inregistrare pokerstars
Andrei ReF
2 ianuarie 2023

Cont la PokerStars în 2023 – Despre inregistrare PokerStars

O inregistrare Pokerstars reprezintă șansa ta de a fi aproape de orice eveniment sportiv. Vrei să pariezi pe Simona Halep, Lionel Messi, LeBron James și Lewis Hamilton? Vrei să te bucuri de oferte atrăgătoare și să prinzi la timp cote electrizante? Atunci vino în lumea imaginată de PokerStars.

Pentru a putea utiliza integral serviciile oferite de această casă de pariuri trebuie să deschideți un cont nou Pokerstars.

Operatorul reprezintă un brand mondial în materie de poker online. Turneele cu premii uriașe, diversitatea ofertelor, bonusurile foarte atrăgătoare și experiențele unice au propulsat această agenție în topul preferințelor persoanelor care sunt atrase și fermecate de jocurile de poker. Pe lângă această secțiune foarte populară, pe site-ul agenției găsim și platforma destinată pariorilor. Plină de culoare, dinamică, cu oferte interesante și cadouri pe măsură, secțiunea de Pariuri merită din plin o șansă mai ales pentru cei care doresc să aibă la un click distanță posibilitatea de câștiga o partidă în Champions League sau una la mesele online unde se joacă Texas Hold’em.

Îți prezentăm mai departe tot procesul de creare cont PokerStars, dar și regulile și benefeciile care te așteaptă ulterior. Nu uita să accesezi Top Case Pariuri unde ai parte de toate informațiile importante despre această casă de pariuri online. De asemenea, urmărește pagina Ponturi Pariuri pentru cele mai tari pronosticuri din lumea sportului.

PokerStars cont nou – Pokerstars Login

S-o luăm cu începutul. Inregistrare PokerStars este primul proces pe care trebuie să-l parcurgi. Nu este nevoie să-ţi faci un cont nou în cazul în care esți deja jucător de poker pe site-ul operatorului. Dacă, totuși, ești la început de drum, nu te alarma – PokerStars inregistrare se face foarte simplu și rapid.

Mai întâi trebuie să intri pe site-ul PokerStars.ro. Caută butonul ”Înregistrează-te Acum”. Este foarte ușor de observat. Este amplasat în partea dreaptă a ecranului și este cuprins într-un chenar turcoaz. Poți începe creare cont PokerStars din oricare secțiune disponibilă aflată pe pagina operatorului: Poker, Casino sau Sports.

Urmează partea în care trebuie să completezi câteva informații generale. Inițial, vei găsi un formular simplu care va conține următoarele categorii:

 • țară de reședință
 • adresă de e-mail
 • ID Stars (alege un nume de utilizator)
 • parolă.

Îți recomandăm să alegi o parolă sigură și să nu o divulgi la nimeni. Ai grijă să nu o uiți. Îți vom explica un pic mai încolo cum să resetezi o parolă în cazul în care ai nevoie să faci acest lucru. Pentru mai multe detalii, intră și pe recenzia Pokerstars sport.

PokerStars inregistrare – informații necesare

Pasul următor în procesul de creare cont PokerStars e marcat de completarea unor informații obișnuite pe care ți le cere orice casă de pariuri atunci când dorești să devii client și să te înregistrezi.

 • data nașterii
 • prenumele și numele jucătorului
 • adresa de domiciliu, conform buletinului
 • codul numeric personal (CNP)
 • certificatul de rezidență fiscală sau un document asemănător

După completarea datelor personale vei primi un link pentru activare. Va fi necesar să accesezi de pe mail acest link pentru a finaliza procesul de inregistrare PokerStars. Apoi poți beneficia și de un bonus Pokerstars fără depunere!

Verificare cont PokerStars

Conform legislației din țara noastră, orice client de pe o platformă de jocuri de noroc trebuie să aibă minim 18 ani împliniți. Aceasta este o cerință necesară și în momentul în care îți creezi PokerStars cont nou.

