maxbet contact
Andrei ReF
4 martie 2021

Cum iei legătura cu echipa de suport Maxbet? Procedură și informații

În acest articol îți vom vorbi despre cum poți intra în contact cu Maxbet, în cazul în care întâmpini orice problemă legată de experiența ta la această casă de pariuri online. Echipa de suport tehnic este un element important la orice casă de pariuri, iar Maxbet contact nu dezamăgește. Ai mai multe opțiuni prin care poți să comunici cu operatorul. Prima variantă și cea mai rapidă este aceea de a lua legătura prin intermediul telefonului.

 • Maxbet nr telefon, număr cu tarif normal – 0219238
 • Maxbet nr telefon, apel taxabil – 0217954546

Prin Maxbet telefon poți rezolva rapid și eficient orice problemă. E o metodă accesibilă oricărui jucător care are cont la Maxbet.

Maxbet Contact – Alte metode disponibile

Sunt situații în care întâmpini mici complicații și ai anumite nelămuriri. Nu ezita să folosești toate variantele propuse de această casă de pariuri.

O altă modalitate de a intra în contact este prin Maxbet live chat. Acest serviciu este disponibil între orele 9:00 dimineața și 01:00 noaptea, în fiecare zi.

Există și posibilitatea de a comunica fără griji printr-un email la adresa Maxbet email următoare – support@maxbet.ro. În această situație răspunsul din partea operatorului variază în funcție de cererile din acel moment.

Orice variantă ai alege pentru Maxbet contact, un lucru e cert: problemele tale se vor rezolva și vei fi tratat cu mult profesionalism.

Maxbet suport – Site-ul operatorului

Platforma online propusă de Maxbet este una pe placul oricărui parior. Ai 30 de categorii diferite din care poți să optezi pentru evenimentul preferat. Site-ul este ușor de manevrat și ai la dispoziție și aplicații pentru telefon sau tabletă.

Competițiile cele mai importante pe care poți să pariezi la Maxbet:

 • Fotbal internațional (Champions League, Europa League, CM, CE)
 • Campionate de fotbal (Liga 1, Bundesliga, Premier League, Seria A, Liga Nos, etc)
 • Sporturi cu motor (Formula 1, Moto Gp, Nascar)
 • Sporturi din SUA ( NFL, NBA, NHL, Baseball)
 • Tenis ATP și WTA (Grand Slam și toate turneele importante)
 • Baschet ( Liga Națională, diverse campionate și Euroliga)
 • Hochei, Rugby și Volei
 • Handbal ( Liga Națională, Liga Campionilor, alte campionate)
 • Sporturi de contact ( Box și MMA)
 • Golf, Snooker, Darts

Contact Maxbet – Istoric și avantaje

Operatorul este deținut și operat de către Maxbet Malta LTD, Tower Gate Place, strada Tal-Qroqq, Msida MSD 1703, Malta. Este pe piața din țara noatră de 18 ani. Maxbet și-a cunoscut notorietatea mai întâi prin sălile de jocuri și prin cazinouri. Cele mai multe cazinouri sunt amplasate în București (peste 60 de săli). În țară sunt aproximativ 20 de cazinouri în orașe ca Bacău, Galați, Buzău, Iași, Constanța, Craiova sau Cluj-Napoca.

Maxbet pariuri are drept de organizare a jocurilor de noroc online prin licența cu numărul L1160661W000651. Această licență este valabilă din data de 22 decembrie 2016 și până la 31 decembrie 2026.

Sperăm ai găsit util articolul despre Maxbet contact. Nu uita de bonusul de bun venit de la Maxbet Pariuri Sportive. Noi zicem că merită să-ți deschizi un cont aici. Pentru mai multe informații, citește și receniza Maxbet pariuri de pe site-ul nostru.

Iar dacă ești în căutare de pronosticuri sportive, îți spunem bun venit în comunitatea tipserilor de top. Zi de zi avem pentru tine ponturi bune din fotbal, tenis, baschet, chiar și handbal. Toate aceste îți sunt oferite cu titlu gratuit. Spor(t) la pariuri inspirate alături de noi!