depunere pokerstars
Cristi Geiger
21 aprilie 2021

Depunere PokerStars – Aici ai toate informațiile importante!

Îți vom prezenta mai departe cât de ușor se face o depunere PokerStars și ce metode poți să folosești pentru a-ți alimenta contul de jucător.

Însă, înainte de a face plati PokerStars, trebuie mai întâi să îți creezi un cont de jucător pe site-ul agenției. Astfel vei putea avea acces la toate serviciile disponibile pe platforma cunoscutului operator din lumea pokerului online, dar și a pariurilor sportive.

Trebuie să ai cont pentru a face depuneri PokerStars

Procesul de înregistrare la PokerStars Romania este asemănător cu cel întâlnit la aproape toate casele de pariuri din țara noastră. Sunt câțiva pași care trebuie parcurși cu atenție și un pic de răbdare, iar apoi vei putea avea acces la competiții de top precum Chamions League, Formula 1, ATP sau Liga 1.

Tot ce trebuie să faci este să apeși butonul ”Înregistrează-te Acum” și să oferi următoarele informații: codul numeric personal (CNP), numele și prenumele, adresa completă, adresa de email valabilă, nume de utilizator și parolă.

După completarea datelor personale vei primi prin mail un link pentru activare. Abia după ce ai apăsat acest link vei avea contul activ și vei putea face o depunere PokerStars. Din acest moment apar surprizele și începe distracția.

Cum faci o depunere PokerStars

Procesul este unul facil care-ți va ocupa doar câteva clipe. Autentifică-te în cont şi dă click pe butonul „Casierie”. Ulterior, urmează instrucţiunile afişate pe ecran.

În cazul în care ești pe telefon și folosești aplicația operatorului, va trebui să selectezi secţiunea „Bani reali” din lobby. Apoi apasă pe butonul „Depunere” și urmează instrucţiunile afişate pe ecran.

Depunere minima Pokerstars este de 10 dolari, în afară de situațiile în care se specifică altceva.

Metode de depunere PokerStars

Acest lucru se poate face prin variantele moderne aflate la îndemâna oricui. Trebuie precizat că toate metodele de plată trebuie să fie înregistrate pe numele titularului de cont. Iată ce opțiuni ai pentru depuneri PokerStars:

 • Card bancar sau card Revolut
 • Transfer Bancar
 • PaysafeCard
 • Apple pay
 • Neteller
 • Skrill

Sunt acceptate următoarele variante în cazul în care alegi plata prin card bancar: Visa, Mastercard PokerStars și Maestro. Regulile sunt valabile și pentru depunerile cu ajutorul unui card Revolut, întrucât aceste carduri sunt de tip Mastercard sau Visa, exact ca un card bancar obișnuit!

Una dintre metodele convenabile prin care poți să bagi bani în contul de jucător este Paysafecard PokerStars. Aceasta este o opțiune de plată online bazată pe vouchere cu un cod PIN de 16 cifre. Voucherele pot fi achiziționate de la punctele de vânzare locale. Plata online se face prin introducerea codului pe site-ul respectiv.

Un detaliu important care poate ajuta orice jucător să-și administreze mai bine bugetul este setarea unor limite la depunere. Poţi vedea setările existente pentru depunere PokerStars dând click în secțiunea Casierie pe varianta prin care vrei să alimentezi contul.

Reguli pentru jucător – Depunere minima PokerStars

Un jucător poate să efectueze plata PokerStars cu cardul personal. De asemenea, poate solicita retrageri de sume din cont doar către cardul propriu sau contul personal. O plată efectuată dintr-un cont care nu aparține clientului e posibil să fie considerată invalidă de către operator.

PokerStars, autoritatea de reglementare în domeniul jocurilor de noroc și orice autoritate competentă pot să monitorizeze și să investigheze toate tranzacțiile unui client suspect, în scopul prevenirii unor acțiuni ilegale de spălare de bani. În vederea validării transferurilor, utilizatorilor li se poate cere să prezinte documente personale precum cartea de identitate, extrase bancare şi facturi de utilităţi.

