6 moduri de a câştiga la pariuri sportive

  1. Cunoaşte sportul la care pariezi!

Atunci când plasăm bilete la pariuri sportive nu este vorba despre care echipă a câştigat ultimele 5 meciuri la rând, este vorba despre care echipa joacă bine din punct de vedere ofensiv, defensiv, dacă victoriile lor au fost meritate sau au fost din simplu noroc. Ce jucători de tennis dau randament pe ce tipuri de teren? Ce echipe de basket înscriu cele mai multe coşuri de 3 puncte. Pentru a putea cunoaşte astfel de detalii, ar trebui să cunoaştem pe dinafară sportul pe care alegem să pariem şi astfel să ne sporim şansele de câştig la pariuri sportive.

  1. Favoriţii nu câştigă întotdeauna

De multe ori putem să cădem în iluzia parierii pe echipa favorită fără să ţinem cont de micile detalii ce stăpânesc defapt rezultatul unui eveniment. Faptul că o echipa doreşte să-şi menajeze jucătorii cheie, fie că vin după o deplasare extenuantă şi timpul de odihnă a fost foarte scurt, fie că meciul nu reprezintă o miza reală pentru una din echipe, toate aceste detalii ne pot ajuta să decidem când să pariem împotriva favoriţilor şi să profităm de cotele foarte mari!

  1. Nu plasaţi pariuri sportive la o singură casă!

Când vine vorba de casa la care alegem să pariem, trebuie să ţinem cont de faptul că acestea nu sunt puţine. Varietatea acestora ne dă nouă un avantaj, deoarece competitia dintre acestea aduce cu ea diferenţe de cote, oferte şi bonusuri şi ar trebui să profităm de toate. Astfel este recomandat să ne facem conturi la mai multe case de pariuri şi să pariem doar unde cotele sunt cele mai favorabile nouă!

  1. Mai puţine selecţii, mai multe şanse de câştig!

Este mai mult decât logic faptul că selecţiile de pe biletele la pariuri sportive determină şansele de câştig. Cu cât alegem mai puţine evenimente pe care le punem pe bilet, cu atât sunt mai mari şansele că acesta să iasă! Aşadar, încercaţi să evitaţi plasarea biletelor miraculoase cu câte 15/20 de meciuri deoarece cu acestea este extrem de improbabil să câştigaţi! Majoritatea banilor pe care casele de pariuri le pierd, sunt cei ce se returnează pe pariuri simple. Un singur eveniment pe bilet cu o suma mai mare de bani este cheia succesului.

  1. Nu pariaţi pe cotele foarte mici!

Cote de genul 1.05 sau 1.10 reprezintă capcane în care şi cei mai experimentaţi jucători la pariuri sportive pot cădea uneori. Încercaţi să evitaţi pe cât de mult posibil astfel de cote pe bilete cu selecţii multiple deoarece, chiar şi cu o mare şansă de reuşită, sunt totuşi evenimente ce vă pot ruina întregul bilet şi totul pentru un câştig aproape că neobservabil. Înmulţind astfel de cote, adunăm şi 10 evenimente şi deabia reuşim să ne dublăm sau în cel mai bun caz triplăm miza, însă cu un risc major.

  1. Luaţi în considerare toate tipurile de pariuri sportive

Există o mulţime de tipuri de a paria, aşa că de ce să ne rezumăm doar la cele mai evidente? Cotele aferente pariurilor simple ne vor dezavantaja aproape mereu. Cu o varietate atât de mare de tipuri de pariere ar trebui să ne extindem orizonturile şi să privim şi din alt unghi posibilile surse de câştig.

Să luăm spre exemplu o partida între Manchester City şi Everton a sezonului precedent. Cota celor de la Everton este una foarte mare şi ar părea foarte atrăgătoare însă şi foarte riscantă în acelaşi timp. Dar după o scurtă analiză putem observă că atacantul celor de la Everton, Lukaku R., este al 2-lea cel mai bun marcator al ligii şi este foarte probabil să înscrie. Astfel putem profita de o cotă destul de mare şi în cazul în care nu mă credeţi, puteţi verifica. Lukaku a marcat împotriva lui City în ambele partide din sezonul trecut de campionat!

Există o mulţime de secrete la pariuri online. Însă cum nimeni nu se naşte învăţat, rămâne la latitudinea noastră dacă vrem să privim orbeşte înainte şi să pariem impulsiv sau să ne calculăm fiecare mişcare şi să punem la îndoială orice decizie pe care o luăm. Un parior răbdător şi perseverent este cel mai de succes parior. Sperăm astfel că dată viitoare când plasaţi pariuri sportive, veţi ţine cont de sfaturile noastre şi va veţi creşte substanţial câştigurile! Pariaţi responsabil!