Următorul detaliu care nu trebuie ignorat se numește KYC (Know your customer). Acesta reprezintă un pas obligatoriu pentru orice operator licențiat ONJN. Va trebui să trimiți o poză color cu buletinul tău, prin secțiunea de încărcare a documentului din contul tău personal. Procesul e simplu, durează doar câteva minute și este necesar pentru a completa o inregistrare PokerStars. Este recomandat să foloseşti o cameră digitală sau un smartphone pentru a face poze clare ale documentelor. De asemenea, asigură-te că fotografiile sunt făcute într-o cameră foarte bine luminată.

De regulă procesul de verificare a documentelor durează cel mult până la 12 ore. În cazuri excepționale, termenul poate fi extins până la 72 de ore. După ce documentele sunt verificate vei primi pe adresa de e-mail o informare.

PokerStars cont nou – Reguli pentru documentele trimise – PokerStars verificare cont

 • Un amănunt important este faptul că poți expedia o copie a cărţii de identitate şi a unui extras de cont bancar chiar și prin intermediul aplicaţiei pentru mobil, dacă acest lucru este mai simplu și mai convenabil pentru tine.
 • Copiile trebuie să fie color și să aibă o rezoluţie a imaginii de cel puţin 600dpi. Nu sunt acceptate copii alb negru ale documentelor.
 • În schimb, sunt acceptate capturile de ecran efectuate pe dispozitivul tău electronic. Ele trebuie să conţină toate informaţiile personale şi adresa URL completă a paginii web.
 • În procesul PokerStars inregistrare, documentele se pot trimite prin formularul pus la dispoziție de operator după contactarea Serviciului Clienţi.

Inregistrare PokerStars – Cât timp sunt păstrate datele?

În momentul în care îți faci cont vei furniza date cu caracter personal precum numele tău, data naşterii, adresa poştală, numărul de telefon, adresa de e-mail şi parola, dar şi o dovadă că ai cel puţin 18 ani. Trebuie să știi că aceste informații sunt în deplină siguranță, iar ele vor fi păstrate pentru o perioadă de timp de către operator.

Dacă îţi închizi contul la PokerStars Romania, datele tale personale vor fi stocate pentru o perioadă de 6 ani. Operatorul informează că trebuie să facă acest lucru pentru a putea îndeplini obligaţiile legale şi de reglementare şi pentru a se putea apăra împotriva oricăror revendicări. Datele personale care nu servesc acestor scopuri vor fi şterse după această perioadă.

Creare cont PokerStars – Cum resetezi parola?

Dacă ai pierdut parola sau vrei să o schimbi din motive de siguranță trebuie să intri pe site și să apeși pe „Autentificare”. Alege opțiunea: „ți-ai uitat parola/nume de utilizator”. Apoi va trebui să introduci numele de utilizator sau adresa de e-mail înregistrată. Trimite solicitarea și vei primi un e-mail automat cu instrucţiuni suplimentare.

O altă variantă este să apeși opțiunea „Contactează-ne”. Se va deschide formularul „Contactează Serviciul Asistenţă”. Completează câmpurile obligatorii:

 • Introdu adresa de e-mail
 • La categoria Subiect va trebui să furnizezi cel puţin trei detalii dintre cele solicitate
 • Selectează „Transmite”

Nu uita că orice problemă ai poți apela cu încredere la echipa de contact Pokerstars!

Concluzii PokerStars inregistrare

Totul decurge simplu și durează doar câteva minute. Trebuie doar să fii atent la pașii indicați pe site-ul operatorului. Nu uita de etapa de validare a documentelor (KYC).

După ce ai încheiat procesul de inregistrare PokerStars e timpul să te bucuri de oferte și beneficii. La PokerStars pariuri nu te plictisești niciodată. Poţi miza pe echipele favorite chiar în timpul în care aştepţi startul următorului turneu de poker. Poți paria de pe pe calculator sau prin intermediul telefonulul mobil. Experiența este un completă și plină de avantaje.

Joacă responsabil și bucură-te de fiecare experiență cu BETuri!