bonus de bun venit pokerstars
BTlarisaM
21 octombrie 2021

Bonus Bun Venit Pokerstars – 2000 Lei Gratis de la Pokerstars

Iubitorii de jocuri de noroc se pot bucura de un bonus de bun venit Pokerstars fresh, din partea noastră! Mai exact, te invităm să-ți faci un cont și să profiți de până la 2000 RON gratis. Și asta nu e tot, fiindcă te așteaptă și 200 rotiri gratuite. Detalii aici!

pokerstars sport
2000 Lei în plus la prima depunere la Pokerstars
Plus 200 rotiri gratuite!
Cod bonus: RO2000
 • Te înregistrezi la Pokerstars pornind de la butonul „Vreau oferta!” și folosind codul bonus RO2000.
 • Primești până la 2000 RON în plus la prima depunere.
 • Iei și extra 200 free spins!

Suntem siguri că deja ți s-a făcut poftă de niște bani gratis Pokerstars, deci să nu pierdem timpul și să aflăm totul despre această super ofertă.

Înainte să începem, îți recomandăm să vezi în ce constă Pokerstars Sport. Asta pentru că pariurile sportive sunt marea noastră pasiune și vrem să vezi ce ofertă avantajoasă are acest casino online. Acum, hai să aflăm mai multe despre acest bonus de bun venit Pokerstars!

Bonus de bun venit Pokerstars – în ce constă?

Acest bonus de bun venit Pokerstars este disponibil tuturor jucătorilor care fac prima depunere. Poți primi bani bonus până la 2000 RON, iar pe lângă asta vei avea parte și de 200 rotiri gratuite în valoare de 0,25 RON. Nu ai nevoie decât de cod bonus Pokerstars ”RO2000” la prima depunere, care trebuie să fie de minim 50 RON.

Rotirile gratuite vor fi disponibile la slotul Shining Crown. Deci, te poți distra gratis cu un joc de renume! Bineînțeles, ca la majoritatea cazinourilor, acestea vor expira după 7 zile. Câștigurile acumulate din rotirile gratuite vor fi acordate în cash, fără să existe condiții de rulaj.

Bonus la depunere Pokerstars – cum revendici oferta?

Este foarte simplu să te bucuri de acest bonus de bun venit Pokerstars. Atât de simplu, de fapt, încât putem sumariza totul în doar câțiva pași. Iată care sunt aceștia:

 • În primul rând, ai nevoie de un cont Pokerstars. Procesul de creare a unui cont durează doar câteva minute, deci nu vei pierde foarte mult timp.
 • Introdu cod bonus Pokerstars RO2000 la prima depunere pentru a revendica niște bani gratis Pokerstars și rotiri gratuite. Când îți poți dubla bugetul doar cu ajutorul unui cod promoțional, de ce să pierzi ocazia?

Spre deosebire de rotirile gratuite, bonusul în bani are o valabilitate de 28 de zile. Pentru a converti bonusul instant de cazino şi orice alte câştiguri în bani cash, trebuie să câştigi 1 Punct de eliberare per 1 leu din bonusul instant de cazino acordat. Poți aduna Puncte de eliberare pariind în cadrul jocurilor de masă, poker live și sloturilor.

Nu uita că ai la dispoziție și două bonusuri fără depunere, dintre care unul exclusiv: 50 ron gratis sau 50 rotiri gratuite Pokerstars!

Bonus de bun venit Pokerstars – recapitulare

Fiindcă este atât de ușor de revendicat, acest bonus de bun venit Pokerstars nu mai are nevoie decât de o recapitulare. Mai jos vei găsi informațiile esențiale și alte detalii importante pe care este folositor să le știi. Deci, citește cu atenție, iar dacă noi nu-ți răspundem la toate întrebările atunci poți apela oricând la contact Pokerstars. Echipa lor îți va sări în ajutor cu orice informație de care vei avea nevoie.

 • Acest bonus la depunere Pokerstars este destinat jucătorilor care fac un prim depozit de minim 50 RON folosind cod bonus Pokerstars RO2000;
 • Bonusul instant de cazino are o valoare de până la 2000 RON;
 • Împreună cu bonusul cu bani gratis Pokerstars, vei primi și 200 free spins. Acestea sunt valabile la jocul Shining Crown. Valoarea fiecărei rotiri gratuite Pokerstars este de 0,25 lei.
 • Pariul maxim pentru suma bonus este de 25 RON per rundă, iar pentru rotirile gratuite este de 2,50 RON per linie;
 • Rotirile gratuite de la bonus cazino Pokerstars expiră în 7 zile de la revendicare iar banii bonus au o valabilitate de 28 zile;
 • Jocul în orice joc de cazino va contribui 100% la necesarul tău de pariere. Poți urmări necesarul tău de pariere prin intermediul meniului ”Recompensele mele”.

Concluzii

Și cam atât am avut de spus despre acest bonus de bun venit Pokerstars! Fie că ești pasionat de jocuri de cărți și păcănele sau nu, oferta aceasta este greu de refuzat. Asta pentru că ai ocazia să-ți șlefuiești abilitățile de jucător cu un mare avantaj din partea cazinoului. Dacă masa de poker online (sau orice alt joc de masă, alegerea este a ta!) începe să se înfierbânte prea tare pentru gusturile tale, te poți relaxa cu câteva rotiri gratuite. Și, depinzând de norocul și intuiția ta, poți chiar aduna niște câștiguri generoase. Distracție plăcută!

pokerstars sport
2000 Lei în plus la prima depunere la Pokerstars
Plus 200 rotiri gratuite!
Cod bonus: RO2000
 • Te înregistrezi la Pokerstars pornind de la butonul „Vreau oferta!” și folosind codul bonus RO2000.
 • Primești până la 2000 RON în plus la prima depunere.
 • Iei și extra 200 free spins!