Mozzartbet contact
Vlad M.
21 martie 2022

MozzartBet Contact – Relațiile cu Clienții

Odată cu optimizarea aplicației și dezvoltarea platformei – MozzartBet s-a axat pe eficientizarea relației cu clienții. Contactul dintre o casă de pariuri și clienții săi este de multe ori necesar, indiferent dacă vorbim despre întrebări generale sau probleme întâmpinate. MozzartBet pune la dispoziție mai multe opțiuni de contact în cazul unei nelămuriri sau a problemelor tehnice/tranzacționale. 

Pe website-ul agenției găsim o serie de secțiuni populare de pariere. Printre acestea se numără:

  • Pariurile Sportive
  • Casino
  • Lotto Games
  • Lucky Super 6
  • Jocurile Virtuale

Structura platformei MozzartBet este modernă și user friendly. Pe site-ul operatorului partener poți găsi toate detaliile necesare la modul de utilizare al platformei.

MozzartBet Contact – LiveChat cu Operatorul

Pe site-ul operatorului putem identifica în partea dreaptă a paginii principale – butonul albastru de Chat. Click-ul pe acest buton duce la contactarea support-ului prin intermediul Support Chat-ului. 

Odată ce este apăsat butonul cu „Discutați Acum„, apărut în partea dreaptă de jos a paginii principale – trebuie introduse datele contului. Datele necesare sunt Nume și E-Mail – cele asociate contului MozzartBet. 

După introducerea datelor – Mozzart LiveChat este disponibil și puteți lăsa mesajul dorit pentru a fi preluat de un operator. 

Opțiunea de LiveChat pentru contactarea MozzartBet este una accesibilă și preferată de foarte mulți utilizatori. Apropo de asta, vezi și cum downloadezi aplicația Mozzart într-un alt articol marca BETuri!

MozzartBet Contact – Contactarea Telefonică sau prin E-Mail

Pentru a putea vizualiza aceste două posibilități de contactare a celor de la MozzartBet – plecăm din nou de la pagina principală a website-ului. 

Pe pagina principală identificăm butonul albastru de Help. Odată ce este click-uit acest buton – va fi deschisă o nouă pagină web – Mozzart Help. 

Această pagină conține 16 întrebări frecvente pe care vi le recomandăm să le consultați pentru orice nelămurire. Există situații în care veți regăsi întrebările pe care doriți să le adresați prin intermediul acestei secțiuni. 

În partea stângă a paginii Mozzart Help putem identifica celelalte două modalități de contact ale support-ului:

  • Mozzart contact telefon – 0730 033 392
  • Mozzart contact email – help@mozzartbet.ro

MozzartBet Contact – Serviciul de Reclamații

În cazul unei dispute cu Organizatorul, Participantul va trimite o reclamație către serviciul său pentru clienți, folosind datele de contact disponibile pe site. Reclamația trebuie să conțină informații complete și clare cu privire la identitatea reclamantului și să furnizeze toate detaliile relevante care stau la baza plângerii.

Organizatorul se obligă să soluționeze reclamația depusă de Participant fără întârziere și, în orice caz, în maximum 14 zile de la primirea acesteia.

Părțile vor depune toate eforturile pentru a ajunge la o soluționare pe cale amiabilă a litigiului într-un termen rezonabil.

În cazul în care nu este mulțumit de răspunsul primit de la Organizator, Participantul va putea înregistra o plângere la autoritatea competentă – Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, cu sediul în București, Sector 3, Calea Victoriei nr. 9.

Cât despre eventuale probleme cu biletul tău la pariuri, nu uita că am dedicat un articol complet și procesului de verificare bilet Mozzartbet.

Concluzii 

Contactarea MozzartBet este accesibilă pentru utilizatori și poate fi oricând folosită în eventualitatea unei nelămuriri/probleme. Recapitulăm cele 3 modalități de contactare a MozzartBet:

  1. LiveChat Support – direct de pe website-ul mozzartbet.ro
  2. Contact telefonic – 0730 033 392
  3. Contact prin email – help@mozzartbet.ro

Verifică și secțiunea de Ponturi Pariuri pentru a beneficia de pronosticuri zilnice din lumea sportivă! Te așteptăm și cu opțiuni profitabile precum Cota 2 sau Biletul Zilei. Pentru un aer inspirațional proaspăt – haide pe grupul nostru de Telegram! Nu uita de pagina de Facebook BETuri – mereu pregătită să îți ofere inspirație!