Winbet Pariuri - O casă online care vine tare din spate!

Ultimul update pe: iunie 26, 2024
4.6/5 - (49 votes)

Winbet pariuri este o opțiune interesantă în lumea pasionaților de pariuri sportive online. Dacă respiri sport, iubești fiecare competiție, îți place să fii mereu conectat la fiecare eveniment, atunci Winbet online poate fi noua ta casă de pariuri.

180 RON Free Bet
9.000 RON + 1000 Rotiri Gratuite
200 Rotiri Gratuite la Royal Secrets!

Scurt Istoric

Pagina Winbet pariuri aparține de Global Interactive Solution Limited, companie înregistrată în Malta, nivel 3 (Suite nr. 1945), Tower Business Center, Tower Street, Swatar Birkirkara BKR4013. Firma este înregistrată sub nr. C79990 / 2017 și are numărul de înregistrare fiscală 38106549.

Dreptul de organizare pentru Winbet sport este acordat de Oficiul Național de Jocuri de Noroc (ONJN) prin licența cu numărul L1183150W000826, cu valabilitate între 1 martie 2018 și 29 februarie 2028. Plățile sunt procesate de APCO Pay cu adresa înregistrată 227 Psaila Street, Birkirkara BKR 9078, Malta și Skrill Limited, încorporate în Anglia, cu sediul social la 25 Canada Square, Londra E14 5LQ.

Pe piața din România, Winbet pariuri sportive se evidențiază prin sălile de jocuri și multă experiență online pe platforma de casino. Secțiunea pentru pariuri sportive este din în ce mai atractivă și mai bine pusă la punct.

Rating 8.7
An înființare 2008
Licență operare ONJN L1183150W000826
Telefon 031 608 777
Probleme Generale contact@winbet.ro

Winbet Pro & Contra

De ce să alegi această casă de pariuri?

 • Winbet pariuri are peste 20 de categorii de pariuri
 • Ai la dispoziție toate evenimentele importante din fotbal, tenis, baschet
 • Site-ul este bine structurat și ușor de manevrat
 • Ai diverse opțiuni pentru a face o depunere, incluzând și varianta fizică la o sală de jocuri Winbet
 • Ai peste 150 de opțiuni de pariu la un meci de fotbal
 • Winbet customer service care comunică rapid și eficient
 • Absența funcției live stream poate fi un impediment pentru unii dintre jucători.
 • Nu există vreo aplicație Winbet telefon sau Winbet Android
 • Sunt alți operatori care oferă un număr mai mare de sporturi și de opțiuni pentru pariuri

Iată ce vei afla din acest articol dedicat Winbet pariuri online:

 1. Winbet înregistrare – Cum îți faci cont?
 2. Depunere Winbet – Cum faci un depozit?
 3. Retragere Winbet online.
 4. Bonus de bun venit Winbet.
 5. Alte promotii de la Winbet pariuri.
 6. Cum construiești un bilet la Winbet pariuri.
 7. Oferta pariuri Winbet online.
 8. Pariuri Winbet E-Sports și virtuale.
 9. Contact Winbet – Cum comunică operatorul?
 10. Winbet păreri.
 11. Concluzii Winbet pariuri.

În final, ai parte de o listă ce cuprinde întrebări frecvente legate de Winbet online, dar și răspunsurile la acestea.

1. Winbet înregistrare – Cum îți faci cont?

Pentru a deschide un cont Winbet trebuie doar să urmezi câțiva pași simpli și să ai răbdare. Este un procedeu ușor care nu prezintă dificultăți nici măcar începătorilor din acest domeniu. Odată intrat pe site, trebuie să dai click pe butonul ”Înregistrare”. El se găsește în colțul din dreapta sus a paginii principale. Apoi o fie nevoie să completezi un formular Winbet pariuri. Nu te îngrijora! Completarea informațiilor durează doar 3 minute.

Formularul pe care trebuie să îl completezi, pentru validare cont Winbet, conține următoarele categorii:

 • data nașterii
 • prenumele și numele jucătorului
 • adresa de domiciliu, conform buletinului
 • codul numeric personal (CNP)
 • certificatul de rezidență fiscală sau un document asemănător
 • o adresă de e-mail
 • un nume de utilizator și o parolă – sunt necesare pentru autentificare cont Winbet

Este important de menționat că trebuie să ai minim 18 ani ca să-ți faci cont la Winbet online. După completare pașilor, vei primi un link pentru activare. Abia după ce ai accesat acea pagină, ai încheiat procesul Winbet înregistrare.

Winbet Pariuri – Procesul de KYC

În termen de 30 de zile după ce ți-ai creat contul, trebuie să parcurgi un proces simplu de verificare. El este obligatoriu prin lege și îi oferă operatorului șansa de a verifica dacă clientul se regăsește în lista jucătorilor excluși. Procesul se numește KYC (Know your customer). Sună complicat, dar este foarte simplu. Nu trebuie decât să trimiți o poză color cu buletinul tău. Poți face asta în secțiunea de încărcare a documentului din contul tău personal.

