meciuri din lume pentru pariuri. Poți miza pe meciuri de tenis, fotbal, baschet, handbal sau volei.

Cel mai important lucru înainte să efectuezi o depunere este să citești termenii și condițiile. Dacă cunoști regulamentul casei de pariuri, atunci totul va fi ușor și nu vei avea probleme.

Mozzart are oferte constant pentru jucătorii noi și vechi. Poți afla despre cele mai noi oferte a celor de la Mozzart pe siteul BETuri.ro, acolo unde găsești și ponturi la meciurile importante de fotbal, tenis, handbal sau baschet.