maxbet bonus de bun venit
Cristi Geiger
10 aprilie 2023

Maxbet Bonus de Bun Venit – Până la 800 RON gratis la prima depunere

5/5 - (1 vote)

La MaxBet ești atras încă de la început de un Maxbet bonus de bun venit de 800 RON gratis și de tot felul de promoții interesante. Le vom analiza imediat.

Maxbet Pariuri
Bonus de bun venit Maxbet 800 RON gratis
Ai parte de până la 800 lei buni de pariat!
Cod bonus: SPORT800

Îți deschizi un cont nou la Maxbet și ai parte de până la 800 lei cadou de bun venit. Câștigă și tu 100% bonus la prima ta depunere.

Maxbet bonus 800 RON – Promoții Maxbet

Această casă de pariuri oferă un cadou generos – Maxbet bonus de bun venit. Tot ce trebuie să faci este să deschizi un cont nou Maxbet. Apoi introduci cod bonus Maxbet: SPORT800.

Iată câteva din regulile necesare pentru a profita din plin de Maxbet bonus de bun venit:

 • Prima ta depunere în cont va fi dublată de Maxbet până în limita a 800 RON.
 • Bonusul obținut de tine trebuie să satisfacă un rulaj egal cu x10 din valoarea sumei.
 • În cazul pariurilor de tip Simplu (un singur meci pe bilet), cota minimă pe care poți paria este de 2.00.
 • În cazul pariurilor de tip Multiplu (mai multe selecții pe bilet), cota minimă a evenimentelor trebuie să fie cel puțin egală cu 1.30.
 • Pariurile plasate pe jocuri din cadrul secțiunilor Jocuri Virtuale sau Casino nu vor contribui la rulajul bonusului.
 • Pariurile plasate ulterior pe același eveniment (să zicem că alegi să pariezi atât pre-meci, cât și la Live pe un anumit meci) nu vor fi luate în calcul pentru rulaj. Doar primul pariu plasat pe un anumit eveniment va contribui la acesta.

Atenție! Suma bonus Maxbet prima depunere este valabilă timp de 7 zile. Un alt aspect important este faptul că nu sunt acceptate variantele de tip sistem. Câștigul maxim care poate fi revendicat din rulajul bonusului este de 3000 RON sau 600 Euro.

Pentru a-ți verifica biletul dacă este câștigător, accesează verificare bilet Maxbet!

Bonus sport Maxbet – Metode de retragere bonus de bun venit Maxbet

Dacă ai fost inspirat și ți-ai fructificat șansele la unul din bonusurile oferite de operator, atunci trebuie să urmezi câțiva pași pentru a intra în posesia banilor. iată ce trebuie să faci pentru a retrage banii proveniți din acest bonus de bun venit Maxbet pentru pariuri sportive de pildă:

 • Trebuie să fii conectat la contul tău.
 • Apasă pe numele tău, aflat în colțul din dreapta sus a paginii Maxbet online.
 • Apoi, trebuie să accesezi secțiunea Retrageri și Tranzacții.
 • Selectează metoda de plată și suma dorită.
 • Confirmă cererea de retragere.

După ce o Maxbet retragere a fost aprobată de operator (maxim 72 de ore), banii vor intra în posesia ta mai repede sau mai târziu, în funcție de metoda de plată folosită. Maxbet pariuri online îți propune următoarele opțiuni:

 • Pentru cardurile Visa și MasterCard – timpul de procesare este cuprins între 3 și 5 zile lucrătoare.
 • Transferul bancar – banii intră în posesia ta, de asemenea, după 3 sau 5 zile lucrătoare.
 • Prin Skrill Paysafe sau Neteller, retragerea este transferată instant
 • Prin intermediul agențiilor Smith&Smith, banii pot fi ridicați imediat ce retragerea a fost aprobată
 • Pentru retragere prin intermediul agențiilor MaxBet, vei putea ridica banii imediat ce tranzacția a fost aprobată. E nevoie doar să te prezinți la una din agențiile Maxbet pariuri cu buletinul și numele de utilizator. Profită și tu de Maxbet bonus de bun venit și retrage apoi banii ușor!

Maxbet Aplicație – Și aici beneficiezi de bonusul de bun venit

De asemenea, trebuie să știi că Maxbet propune și o soluție pentru mediul virtual – Maxbet aplicatie. Tot ce trebuie să faci este să descarci Maxbet APK pe telefonul tău, pentru varianta de aplicație maxbet android.

Pentru iphone, găsești aplicația pe App Store. Aplicatia Maxbet vine cu toată experiența pariurilor sportive, direct pe telefonul tău mobil. Recomandăm aceasta soluție, deoarece operatorul livrează un serviciu bun și ușor de utilizat prin această aplicatie Maxbet. Și, mai ales, iei Maxbet bonus de bun venit și dacă joci de pe mobil! Nu uita și că poți lua ușor un bonus de 25 lei la verificarea contuluI!

Concluzii – Maxbet bonus de bun venit

Așadar, profită și tu de acest Maxbet bonus de 800 lei. Vei vedea că merită să accesezi acest cadou de bun venit de la Maxbet, mai ales că-ți deschide orizontul și către alte promoții de top, atât pentru zona de pariuri, cât și pentru cea de cazino. Vezi și alte oferte case pariuri pe site. Și ponturi de top pe Telegram BETuri. Spor(t) în toate!