Cele mai bune strategii la pariuri sportive

În acest articol vom vorbi despre cele mai bune strategii pariuri pe care le adoptă pariorii pentru câștig la pariuri sportive. Fiecare parior are metoda sa, independent, prin care crede că își poate suplimenta câștigul. Trebuie să știm că există unele strategii foarte bine puse la punct, venite în sprijinul jucătorilor. În ultima perioadă se vorbește foarte mult despre strategia easy-money, martingale dar și altele. Despre cele mai importante dintre ele care ne pot aduce câștig la pariuri sportive, vom afla în conținutul acestui articol.

Sistemul easy-money

Sigur a auzit de ele toată lumea deoarece în ultima perioadă este foarte popular în țara noastră. Majoritatea site-urilor de profil încearcă să ne ducă spre un câștig sigur, așa cum îi spun ei. Acest sistem presupune să avem un fond de rulaj destul de mare la început pe care ne permitem să îl pierdem dacă este să nu ne iasă un

Sistemul Martingale utilizat la pariuri sportive

Acest sistem implică și el unele riscuri deoarece pentru a câștiga la pariuri sportive cu ajutorul lui, pariorul trebuie să dețină o bancă foarte importantă. pariu. Pentru acest sistem trebuie să ne impunem un prag la care trebuie să ne oprim. Fiecare parior trebuie să își aleagă cote de cel mult 1,15. Este preferabil maxim două evenimente pe bilet și apoi să parieze întreaga sumă. Dacă după prima zi biletul este câștigător în cea de-adoua zi va miza întregul câștig din prima zi. De exemplu: dacă pariorul are un fond de 1.000 lei pe care îl pariază în prima zi și câștigă la o cotă de 1.20, a doua zi va paria 1.200 de lei. În cazurile fericite putem câștiga, dar se poate întâmpla de multe ori ca acest sistem să fie unul pierzător. Astfel nu vom câștiga la pariuri sportive.

În concluzie, sistemul este unul periculos.  Acest sistem a fost inventat în jocul de ruletă, apoi a fost indreptat și spre pariuri sportive. Sistemul presupune ca pariorul să mizeze pe cote de minim 2. Acest sistem implică dublarea mizei după fiecare pariu pierdut. După fiecare câștig pariorul trebuie să scoată profitul și să înceapă cu miza de la care a pornit. Pentru a avea câștig la pariuri sportive cu acest sistem pariorul trebuie să aleagă cote de minim doi. Doza de risc pe care o presupune această metodă este că dacă avem o serie lungă de pariuri necâștigătoare atunci crsc și pierderile.

Strategii Pariuri Să mizăm mereu peste 1.5 goluri ne poate aduce profit?

Această strategie presupune înscrierea a minim două goluri pe parcursul unui meci pentru ca pariul să fie câștigător. În foarte multe meciuri se înscriu cel puțin două goluri dar, trebuie să recunoaștem, că sunt partide în care se marchează și mai puțin, respective un gol sau chiar niciunul. De regulă aceste pariuri cu peste 1,5 goluri marcate pot avea șanse destul de mari de reușită. Chiar dacă unele cote atribuite acestui pariu sunt destul de mici nu trebuie să fugim de ele, pentru că acestea ne aduc profit. Ce trebuie să facem când alegem meciurile pentru această categorie de strategii pariuri ? În primul rând treubie verificate statisticile celor două echipe, ofensiva, defensiva, dar și numărul de goluri ce se marchează în meciurile directe. După ce verificăm cotele pentru acel pariu pe care trebuie să îl plasăm, Pronostic:

Cota: este obligatoriu să intervină inspirația de moment a pariorului. Această inspirație este foarte des hotărâtoare petru soarta unui bilet la pariuri sportive.

Niciuna dintre aceste strategii pariuri nu ne garantează profit dar ne poate facilita drumul pentru câștig la pariuri. Pariază inspirat alături de echipa BETuri!