retragere 888
Andrei ReF
17 martie 2021

Retragere 888: Cum retragi banii câștigați din pariuri de la 888 sport?

Toţi pariorii aşteaptă cu mare interes momentul retragerii. Fiecare parior este încântat atunci când dă lovitura la pariuri şi îşi doreşte să intre cât mai repede în posesia banilor. Nu poate fi o senzaţie mai plăcută decât să câştigi la pariuri şi fiecare dintre voi poate confirma acest lucru. Din categoria de articole utile pentru tine, astăzi îți prezentăm tot ce trebuie să știi despre procedura de retragere 888.

Îţi vom prezenta paşii pe care trebuie să îi urmezi pentru realizarea retragerii, timpul de procesare a cererii tale, precum şi suma minimă ce poate fi retrasă de tine. Ţinând cont de faptul că eşti un jucător nou, la finalul acestui articol vei fi familiarizat cu fiecare detaliu privind o retragere.

Chiar dacă depunerea va fi procesată în mod automat şi uneori sunt necesare doar câteva secunde pentru ca tranzacţia să fie procesată, atunci când vorbim despre retragere 888 lucrurile stau în alt mod.

Atunci când efectuezi o retragere trebuie să ştii că îţi va fi mai uşor să soliciţi 888 retragere prin aceeaşi metodă prin care ai ales să efectuezi depunerea.

Prima retragere 888

Prima retragere este una specială pentru fiecare parior. În funcţie de momentul în care vine prima retragere, alegi să mai pariezi sau nu la respectiva casă de pariuri. Poate vei reuși să rulezi generosul bonus de bun venit 888 sport, de 500 de lei și va veni momentul mult așteptat al retragerii. Dar chiar dacă ai câştigat şi eşti pregătit pentru a efectua prima 888 retragere trebuie să mai încarci o serie de acte doveditoare cerute de cei de la serviciul relaţii cu clienţii.

Documentele pe care trebuie să le încarci înainte de prima retragere 888 Sport sunt:

 • Copie a buletinului, a paşaportului sau a permisului de conducere. Un singur document din cele trei este suficient. Dar înainte de a fotografia unul dintre aceste documente este necesar să te asiguri că toate informațiile de pe acestea se văd foarte clar: numele şi prenumele, adresa şi semnătura. Dacă fotografia trimisă nu va fi clară ele vor fi refuzate şi trebuie să reluaţi procedura.
 • Copie a cardului bancar atât faţă cât şi verso. Trebuie să acoperi primele 8 cifre de pe faţa cardului şi codul de 3 cifre de pe spatele acestuia.
 • Trebuie să faci dovada adresei pe care ai furnizat-o atunci când ai deschis contul. Aceasta poate fi făcută cu ajutorul unei facturi la utilităţi sau un extras de cont.

Verificare cont 888 Sport – date necesare

Faptul că înaintea unei retrageri 888 Sport îţi sunt solicitate aceste documente nu ar trebui să te sperie. La toate celelalte case de pariuri îţi sunt solicitate astfel de documente. Acestea trebuie introduse pentru ca tu să îţi certifici identitatea şi pentru a nu încălca regulile jocurilor de noroc din România.

Nu uita că ai mai multe detalii despre procesul de înregistrare 888 sport într-un articol aferent de pe pagina de Ghid Pariuri.

Cum să faci o retragere 888 Sport?

Condiţiile ce trebuie îndeplinite pentru a realiza o retragere 888Sport sunt unele simple. În primul rând nu credem că mai este nevoie să spunem că trebuie să câştigi la pariuri şi să ai inspiraţie. Acest prim pas, de a câştiga la pariuri depinde doar de tine. În funcţie de metoda aleasă de retragere trebuie să oferi unele informaţii dar noi îţi vom prezenta fiecare pas:

 • Loghează-te în contul de pariuri;
 • Selectează încasare din cadrul meniului Casierie şi apoi suma pe care doreşti să o retragi;

Multe metode prin care poți retrage banii la 888 Sport

 • Selectează metoda de 888Sport retragere prin care doreşti să-ți fie viraţi banii. În funcţie de metoda aleasă trebuie să oferi unele informaţii:
 1. Dacă alegi Skrill sau Neteller trebuie să introduci adresa de e-mail a respectivului cont.
 2. Pentru transferul bancar va fi nevoie să introduci o serie de informaţii referitoare la banca ta. Toate aceste informaţii le vei găsi pe un extras de cont pe care îl poţi solicita de la orice sediu al băncii la care ai tu contul deschis.
 • Un ultim pas pe care va trebui să îl faci este să apeşi pe butonul încasează sau retrage. Acum nu mai trebuie decât să aştepţi să-ți fie creditat contul.

Timp de procesare şi retragere minima 888 Sport

In cat timp intra banii de la 888 ? Timpul de procesare poate fi diferit de la o metodă de retragere la alta. Astfel şi banca, cu care lucrezi poate avea influenţă, deoarece una procesează mai repede sau mai încet cererea ta. O să vorbim despre timpul de aşteptare şi despre valorile minime de retragere 888 Sport:

 • Card Visa: Transferurile cu ajutorul cardului sunt cele mai des folosite în ţara noastră. Timpul de aşteptare pentru o retragere 888 pentru un parior obişnuit este de cel mult 8 zile. Cu siguranţă retragerea va fi procesată mai mai repede, dar casa de pariuri şi-a luat o marjă mai mare de timp pentru a evita neplăcerile.
 • Skrill: Timpul de retragere la cel mai popular portofel electronic este de cel mult 4-5 zile. Retragere instant 888 nu există , din păcate.
 • NETELLER: 888Sport retragere online durata – timpul de așteptare pentru a intra în posesia banilor este de 4-5 zile.

Cat dureaza o retragere la 888 ? Sperăm că te-am lămurit mai sus. Chiar dacă timpul de aşteptare este uneori destul de mare, trebuie să ai siguranţa în primul rând că banii câştigaţi de tine vor ajunge în contul tău fără niciun fel de probleme.

Retragere minima 888 Sport este de 75 de RON. Un alt detaliu foarte important de care tu trebuie să ţii cont este că nu poţi efectua o retragere decât prin metoda prin care ai depus. Un punct forte al acestei case de pariuri pe care trebuie să îl notăm este acela că retragerea poate fi efectuată pe telefon, tabletă sau chiar laptop. 888 îţi pune la dispoziţie o platformă ce poate fi accesată foarte uşor. Cat dureaza retragerea la 888 contează mai puțin, important este că banii tăi vor ajunge la destinație, în siguranță.

Concluzii – Retragere bani 888 Sport

Acum putem trage o concluzie despre 888 ţinând cont că am analizat atât procesul de depunere 888 sport cât şi cel de retragere . Putem spune că 88 8sport este una dintre cele moderne case de pariuri din ţara noastră. Ei îţi pun la dispoziţie multiple metode de depunere, dar şi de retragere, iar aceste lucruri le aduc foarte multe avantaje. Citește tot ce este de știut despre acest operator de pariuri sportive online și în review-ul dedicat 888 sport de pe pagina de Recenzii.

Nu uita că avem multe articole utile pentru tine. Dar și ponturi foarte bune. Pariază responsabil zi de zi alături de echipa noastră!