joc responsabil unibet

Joc Responsabil Unibet – Ce variante ai pentru a rămâne în control?

Autor: Maria Sorescu
Ultimul update pe: 1 ianuarie 1970
5/5 - (1 vote)

Un joc responsabil este opțiunea cea mai bună pentru tine pentru a te asigura că pariurile sau sloturile rămân doar o variantă de distracție și nu o problemă în viața ta. Astăzi îți spunem care sunt variantele de joc responsabil puse la dispoziție de Unibet Pariuri & Casino. Vorbim despre unul dintre operatorii de top de pe piața de la noi. Înainte de a ți le prezenta, te invităm să parcurgi și testul pus la dispoziție pe site-ul Unibet prin care îți poți da seama care este profilul tău de parior. Indică acel test c-ai putea avea o predispoziție spre adicție? Atunci poți apela la una sau mai multe dintre metodele de control indicate mai jos.

Limite la depunere & pierderi – Joc Responsabil Unibet

Una dintre primele măsuri pe care le poți lua pentru a te asigura că practici un joc responsabil la Unibet este să-ți pui limite la depunere și / sau de pierderi. Poți alege, astfel, cât vrei să depui tu zilnic, săptămânal și / sau lunar. Odată atinsă această limită va trebui să aștepti până când să poți efectua o nouă depunere Unibet. Pentru a schimba limita în sus, trebuie să aștepți 48 ore pentru ca această opțiune să aibă efect. În schimb, dacă alegi să-ți tragi limita Unibet mai în jos, acest lucru se va petrece instantaneu.

O altă categorie de limite joc Unibet este reprezentată de limita de pierdere. Poți alege o sumă care odată atinsă pe zi / săptămână / lună să nu-ți mai permită să joci mai departe. Atenție! Din acea limită se scad câștigurile obținute. Deci fii cu ochii mereu pe limita stabilită. Odată atinsă acea limită, nu vei mai putea juca până la finele săptămânii în cauză. Este în mod clar una dintre cele mai bune opțiuni de joc responsabil puse la dispoziție de Unibet.

Autoexcludere Unibet

Dintre opțiunile de joc responsabil puse la dispoziție de la Unibet, cea de autoexcludere este foarte interesantă și utilă. Astfel, dacă nu vrei să-ți închizi contul, dar simți c-a venit momentul pentru o pauză, poți opta pentru o autoexcludere de la produsele Unibe. Poți face asta pentru o perioadă ce variază de la 24 de ore și până la 6 luni. Odată ce ai ales această variantă de cool-off, nu te vei mai putea loga în contul tău Unibet pe perioada selectată.

Ce este specific pentru Unibet este că poți alege să faci o pauză doar pentru anumite produse. Să zicem că pariurile sportive merg OK, dar simți că ai o problemă cu sloturile. Atunci poți alege să nu mai poți accesa secțiunea de Jocuri. Sau cea de bingo. Sau oricare dintre produsele puse la dispoziție de Unibet.

Închidere cont Unibet – Joc Responsabil Unibet

Desigur, dacă nici una dintre metodele de mai sus nu a funcționat, atunci trebuie să știi că închidere cont Unibet se realizează rapid și este o măsură definitivă. Dacă întâmpini probleme în acest proces, poți apela cu încredere la echipa de suport Unibet și vei putea duce la capăt această ultimă măsură de joc responsabil. Orice ar fi, nu uita, când jocul nu mai este doar o distracție și devine o obsesie, e timpul să spui stop! Noi suntem alături de tine!