free bet betfair mma
Viorel
23 martie 2021

Betfair free bet MMA: 100 lei gratis pentru Miocic vs Ngannou

Betfair România te surprinde cu o nouă ofertă specială. Ai 100 de lei gratis de pariat pe supermeciul Miocic vs Ngannou. Află mai multe despre acest free bet Betfair MMA de 100 RON din articolul nostru!

betfair pariuri
Free Bet Betfair 100 RON pe MMA
Pariază gratis pe supermeciul Miocic vs Ngannou!
Cod bonus: ZSKW07
 • Te înregistrezi pornind de la oferta noastră
 • Folosești codul ZSKW07
 • Depui și apoi plasezi un pariu pe lupta Miocic vs Ngannou
 • Primești până la 100 de lei înapoi sub forma unui free bet Betfair

Bonus Free Bet MMA – Ce înseamnă această nouă promoție Betfair Sport?

Ce presupune acest free bet Betfair MMA? Pașii sunt foarte simpli:

 • Te înregistrezi pe Betfair Sport pornind de la butonul de „Profită acum!” din oferta prezentată în articol. Despre procesul de înregistrare Betfair ai un articol cuprinzător pe site-ul nostru!
 • Folosești codul promoțional pentru această ofertă: ZSKW07
 • Depui minimum 25 RON. Despre depunere Betfair poți de asemenea citi mai multe pe BETuri.ro!
 • Plasezi un pariu simplu pe lupta de MMA Miocic vs Ngannou
 • Primești până la 100 RON ca free bet Betfair înapoi dacă pariul tău este necâștigător, în termen de o oră de la finalizarea evenimentului.
 • Nu ai condiții de rualj pentru acest bonus Betfair, iar câștigurile provenite din el pot fi retrase imediat ce ai parcurs și procesul de verificare a contului.

Reguli pentru Betfair free bet MMA

 • Această ofertă se adresează doar clienților noi Betfair Sport.
 • Gala care cuprinde ca main event disputa Miocic vs Ngannou începe duminică, 27 martie, de la ora 20:00. Iar lupta pentru titlul mondial va debuta în jurul orei 06:20 ziua următoare. Până atunci este valabilă această promoție.
 • Ai grijă să nu faci depunerea prin Moneybookers sau Neteller. Aceste metode de depunere nu sunt valide pentru free bet Betfair MMA.
 • Doar primul pariu pe care îl plasezi pe acest eveniment va fi luat în calcul pentru Betfair free bet MMA.
 • Dacă te folosești de funcția Cash Out pentru pariul plasat, atunci pierzi această promoție
 • Pariurile prin Betfair Exchange nu sunt valabile pentru acest bonus Betfair. La fel trebuie să știi că nu te poți folosi de banii din bonusuri pentru a paria pe Miocic vs Ngannou.

Betfair bonus de bun venit 500 LEI

Această ofertă mai sus prezentată nu este singura de la Betfair Sport. Nici pe departe! Cu free bet Betfair MMA doar intri într-un univers plin de oportunități pentru tine!

Astfel, oferta de bun venit Betfair Sport este una dintre cele mai bune de pe piața. Primești până la 500 RON gratis astfel:

 • Primești 100 RON pentru fiecare 5 bilete a câte 50 de RON plasate
 • Poți repeta acest proces de 5 ori
 • Nu uita că ai nevoie să introduci și codul de bun venit ZBAN01.

Pentru mai multe detalii, citește articolul nostru despre bonusul de bun venit Betfair, din secțiunea de Oferte Case Pariuri.

Alte free beturi de la Betfair

Cum îți sună să primești săptămânal un free bet Betfair de 25 RON? Trebuie doar să plasezi bilete de tip acumulator în valoare de 75 de lei de luni până duminică, iar lunea viitoare vei primi un pariu gratuit de 25 lei, fără condiții de rulaj.

În plus, ca novice în lumea Betfair Sport primești și un free bet de 125 lei săptămânal, dacă plasezi un pariu combinat câștigător în cotă 5. Mai multe detalii despre aceste promoții Betfair poți citi în recenzia acestui operator de pe BETuri.ro.

Așadar, free bet Betfair MMA nu este singura promoția de care te poți bucura la acest operator de top în pariurile online. Dar haide să aflăm împreună mai multe despre superfightul Stipe Miocic vs Francis Ngannou, meci pentru titlul mondial UFC la categoria grea!

miocic vs ngannou, betfair free bet ufc

Miocic vs Ngannou – Free bet Betfair MMA – Se anunță show!

Pompierul part- time Miocic va încerca să „stingă” ambiția lui Ngannou de a-i sufla titlul mondial la categoria grea. Iar cu un free bet Betfair MMA poți paria liniștit pe acest supermeci, mai ales că sunt și ceva variante din partea Betfair Sport.

Astfel, poți miza pe victoria mai tânărului Francis Ngannou (34 ani). Acesta a câștigat ultimele sale 4 meciuri prin KO și a mers maximum până la minutul 1 și 10 secunde în aceste confruntări. 1.70 este o cotă de luat în seamă pentru succesul francezului de origine cameruneză.

Poți să-ți mărești această cotă la 2.30, dacă mizezi pe victoria francezului prin KO în primele două runde. Dacă Miocic va reuși să facă un joc defensiv bun și să-și ducă adversarul cât mai des la sol, atunci are șansa sa. Primești o cotă de 3.10 la Betfair dacă americanul de origine croată de 38 de ani câștigă și are cel mai multe „takedowns” și lovituri semnificative.

Victorie super rapidă în meci? De ce nu? Ngannou e cunoscut pentru puterea pumnilor săi. Ai o cotă de 21 că el își va învinge adversarul prin KO în primele 30 de secunde!

Confruntări directe Miocic vs Ngannou – Pariu gratuit Betfair 100 RON

Cei doi s-au mai întâlnit și în 2018, la celebrul TD Garden din Boston, SUA. Atunci, în fața a 16.000 de spectatori, americano-croatul Stipe Miocic câștiga la decizie. Cotele la pariuri sugerează că sunt șanse mici să vedem un nou meci lung și duminică – 14.00 este cota la Betfair Sport pentru un meci care se încheie în 5 runde!

Experții consideră că lucrurile s-au schimbat mult de la ultima confruntare directă și că Miocic, considerat „cel mai bun greu din istorie” în UFC va fi înivns de data aceasta, chiar înainte de limită. Se anunță așadar un meci pe cinste în Las Vegas, Nevada. Un meci de anduranță îl favorizează pe campion, dar dorința de răzbunare și forma de moment arătată de Ngannou ar putea fi prea mult pentru Miocic.

Concluzii free bet Betfair MMA

Recapitulăm! Ce trebuie să faci pentru a beneficia de un free bet Betfair MMA pentru meciul Miocic vs Ngannou? E foarte simplu. Începi de la butonul de „Profită acum” și te înregistrezi la Betfair Sport. Acolo faci o depunere și plasezi un prim pariu pe super fight-ul de UFC. Nu ți-a ieșit? Nicio problemă, primești până la 100 RON înapoi sub forma unui free bet Betfair MMA.

Rămâi alături de echipa BETuri.ro pentru și mai multe oferte speciale de la casele de pariuri. Dar nu uita și de pronosticurile sportive pe care ți le oferim gratuit, zi de zi. Aici te vrem mereu infomat, inspirat, câștigător!