20 ron fără depozit netbet
Ofertă valabilă: 19.03.2022 - 30.06.2022
Vlad M.
10 mai 2022

20 RON Fără Depozit NetBet – Bonus Fără Depunere NetBet Sport

4.7/5 - (45 votes)

Profită de Bonusul de 20 RON Fără Depozit NetBet! Crearea unui cont nou pe platformă îți va aduce un Bonus Fără Depunere pentru NetBet Sport.

netbet sport
Bonus 20 RON Fără Depozit NetBet
Bonus Fără Depunere La Înregistrare!
Cod bonus: SPORT20

Profită de Bonusul de 20 RON Fără Depozit NetBet! Pașii sunt următorii:

 1. Deschizi un cont pe NetBet de la butonul ”Vreau Bonusul!”
 2. Introduci codul bonus ”SPORT20”
 3. Primești un Bonus Fără Depunere de 20 RON după verificarea contului!

Bonusul de 20 RON fără depozit de la NetBet poate fi revendicat exclusiv prin intermediul site-ului nostru. Începe procesul apăsând butonul de mai sus: ”Vreau Bonusul!”

Perioada promoțională a campaniei NetBet este cuprinsă în intervalul 19.03.2022 – 30.06.2022. Oferta se adresează strict jucătorilor noi din România care respectă integral condițiile de participare ce vor fi detaliate în acest articol. 

20 RON Fără Depozit NetBet – Cum intri în posesia Bonusului?

Activarea bonusului se efectuează prin introducerea cod bonus NetBet ”SPORT20” în secțiunea ”Cod Bonus (opțional)”. Acesta este ultimul pas din procesul de înregistrare NetBet Sport

Înregistrarea pe platforma NetBet presupune încărcarea documentului (buletin sau act de identitate) pentru verificarea identității. După ce documentul este încărcat, echipa NetBet va confirma procesarea cu succes a acestuia. 

În maximum 72 de ore de la completarea procedurii de verificare a identității agenția îți va credita Bonusul de 20 RON Fără Depunere de la NetBet. 

Există disponibilă și opțiunea bonusului la prima depunere NetBet. În cazul acesteia – în maximum 72 de ore de la depunere operatorul va credita un bonus NetBet de 100% până la 500 RON pentru depunerea efectuată. 

Bonus 20 RON Fără Depozit NetBet – Condițiile Bonusului Fără Depunere

 • Bonusul fără depunere poate fi utilizat pentru orice sport disponibil în oferta NetBet Sport de pe platformă. 
 • Jucătorii trebuie să parieze acești 20 ron fără depozit de la NetBet de șase ori (x6) pe evenimente sportive cu o cotă minimă de 1.60 Pariu Simplu. Există și opțiunea Pariurilor Combinate la cote minime de 2.56
 • Pentru pariurile combi este necesar să existe minim 2 selecții, iar fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cu privire la cotele minime de 1.60

500 RON Bonus de Bun Venit NetBet – Condițiile Bonusului Cu Depunere

În afară de cei 20 RON fără depozit, NetBet te recompensează și cu un bonus la prima depunere. Iată condițiile:

 • Acest bonus poate fi utilizat pentru orice sport. Totuși există anumite excepții pe care trebuie să le luați în considerare: pariurile pe sporturile virtuale și cele de tip Forecast/Tricast pe cursele de cai și de câini.
 • Jucătorii trebuie să parieze bonusul și depozitul de șase ori (x6) pe evenimente sportive cu cotă minimă de 1.60 Pariu Simplu. Opțiunea Pariurilor Combinate presupune cote minime de 2.56
 • Pariurile Combi trebuie să conțină minimum două selecții. Pentru fiecare selecție în parte trebuie respectat criteriul cotelor de minim 1.60
 • În cazul plasării mai multor pariuri pe un singur eveniment, va fi luat în considerare strict pariul eligibil la calculul rulajului. 
 • Există variante de pariere ce nu vor fi luate în considerare la îndeplinirea cerințelor de pariere ale bonusului. Acestea sunt pariurile anulate, pariurile cash out, pariurile rambursate în caz de remiză (Draw No Bet) și pariurile plasate prin intermediul FreeBet-urilor. 
 • Înainte să poată fi efectuate retrageri ale câștigurilor, bonusurile NetBet Sport trebuie rulate în conformitate cu condițiile precizate. După îndeplinirea condițiilor de rulaj, jucătorii pot înregistra cereri de retragere. 
 • Valabilitatea bonusurilor este de 3 zile de la momentul acordării lor. În cazul în care jucătorii nu au pariat în întregime un bonus deja existent, este obligatorie îndeplinirea cerințelor de pariere aferente bonusului respectiv înainte de a paria următorul bonus primit. 
 • Bonusurile la depunere au prioritate în fața oricăror alte bonusuri, indiferent de data activării lor. În cazul în care ai primit un bonus gratuit și imediat după un bonus la depunere, mai întâi trebuie îndeplinite cerințele de pariere ale bonusului la depunere. 

Vezi mai sus încă odată condițiile și pentru 20 RON fără depozit de la NetBet. Și hai să facem profit împreună!

Concluzii

Și acum o scurtă recapitulare a celor prezentate! Cum intri în posesia Bonusului de 20 RON Fără Depozit NetBet? Foarte simplu! Totul pornește de la butonul de ofertă din acest articol, prezent mai jos. Odată ce ai apăsat acest buton, următorul pas este înregistrarea pe plaformă cu ajutorul cod bonus NetBet ”SPORT20”. După verificarea identității de către echipa de suport NetBet rămâne să respecți toți pașii menționați în articol și să joci cât mai inspirat.

Punem la dispoziție o serie de bonusuri pentru tine, astfel poți intra oricând la secțiunea Oferte Cazino pentru a găsi bonusul tău ideal.

Verifică și secțiunea de Ponturi Pariuri pentru a beneficia de pronosticuri zilnice din lumea sportivă! Te așteptăm și cu opțiuni profitabile precum Cota 2 sau Biletul Zilei. Pentru un aer inspirațional proaspăt – haide pe grupul nostru de Telegram! Nu uita de pagina de Facebook BETuri – mereu pregătită să îți ofere inspirație!

netbet sport
Bonus 20 RON Fără Depozit NetBet
Bonus Fără Depunere La Înregistrare!
Cod bonus: SPORT20

Profită de Bonusul de 20 RON Fără Depozit NetBet! Pașii sunt următorii:

 1. Deschizi un cont pe NetBet de la butonul ”Vreau Bonusul!”
 2. Introduci codul bonus ”SPORT20”
 3. Primești un Bonus Fără Depunere de 20 RON după verificarea contului!