Cum funcționează un pariu fără risc?

Ținând cont de abundență ofertelor de pariere din ziua de astăzi este ușor să ajungi să te simți copresit sau poate chiar puțin derutat atunci când încerci să-ți dai seama care sunt cele mai bune oferte. Competiția dintre casele de pariuri online este acerbă iar acest lucru ne favorizează pe noi, clienții lor în sensul că aceste case se intrec în oferte care mai de care mai atractive pentru a încerca să ne ademenească pe site-urile lor. În speranța că ne pot convinge să ajungem pe platformele administrate de aceștia atunci când ne depunem banii că să-i pariem ei ne pun la dispoziție oferte din ce în ce mai variate care ne fac să credem că sunt mult prea frumoase pentru a fi adevărate.

Acest lucru ne ridică întrebarea: Care sunt cele mai bune oferte pe care să le alegem? Dacă în urmă cu câțiva ani, aceste oferte erau destul de simplu de ales deoarece competiția nu era așa mare, în ziua de astăzi avem ceva de muncă înainte de a lua această decizie foarte importantă. Așa că pentru a face cea mai bună alegere este foarte  indicat să înțelegem ce înseamnă fiecare tip de ofertă pentru a învăța cum putem să profităm de ea. Din aceste motive am ales să vorbim astăzi despre un tip de oferta ce a devenit din ce în ce mai popular și anume pariu fără risc.

Ce este un pariu fără risc?

În prima instanță ați putea crede că un pariu fără risc înseamnă ceva mai mult decât este defapt. Și este adevărat că sunteți îndreptățiți să credeți acest lucru deoarece campaniile de promovare pe care casele de pariuri le conduc fac că ele să pară mult mai avantajoase decât sunt defapt. La prima vedere și judecând după nume, am putea crede că un pariu fără risc înseamnă că o casă de pariuri ne oferă un pariu gratuit, un pariu în care nu riscăm nimic. Pentru cei mai optimiști, ar putea crede chiar că este un pariu fără niciun fel de obligație, un pariu fără depozit și care nu îi va costă nimic însă acesta implică mult mai multe condiții decât ar părea.

În esență, pariul fără risc presupune ca noi în primul rând să avem un cont pe o casă de pariuri online. După realizarea contului, prima și cea mai importantă condiție pentru obținerea pariului este efectuarea unui depozit minim, a cărei suma poate să fie diferită în funcție de casa de pariuri aleasă de către client. Să nu credeți că toate casele de pariuri oferă astfel de bonusuri în mod implicit. Dacă dorim să profităm de un pariu fără risc, trebuie să căutăm casele de pariuri care au această oferta în pachetele lor promoționale. Odată depuși banii, ni se pune la dispoziție acest pariu fără risc.

Termenii și condițiile de rulare ale unui pariu fără risc!

Cel mai important detaliu despre care trebuie să ne informăm atunci când vrem să profităm de o astfel de oferta este legat de termenii de rulare al unui astfel de pariu. Nu toate casele au termeni de rulare asemănători așa că ar trebui să învățăm să alegem ofertele cae ne avantajează cel mai tare când vine vorba de aceste condiții de rulare pentru a putea profită cât mai ușor de acest pariu.

În esență, majoritatea caselor de pariuri au condiții de rulare relativ asemănătoare care sună cam așa : Pariati suma specificată în ofertă pe une evniment anume, probabil cu o cota minimă impusă sau nu. Să luăm de exemplu un meci FC Barcelona vs. Real Madrid. Dacă vom paria pe gazde o suma de, să spunem, 300 RON și vom câștiga, oferta se consideră ca fiind finalizată iar voi vă veți putea încasa câștigurile din pariu pe care le puteți retrage oricând. În cazul în care oaspeții vor câștiga sau meciul se va termina cu un rezultat de egalitate, casa va va rambursa banii plasați pe acest pariu fără risc, adică 300 de RON dar sub formă de bonus. Și aici intervin condițiile de rulare. Acești 300 de vor trebui să fie rulați pentru a putea fi convertiți în bani reali.

Condițiile de rulare pot fi mai simple sau mai grele în funcție de fiecare casă. Acesta vor presupune ca voi să pariati acești bani de, să spunem, 5 ori. Asta ar însemna 300 x 5 = 1500. După ce ați rulat banii pariati până la acumularea unei valori totale de câștiguri de 1500 de ron, deabia atunci vor putea fi scoși banii din contul dumneavoastră. Există însă și case care vă pot oferi condiția de a rula banii o singură dată, astfel fiid mult mai simplu să generați profitul.

Este avantajoasă oferta de tipul pariu fără risc?

Ca oricare altă oferta de acest gen, ea nu face decât să ne avantajeze. În esență, noi am fi pariat oricum, am fi depus oricuma acea sumă de bani și probabil am fi pariat-o oricum pe acele evenimente. În consecință, acest pariu fără risc nu face altceva decât să ne mai ofere o șansă de a reintra în joc și a încerca să ne recuperăm pierderile în eventualitatea în care nu câștigăm pariul. Așadar, nu există decât părți pozitive în ceea ce privește acest tip de pariu.

Este foarte important să nu confundăm această oferta cu un alt tip de oferta care într-adevăr este foarte asemănătoare. Am avut ocazia să văd o mulțime de oameni care confundă pariul fără risc cu un free bet, însă acestea sunt lucruri relativ diferite. Încercați să evitați confuzia pentru a nu vă strica planurile de pariere. Pentru a va asigura că acest lucru nu se întâmplă niciodată va sfătuim să citit întotdeauna detaliile aferente bonusului ce va sunt oferite de casele de pariuri în cadrul ofertelor acestora.

Există deasemenea strategii ce implică pariu fără risc. Am vorbit în articolele precedente despre matched betting ca o metodă de a face profit garantat. În această metodă vorbeam despre utilizarea free beturilor însă aceasta poate să fie adaptată și pentru folosirea pariurilor fără risc. Nu uitați să pariati responsabil!