pariuri meci amanat
Viorel Berbece
8 ianuarie 2019

Liga 1 – momentul pariurilor antepost

Deși nivelul campionatului intern nu se compară cu cel din Anglia, Italia sau Spania, Liga 1 este încă extrem de atractiv pentru pariori. Multe pariuri din Liga 1 se pretează pe un sistem Martingale sau măcar pentru o strategie de mai lungă durată. Vom dezbate ce poți paria pe Liga 1 și în cadrul BETuri Show, podcastul pariuri din care afli toate informațiile care te interesează în materie de fotbal.

liga 1 antepost

Ofertă bogată pe Liga 1

Pentru că am trecut de jumătatea sezonului, cotele pentru pariurile antepost sunt din ce în ce mai tentante, mai ales că avem două favorite la campionat. Am acoperit constant aici, la Biletul Zilei, meciurile care contează în campionatul românesc. Vorbim desigur despre lupta pentru playoff, dar și de lupta pentru playout.

Și de această dată, cotele ne sunt oferite de partenerul nostru, Unibet pariuri sportive. Putem alege să mizăm pe campioana României, pe cea mai bună echipă din Moldova la finalul sezonului și chiar pe echipa fanion a județului Sibiu, dar și cel mai bun marcator.

Clasamentul care determină pariuri Liga 1

La finalul lui 2018, clasamentul ne spunea următoarele lucruri. Lupta la titlu se va da și anul acesta între CFR Cluj și FCSB. Clujenii au acumulat 46 de puncte din 21 de meciuri, fiind principala candidată la câștigarea titlului (cota la Unibet este de 1.80), în timp ce bucureștenii doar 40. Ei sunt cotați la 2.50 în acest moment.

Alte lucruri importante în Liga 1 sunt sezonul mizerabil al dinamoviștilor, care sunt în pericol să rateze primele șase pentru al doilea an consecutiv, dar și ascensiunea echipei Sepsi Osk Sfântu- Gheorghe, clasată pe locul al patrulea (la egalitate cu Viitorul, echipă aflată pe locul al cincilea). O altă echipă cu un sezon bun în Liga 1 este CSU Craiova, grupare ce se gândește încă la titlu. Craiova este văzută cu o șansă de 12 la 1.

FCSB, foame de succes

FCSB nu-și permite să mai rateze încă o dată titlul, mai ales după venirea noului antrenor. Mihai Teja a lăsat-o pe Gaz Metan Mediaș pe locul 8, la trei puncte de playoff și a acceptat provocarea de a antrena echipa patronată de Gigi Becali. 

Variante antepost care merită atenție

Să ne uităm cu atenție la variantele de pariere pentru golgeterul competiției. Sunt câțiva jucători care ar putea să îți atragă atenția și pe care vei vrea să mizezi. Un pariu pe termen lung poate fi câteodată soluția unei strategii bine pusă la punct. Am mai discutat despre acest tip de analiză și în cadrul BETuri Show #9, unde am dezbătut pe toate fețele pariurile antepost.

Favoriții caselor de pariuri, care sunt și favoriții noștri sunt George Țucudean de la CFR Cluj, cu o cotă de 3, Alexandru Mitriță de la CSU Craiova, cu o cotă de 4 (chiar dacă el joacă extremă), Harlem Gnohéré de la FCSB cu o cotă de 6, dar și Elvir Koljic, bosniacul ce evoluează tot pentru echipa din Bănie.

Dueluri regionale

O altă luptă interesantă în pariurile antepost ale Ligii 1 se dă pentru titul neoficial al campioanei Moldovei. Politehnica Iați are o cotă de 1.80, iar FC Botoșani, 1.90. Tot o luptă în doi duc și Gaz Metan Mediaș și AFC Hermannstadt.

Ele se luptă (inclusiv în playout sau playoff) pentru titlul de campioană a județului Sibiu. Medieșenii pleacă cu prima șansă desigur, cota lor fiind de 1.40, în timp ce echipa din municipiul Sibiu este văzută cu o șansă de 2.75.

Liga 1 continuă să ne surprindă și o va face în continuare. Acceptă un bonus astăzi și bucură-te de beneficiile jocului sigur. Încearcă varianta celor de la Maxbet pariuri sportive, poate fi începutul unei aventuri fantastice în lumea pariurilor online.