Trucuri pentru ponturi pariuri sportive

Biletul zilei ar trebui să conțină cele mai bune ponturi pariuri sportive din ziua respectivă. Șansele de câștig cu biletului zilei trebuie să fie foarte ridicate decât la alte bilete formate din mai multe selecții pe care le plasăm în ziua respectivă. Cu toții credem că este ușor să alegem câteva meciuri din oferta de pariuri și apoi să câștigăm. Doar pariorii adevărați știu că este destul de greu să alegem cele mai potrivite meiuri pentru biletul zilei și apoi să le plasăm la casa de pariuri. Înainte de plasarea biletului zilei trebuie să ținem cont de o serie de factori care s-ar putea dovedi decisivi pentru deznodământul final al biletului. Unii dintre acești factori sunt: casa de pariuri unde jucăm, de unde ne inspirăm atunci când alegem ponturi pariuri sportive.

Unde alegem să jucăm cele mai bune ponturi pariuri sportive de pe biletul zilei?

Inainte de plasarea biletului zilei trebuie să aruncăm o privire asupra cotelor oferite de casele de pariuri. În mod normal la casele de pariuri online ar trebui să avem un profit mai mare. La casele de pariuri stradale plătim o taxă de 5% la fiecare bilet pe care îl plasăm plus o taxă de 1% din câștigul fiecărui bilet. În mediul on-line la aceste case nu se percepe taxa de 5%, dar nici cea de 1% pentru câștig.Pe termen lung vom avea mai mult de câștigat la casele de pariuri on-line chiar dacă uneori se întâmplă să aibă cote mai mici decât casele de pariuri stradale. Oriunde am alege să pariem important este să alegem cele mai bune ponturi pariuri sportive câștigătoare.

Avantaje în mediul on-line pentru ponturi pariuri sportive câștigătoare

Chiar dacă la prima vedere credem că o să scăpăm de aceste taxe nu este deloc așa. Câștigul pe care îl avem de pe urma ponturi pariuri sportive este impozitat de către Ministerul Finanțelor Publice. Cine nu achită o astfel de taxă riscă o amendă.

Un alt motiv pentru a juca biletul zilei la casele de pariuri on-line este acela că unele dintre acestea oferă anumite sume de bani la depunere, sub formă de bonus. Astfel dacă vom depune o anumită sumă putem beneficia de dublarea ei și astfel să avem un fond mult mai mare pentru rulaj. Astfel de oferte te vor ajuta să câștigi pe termen lung mai mulți bani din pariuri, de aceea ele nu trebuie neglijate. Opțiunea cash-out este foarte importantă. Închiderea unui pariu poate fi un avantaj foarte mare deoarece în anumite situații evităm pierderile.

Cum alegem ponturi pariuri sportive?

Șansa de reușită a fiecărui eveniment ce urmează să îl plasăm pe biletul zilei trebuie analizată cu mare atenție. Vei putea să alegi cele mai bune ponturi doar dacă te uiți atent peste ofertă și apoi alegi evenimentele cele mai sigure. Analiza factorului de risc la fiecare pariu în parte este și ea foarte importantă , iar în final adaugi pe biletul zilei numai ponturi la pariuri sportive. Fiecare parior poate avea argumente în favoarea și în defavoarea unui pariu dar trebuie trecute prin mintea noastră și apoi să alegem ponturi la pariuri sportive câștigătoare. O idee de a alege cele mai bune ponturi este să ne inspirăm din biletele plasate de alții. Consider că nu este o idea bună să le copiem în totalitate, ci trebuie să ne punem noi amprenta asupra acestor ponturi pariuri sportive.

Poate că pe termen scurt biletul jucat de tine va fi pierdut chiar dacă urmezi sfaturile noastre legate de biletul zilei și alegi ponturi pariuri sportive câștigătoare. Dacă le urmezi zi de zi și tragi o linie peste o perioadă de timp mai lungă, probabilitatea este mai mare că vei ajunge să ai mai multe bilete câștigate și să te bucuri de câștiguri mai consistente și mai dese.