betfair pariu fara risc 100 ron
Andrei ReF
18 iulie 2021

Betfair Pariu Fara Risc 100 RON – Dacă pierzi, primești banii înapoi!

Betfair Pariu Fara Risc 100 RON, ofertă Betfair de pe care nu o poți rata! Primești 100 RON buni de pariat! Dacă pierzi pariul, primești banii înapoi.

betfair pariuri
Betfair Pariu Fara Risc 100 RON – Orice ar fi, nu pierzi!
Primești un pariu fara risc în valoare de 100 lei
Cod bonus: ZSKW07
 • Îți faci cont pornind de la butonul „Vreau Oferta” și folosind cod bonus Befair special, ZSKW07
 • Plasezi un pariu de până la 100 RON.
 • Dacă pierzi, primești banii înapoi de la Betfair Sport!

Betfair pariuri online vine cu această ofertă valabilă pentru toți clienții noi. Așadar, dacă nu ai deja un cont Betfair, promoția Betfair pariu fara risc 100 RON este perfectă pentru tine.

Este foarte simplu să profiți și tu de acest bonus Betfair.

 1. Primul pas pe care îl ai de făcut este să te înregistrezi la Betfair online. La înregistrare Betfair, folosește următorul cod promoțional: ZSKW07. După ce îți deschizi cu succes contul la Betfair, fă o depunere de minim 25 RON.
 2. Al doilea pas prin care trebuie să treci este plasarea unui pariu simplu pe piața Sportsbook (oferta este valabilă exclusiv pentru această piață). Poți plasa un astfel de pariu în valoare de până la 100 RON.
 3. Ultimul pas pe care îl ai de făcut este să aștepți desfășurarea evenimentului pe care ai pariat. În cazul în care îl câștigi, te vei bucura de profitul obținut de tine. Ca sprijin pentru inspirația ta, îți recomandăm să arunci un ochi pe rubricile Cota 2 zilnică și Biletul Zilei gratis. Zi de zi, tipserii noștri îți propun variante foarte atractive pe care le poți lua în calcul atunci când dorești să pariezi. Dacă, totuși, pariul tău nu va fi câștigător, nu este nicio problemă. Betfair pariu fara risc 100 RON îți oferă suma mizată înapoi.

Putem spune că bonusul de la Betfair îți oferă șansa de a fi acoperit complet la pariuri. Nu există pariu pierdut în cadrul acestei promoții Betfair. Deci, în cel mai rău caz vei primi banii înapoi.

Pot participa la Betfair pariu fara risc 100 RON doar clienții noi ce se înregistrează folosind codul promoțional menționat mai sus (ZSKW07). Bonusul se adresează doar pariorilor din România. De asemenea, nu sunt eligibili pentru oferta Betfair clienții ce aleg ca metodă de depunere Moneybookers sau Neteller.

Termeni și condiții de care trebuie să ții cont:

 • Dacă alegi să folosești funcția de Cash Out pentru pariul tău sau dacă plasezi un pariu adițional care să reducă din nesiguranța pronosticului acordat inițial, nu vei mai putea fi eligibil pentru Betfair Pariu Fara Risc 100 RON.
 • Nu se pot califica la Betfair Pariu Fara Risc 100 RON pariurile plasate din fonduri bonus pe care le ai, dar nici pariuri plasate pe piața Exchange sau pariurile anulate.
 • În cadrul ofertei nu sunt valabile pariurile complexe precum Lucky 15.
 • În cazul în care pierzi pariul, returnarea banilor pariați este procesată la o oră după ce pariul plasat de tine se validează ca fiind pierzător.
 • Orice utilizator poate profita de Betfair Pariu Fara Risc 100 RON doar o singură dată.

Cam acestea sunt regulile de care trebuie să ții cont în cadrul promoției. Dacă dorești să iei și tu bonusul Betfair, îți venim în ajutor și cu câteva informații legate de Înregistrare Betfair.

