Mozzartbet contact

MozzartBet Contact – Ce opțiuni există?

Autor: Vlad Marina
Ultimul update pe: 1 ianuarie 1970
5/5 - (1 vote)

Mozzartbet este un nume bine-cunoscut în industria jocurilor de noroc online, care oferă o gamă largă de opțiuni de pariere sportivă și de cazino. Cu ajutorul Mozzartbet Contact, vei beneficia de răspunsuri la întrebările tale și soluții la problemele întâmpinate, pentru a te bucura de experiența de pariere online la maxim!

Dacă întâmpini orice întrebare sau problemă legată de această casa de pariuri online, nu ezita să iei legătura cu echipa lor de suport prin Mozzartbet Contact. Aceștia îți stau la dispoziție prin diverse canale de contact, pentru a-ți oferi asistență rapidă și eficientă. În cele ce urmează, îți vom prezenta toate informațiile relevante pe care trebuie să le știi despre opțiunile de suport clienți.

Despre MozzartBet

MozzartBet pune la dispoziție mai multe opțiuni de contact în cazul unei nelămuriri sau a problemelor tehnice/tranzacționale. Pe website-ul agenției găsim o serie de secțiuni populare de pariere. Printre acestea se numără:

 • Pariurile Sportive
 • Casino
 • Lotto Games
 • Lucky Super 6
 • Jocurile Virtuale

Structura platformei MozzartBet este modernă și user friendly. Pe site-ul operatorului partener poți găsi toate detaliile necesare la modul de utilizare al platformei.

MozzartBet Contact – LiveChat cu Operatorul

Pe site-ul operatorului putem identifica în partea dreaptă a paginii principale – butonul albastru de Chat.

 • Click-ul pe acest buton duce la contactarea support-ului prin intermediul Support Chat-ului.
 • Odată ce este apăsat butonul cu „Discutați Acum„, apărut în partea dreaptă de jos a paginii principale – trebuie introduse datele contului. Datele necesare sunt Nume și E-Mail – cele asociate contului MozzartBet. 
 • După introducerea datelor – Mozzart LiveChat este disponibil și puteți lăsa mesajul dorit pentru a fi preluat de un operator. 

Opțiunea de LiveChat pentru MozzartBet Contact este una accesibilă și preferată de foarte mulți utilizatori. Apropo de asta, vezi și cum downloadezi aplicația Mozzart într-un alt articol marca BETuri!

MozzartBet Contact – Contactarea Telefonică sau prin E-Mail

Pentru a putea vizualiza aceste două opțiuni a celor de la MozzartBet Contact – plecăm din nou de la pagina principală a website-ului. Pe pagina principală identificăm butonul albastru de Help. Odată ce accesat acest buton, va fi deschisă o nouă pagină web – Mozzart Help. 

Această pagină conține 16 întrebări frecvente pe care vi le recomandăm să le consultați pentru orice nelămurire. Există situații în care veți regăsi întrebările pe care doriți să le adresați prin intermediul acestei secțiuni. În partea stângă a paginii Mozzart Help putem identifica celelalte două modalități de contact ale support-ului:

 • Live Chat Online – prin site-ul
 • Mozzart contact telefon – 0730 033 392
 • Mozzart contact email – help@mozzartbet.ro

MozzartBet Contact – Serviciul de Reclamații

În cazul unei dispute cu operatorul, clientul va trimite o reclamație către serviciul pentru clienți Mozzart. Reclamația trebuie să conțină informații complete și clare. Acestea sunt cu privire la identitatea reclamantului și să furnizeze toate detaliile relevante care stau la baza plângerii. Organizatorul se obligă să soluționeze reclamația depusă în maximum 14 zile de la primirea acesteia.

Părțile vor depune toate eforturile pentru a ajunge la o soluționare pe cale amiabilă a litigiului într-un termen rezonabil. În cazul în care nu este mulțumit de răspunsul primit de la operator, clientul va putea înregistra o plângere. Aceasta se face către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, cu sediul în București, Sector 3, Calea Victoriei nr. 9. Întâmpini probleme cu biletul tău la pariuri? Nu uita că am dedicat un articol complet și procesului de verificare bilet Mozzartbet.

Concluzii 

Contactarea MozzartBet este accesibilă pentru utilizatori și poate fi oricând folosită în eventualitatea unei nelămuriri/probleme. Recapitulăm cele 3 modalități de contactare a MozzartBet:

 • LiveChat Support – direct de pe website-ul mozzartbet.ro
 • Contact telefonic – 0730 033 392
 • Contact prin email – help@mozzartbet.ro

Verifică și secțiunea de Ponturi Pariuri pentru a beneficia de pronosticuri zilnice din lumea sportivă! Te așteptăm și cu opțiuni profitabile precum Cota 2 sau Biletul Zilei. Pentru un aer inspirațional proaspăt – haide pe grupul nostru de Telegram! Nu uita de pagina de Facebook BETuri – mereu pregătită să îți ofere inspirație!