PokerStars bani reali – Poți folosi mai multe valute

Un amănunt interesant este faptul că operatorul oferă posibilitatea de a păstra banii în mai multe valute în acelaşi timp. E un detaliu important pentru cei care nu vor să aibă pierderi atunci când cursul de schimb valutar fluctuează. Fiecare jucător poate face o depunere PokerStars în dolari (USD), în euro (EUR), dolari canadieni (CAD) şi lire sterline (GBP). Aceleași monede pot fi folosite pentru retrageri și pariuri.

La secțiunea Casierie poţi adăuga o a doua valută contului tău. Trebuie să știi că un transfer care a fost refuzat sau anulat va fi returnat în valuta debitată din contul tău prin cererea iniţială, înainte de efectuarea unui eventual schimb valutar.

Mereu va există o monedă preferată care este arătată prima în secțiunea Casierie. De fiecare dată când vei primi bani, dar nu ai un cont în valuta respectivă, fondurile vor fi schimbate în mod automat în moneda ta preferată. Dacă doreşti la un moment să ştergi valuta setată în cont, mai întâi trebuie să alegi o nouă monedă preferată. Poți face acest lucru foarte ușor din secțiunea Casierie.

Folosește depunere minima PokerStars pentru a prinde bonusuri spectaculoase

După ce te-ai înregistrat și ți-ai alimentat contul, e momentul să profiți de super ofertele de pe pagina cunoscutului operator.

Un bonus care te poate acapara imediat la secțiunea Poker este „Stars rewards la PokerStars Romania”. Pentru secțiunea Sport ai un bonus de tip acumulator. El este valabil pentru biletele cu minimum trei selecţii.

După ce ți-ai creat cont de jucător te așteaptă un „Bonus de 100% la prima depunere”. Va trebui să folosești un cod bonus („RO2000”) și vei avea șansa să căștigi un premiu de până la 2000 de lei. Practic, poți primi un bonus cazino în valoare totală de 4000 RON (2000 depuși de tine + încă 2000 acordați de PokerStars România).

Din punct de vedere al conținutului, al competițiilor pe care poți miza și pe care poți utiliza bonusurile, PokerStars.ro stă foarte bine. Deși oferta nu este la fel de stufoasă ca la alți operatori de pariuri sportive, nu-ți vor lipsi toate evenimentele importante:

 • Fotbal internațional (Champions League, Europa League, preliminarii CM, Campionatul European)
 • Campionate de fotbal (Liga 1, Bundesliga, Premier League, Seria A etc)
 • Sporturi cu motor (Formula 1, Nascar)
 • Sporturi din SUA ( NFL, NBA, NHL, Baseball)
 • Tenis ATP și WTA (Toate turneele importante)
 • Baschet (Euroleague, Eurocup, diverse campionate – Spania, Franța, Germania, Australia etc)
 • Rugby, Fotbal Australian
 • Handbal (Liga Campionilor, alte campionate – Spania, Germania, Danemarca etc)
 • Sporturi de contact ( Box și MMA)
 • Golf, Snooker, Darts, Cricket, Tenis de Masă, Volei, Hochei

Concluzii Depunere PokerStars

Procesul e simplu și se desfășoară în deplină siguranță. Ai toate metodele moderne prin care poți să alimentezi contul de jucător.

De asemenea, este de lăudat faptul că vei putea seta limite pentru depuneri. Acest lucru te poate ajuta să gestionezi cât mai bine fondurile tale.

Așadar, ai văzut cât de ușor este să îți faci cont și să depui o sumă de bani. Acum că ai scăpat de griji e momentul să îți pui în valoarea cunoștințele din lumea pariurilor sportive. Nu uita să joci responsabil și să te bucuri de fiecare experiență! Află mai multe despre Pokerstars sport din recenzia dedicată.