înregistrare mozzart pariuri

Înregistrare Mozzart Pariuri – Cum deschizi un cont la Mozzartbet

Autor: Vlad Marina
Ultimul update pe: 1 ianuarie 1970
5/5 - (1 vote)

Avem o nouă casă de pariuri în România și e timpul să încerci să pariezi și tu. Procesul de înregistrare Mozzart pariuri este unul simplu și poți deschide un cont Mozzart pariuri sportive în doar câteva minute.

Deschidere cont Mozzart pariuri este procesul pe care noi îl vom prezenta astăzi pe site-ul BETuri.ro. Dacă ai mai avut cont deschis la o casă de pariuri, atunci totul este simplu pentru tine.

Înainte să începi procesul de înregistrare Mozzart pariuri trebuie să știi că legislația din România permite deschiderea unui cont doar celor care au împlinit vârsta de 18 ani. În cazul în care nu ai 18 ani, nu poți deschide un cont pe numele tău, deoarece la procesul de înregistrare ai nevoie de CNP și acolo îți va fi descoperită ziua, data, luna și anul nașterii.

Site-ul nostru îți pune la dispoziție și detalii cu privire la Aplicația MozzartBet sau informații referitoare la relațiile cu clienții casei de pariuri. De asemenea, te invităm să navighezi pe site-ul nostru și alte oferte ale caselor de pariuri, oferte ale cazinourilor sau ponturi ale echipei noastre pentru pasionații de sport.

Cum deschid cont Mozzart Pariuri

În următoarele rânduri vei vedea cum poți deschide un cont Mozzart pariuri sportive în doar câțiva pași. O regulă importantă este să completezi formularul de înregistrare Mozzart pariuri exact cu datele din buletin, deoarece ulterior poți avea probleme la verificare cont Mozzart pariuri.

 1. La primul pas de înregistrare trebuie să completezi rubricile username, adresa de e-mail, parolă, confirmă parolă, prenume, nume și data nașterii.
 2. După ce ai completat datele respective, Mozzart pariuri îți va trimite un link de confirmare pe adresa de e-mail. După ce ai activat contul cu adresa de e-mail, poți să accesezi pagina Mozzart pariuri login pentru a intra în contul tău de jucător.

La procesul de înregistrare Mozzart pariuri sportive trebuie să completezi cu mare atenție datele solicitate de casa de pariuri. În cazul în care nu completezi corect datele, la fel ca în buletin, poți avea probleme la verificare cont Mozzart.

Cum verific cont Mozzart pariuri

Timp de 30 de zile ești obligat să parcurgi procesul de verificare cont Mozzart pariuri. Mai exact, trebuie să trimiți o poză cu buletinul operatorului sau un e-mail la adresa secretariat@mozzartbet.ro

Procesul de verificare cont Mozzart pariuri va continua ulterior la prima retragere. În momentul în care vrei să scoți banii din contul tău de jucător, tu ești obligat prin lege să trimiți o poză cu cardul de pe care ai efectuat o depunere, dar și o factură de utilități sau extras de cont în care adresa să coincidă cu cea din buletin.

Mozzart pariuri bonus

La înregistrare Mozzart pariuri poți beneficia de bonus de bun venit Mozzart bet. Acest operator de pariuri sportive îți oferă trei bonusuri clienților noi în funcție de suma depusă. Un jucător nou poate obține un bonus total în valoare de 1750 de lei, o sumă extrem de atractivă.

Fiecare jucător nou beneficiază de 50% bonus pentru prima depunere Mozzart, 100% pentru a doua depunere și 200% pentru a treia depunere!

 • Bonusul este valabil doar pentru jucătorii care fac prima, a doua sau a treia depunere pe site-ul operatorului.
 • Valoarea minimă pentru depunere pentru a fi eligibil pentru bonus este de 50 LEI (inclusiv taxa 2%)
 • Valoarea maximă a bonusului este diferențiată după cum urmează:
  • pentru prima depunere, valoarea maximă a bonusului este de 250 LEI;
  • pentru a doua depunere, valoarea maximă a bonusului este de 500 LEI; 
  • pentru a treia depunere, valoarea maximă a bonusului este de 1.000 LEI

Pentru a înțelege mai bine cum funcționează acest sistem, vom da și un exemplu. La prima depunere, dacă ai făcut un depozit de 1.000 de LEI, atunci primești un bonus maxim de 250 de lei. 

La fel ca majoritatea caselor de pariuri, bonus de bun venit Mozzart pariuri trebuie rulat de 5 ori într-un termen de 60 de zile, in caz contrar, suma bonus poate fi pierdută. La rulaj bonus Mozzart pre-match vor conta doar selecțiile cu o cotă de 1.35 și trebuie să ai minim 4 evenimente pe bilet.

La pariurile live Mozzart trebuie să ai minim 2 evenimente pe bilet și o cotă minimă de 1.20. Trebuie să fii totuși atent, deoarece la pariurile live rulajul bonusului este de doar 20% din suma totală pariată, în timp ce la pre-match 100%. Am scris și despre cum poți face o retragere Mozzart, informație utilă odată ce-ai terminat de rulat bonusul.

Rulaj bonus de bun venit Mozzart pariuri

Pentru noi pariorii, rulajul bonusului de bun venit Mozzart pariuri nu este o problemă dacă avem evenimente sportive pe care putem miza. De exemplu, la Mozzart găsim o ofertă bogată la live, dar și la pre-match. Avem și opțiunea de Betbuilder (n.r. creare pariuri).

Cele mai cunoscute competiții sportive prezente în oferta Mozzart pariuri sunt:

 • Fotbal – Serie A, Bundesliga, Ligue 1, Premier League, La Liga, Champions League, Europa League sau Conference League.
 • Tenis ATP și WTA (toate turneele importante), ITF, Challenger
 • Baschet ( NBA și Euroliga, Campionate Mondiale și Europene) 
 • Handbal ( Liga Națională, Liga Campionilor, alte campionate)
 • Sporturi cu motor (Formula 1, Moto Gp, Nascar)

Nu uita că ai și bonus cazino Mozzartbet, dar și bonus fără depunere la dispoziție, în cazul în care ești mai degrabă fan cazino!

Concluzii înregistrare Mozzart pariuri

La Mozzart pariuri poți să descoperi o adevărată lume a jocurilor de noroc. Procesul de înregistrare este foarte ușor de realizat, mai ales că acum echipa BETuri.ro ți-a pus la dispoziție acest material în care ai la dispoziție toate informațiile.

Mozzart pariuri este o casă de pariuri relativ nouă, dar care s-a adaptat rapid vremurilor. Oferta de pariere este una bogată și noi, jucătorii, putem să mizăm pe aproape orice meci din lume. Începe și tu distracția la Mozzart pariuri cu deschiderea unui cont nou și cu un bonus pe măsură.

Vezi cum deschizi și un cont Elite Slots sau cont Nitrocasino. Te așteptăm și cu opțiuni profitabile precum Cota 2 sau Biletul Zilei. Pentru un aer inspirațional proaspăt – haide pe grupul nostru de Telegram! Nu uita de pagina de Facebook BETuri – mereu pregătită să îți ofere inspirație!