Dacă ești un parior neexperimentat, îți recomandăm să citești articolul special dedicat scris de echipa noastră. Acolo poți afla toate detaliile despre cum îți poți face un cont nou Betfair.

Înregistrare Betfair

Pentru a-ți face cont la Betfair, primul pas pe care îl ai de făcut este să apeși pe butonul de înregistrare de pe site-ul Betfair. Apasă pe butonul „Vreau oferta!” de mai sus pentru a fi redirecționat către platforma de pariuri Betfair. După ce apeși pe Înregistrare, vei fi trimis către un formular online care trebuie completat cu datele tale personale.

Această etapă este ușor de parcurs, astfel încât în doar câteva minute vei avea la dispoziție noul tău cont la pariuri cu care vei putea scoate maxim din Betfair Pariu Fara Risc 100 RON!

Iată care sunt informațiile cu caracter personal pe care le ai de trecut în formular:

 • Sex: Feminin sau Masculin
 • Prenume: Trece-ți prenumele tău complet, exact așa cum este el trecut în cartea ta de identitate. Nu folosi porecle sau prescurtări.
 • Nume de familie: Scrie aici numele tău de familie, așa cum apare în buletinul tău.
 • Data nașterii: Ai la dispoziție trei căsuțe – prima căsuță corespunde zilei de naștere, a doua corespunde lunii în care te-ai născut, iar a treia este alocată anului nașterii.
 • Țară: România.
 • Adresă: Completează acest câmp cu numele orașului sau al localității de domiciliu din buletin. Va trebui să adaugi și strada, iar codul poștal ascoiat ei va fi completat în mod automat.
 • Județ/Stat: Completează numele județului în care ai domiciliul stabilit.
 • Cetățenie: România
 • Cod Numeric Personal: Este vorba despre CNP-ul din buletin. 6 dintre cifrele sale se vor completa automat, odată ce ai completat deja informațiile legate de data nașterii tale. Tu vei avea de completat doar ultimele șase, dar și prima cifră din CNP. Completarea corectă a câmpului alocat CNP-ului va fi semnalizată cu ajutorul unei linii verzi ce va apărea pe ecran.

Alte informații necesare – Betfair Pariu Fara Risc 100 RON

 • Număr de telefon mobil: Folosește un număr de telefon la care ai acces.
 • Adresă de e-mail: Folosește, la fel ca în cazul numărului de telefon, o adresă la care ai acces.
 • Parolă: Alege un cuvânt de siguranță pe care îl vei folosi de fiecare dată când vei intra pe site-ul Betfair. Folosește cifre sau caractere speciale (!, #, .) pentru a spori securitatea acesteia.
 • Întrebare de securitate: Alege una dintre întrebările standard oferite de operator.
 • Răspuns de securitate: Răspunde la întrebarea aleasă anterior. Acest răspuns este unic, fiind un răspuns personal pe care doar tu îl poți cunoaște. Această întrebare de securitate sporește gradul de siguranță pentru contul tău.
 • Monedă cont Betfair: Leu

Concluzii – Betfair Pariu Fara Risc 100 RON

Așadar, putem să spunem că Betfair Pariu Fara Risc 100 RON este o variantă pe care merită să o încerci. Chiar dacă ai deja un cont la un alt operator de pariuri sportive, un pariu fara risc de 100 lei nu strică niciodată. Este suficient să prinzi o cotă frumoasă și te poți considera un parior inspirat pentru că ai ales această promoție.

Pentru sfaturi la pariuri, dar și pentru a fi în pas cu cele mai noi oferte la casele de pariuri, îți recomandăm să te alături grupului nostru de Telegram BETuri. Pe site-ul nostru găsești avancronici zilnice pentru partidele de top, iar ele pot fi un instrument foarte util pentru inspirația ta de parior.

Vizionare plăcută și multă baftă!