Maxbet Sport

777 RON gratis

Maxbet Sport

  • Pariuri Live
  • Bonus de bun venit

Pros

  • Numeroase oferte de pariuri
  • Gamă largă de evenimente sportive

Cons

  • Pentru a viziona transmisiuni live trebuie să aveți balanța contului pozitivă.

Maxbet Sport info

Name Maxbet Sport
An înfințare 2003
Locatie Romania

Maxbet pariuri sportive este o platformă de pariuri sportive, rezultate meciuri și ponturi pariuri și este unul dintre cele mai noi nume pe piața pariurilor sportive, fiind la bază o agenție de jocuri de casino din Malta (Maxbet Malta Limited).

Bonusuri

Maxbet pariuri sportive oferă tuturor jucătorilor noi la înregistrare un bonus de bun venit de 100% până la 900 RON. Tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați și să vă deschideți și verificați contul, după care va trebui să depuneți o sumă minimă de 30 RON pentru a avea posibilitatea de a primi un bonus de 100%, bonusul maxim ce poate fi revendicat fiind de 900 RON.

Pariuri live, rezultate meciuri la Maxbet pariuri sportive

La fel ca în cazul opțiunilor de pariuri cu ofertă pre-meci, marea majoritate a evenimentelor importante sunt disponibile și pentru pariurile live, doar că se adaugă la acestea câteva tipuri de speciale caracteristice evenimentelor sportive live.

Din oferta de rezultate meciuri și pariuri live fac parte și turnee precum tenis, snooker, golf, baschet, darts și asa mai departe.

Dacă doriți să vizionați rezultate meciuri și transimiuni în direct este necesar ca balanța contului dumneavoastră să fie pozitivă. Când pariați live aveți șansa de a urmări statisticile meciurilor, având în același timp și posibilitatea de a urmări reprezentarea video a evenimentelor. În plus, site-ul vă pune la dispoziție și un calendar în care puteți verifica ce evenimente vor fi disponibile în avans, iar pe langă toate acestea vă este oferită opțiunea de a adăuga la favorite evenimentele preferate, astfel încât să urmăriți doar ce vă interesează.

Oferte de pariuri

La pariurile pe fotbal nu lipsesc opțiunile populare de pariuri precum cotele de meci, șansa dublă, pariuri cu handicap european, goluri și rezultate pe repriză, primul gol, scor corect, pauză/final și așa mai departe.

În afară de pariurile multiple și pariurile simple, vă este pusă la dispoziție șansa de a juca sisteme de pariuri sau de a juca bilete cu bază.

Pariaza