Mai trebuie precizat că o persoană care vrea să aibă cont la Winbet pariuri trebuie să îndeplinească anumite cerințe simple:

 • jucătorul este o persoană fizică (o persoană juridică nu va fi acceptată)
 • un parior nu are voie să fie jucător profesionist în nicio competiție sau ligă în care operatorul oferă pariuri
 • un jucător nu are voie să acționează în numele altei persoane
 • este interzisă depunerea de bani care provin din activități infracționale
 • un titular de cont nu are voie să depună bani printr-un card pe care nu este autorizat să îl utilizeze
 • trebuie actualizate imediat următoarele detalii din cont (dacă apar modificări): prenumele și numele, țara de reședință, adresa de e-mail valabilă și numărul de telefon.

2. Depunere Winbet – Cum faci un depozit?

Nimic mai simplu! Pentru o prima depunere Winbet e nevoie să intri în cont și să apeși pe butonul “Depozit“. Apoi vei alege opțiunea care ți se potrivește pentru o depunere Winbet.

Metode pentru Winbet depunere bani

 • Card de credit/debit/ card Revolut – suma minimă este de 20 RON. Prin această opțiune poți depune maxim 5000 RON. Contul va fi alimentat instant.
 • Skrill – trebuie să depui minim 25 RON. Suma maximă este de 5000 RON, iar banii vor intra imediat.
 • Neteller – o depunere minima Winbet în acest caz este de 25 RON, maxim 5000 RON. Banii sunt virați instant.
 • Paysafecard – suma minimă este de 25 RON, iar valoarea maximă pentru o depunere este de 4600 RON. Contul va fi alimentat instant.
 • CashpayWinbet.ro – suma minimă este de 20 RON. Maxim poți depune 2000 RON, iar banii vor intra în cont după primirea aprobării.
 • CashpayWinbet.ro (Delivery) – e nevoie de o depunere minimă de 150 RON. Prin această metodă poți alimenta contul cu maxim 3000 RON, iar banii sunt virați după primirea aprobării.

Conform OUG 114/2018, pentru fiecare depunere Winbet se aplică taxa în valoare de 2%.

Un jucător are câteva opțiuni interesante pentru a-și proteja mai bine banii. Poate să stabilească limite cu privire la suma pe care vrea să o folosească pentru activitatea pe site. Această barieră poate fi folosită pe zile, săptămâni sau chiar luni.

Odată setată, limita va fi activată de operator în maxim 24 de ore. În plus, un parior poate să ceară întreruperea accesului la joc pentru o perioadă de maxim 7 zile.

3. Winbet retragere bani

Retragerile Winbet sunt procesate de luni pâna vineri. Excepție fac sărbătorile legale. Un utilizator are dreptul la două retrageri pe zi.

Câștigurile din jocuri de noroc sunt impozitate prin reținere la sursă, conform legii. Impozitul se va aplica pentru fiecare retragere și el poate varia la Winbet pariuri, în funcție de suma aleasă, după cum poți citi în articolul nostru dedicat de impozit pariuri.

Un titular de cont poate să solicite o retragere Winbet numai către cardul personal sau către un cont propriu deschis la una dintre instituțiile financiare. Dacă vei alege o retragere în numerar trebuie să mergi la un procesator de plată licențiat, acceptat de Winbet pariuri.

Winbet retrageri – în cât timp intră banii în cont

 • Card de credit sau debit – suma minimă pe care o poți retrage este de 60 RON. Banii vor intra în cont în maxim 72 de ore.
 • Skrill RON – suma minimă este de 60 RON, vei avea acces la bani instant.
 • Neteller – suma minimă este de 60 RON, banii intră în posesia ta imediat.
 • CashpayWinbet.ro (direct din locații) – suma minimă este de 60 RON, maxim poți retrage 9400 de lei pe zi. Ai acces la bani instant.
 • CashpayWinbet.ro (Delivery) – suma minimă este de 400 RON, maxim 9400 pe zi. Banii intră în posesia ta instant.

Metode de retragere Winbet

 • Skrill – portofel electronic prin care poți efectua diferite tranzacţii online. Poți depune pe contul Skrill bani utilizând metode de plată precum carduri, transfer bancar sau Paysafecard.
 • Paysafecard – metodă de plată online bazată pe vouchere cu un cod PIN de 16 cifre. Voucherele pot fi achiziționate de la punctele de vânzare locale. Plata online se face prin introducerea codului pe site-ul respectiv.
 • Neteller – portofel electronic care permite depuneri, retrageri și transferuri de fonduri online. Poate fi alimentat prin cei mai mari operatori de plăți precum Visa, MasterCard, Maestro, virament bancar, transferuri bancare internaționale sau naționale.
 • CashpayWinbet.ro – reprezintă o opțiune de a alimenta contul direct din sălile de jocuri WinBet Pariuri. Profită și de bonus de bun venit Winbet astfel!
 • CashpayWinbet.ro Delivery – depuneri cash prin serviciul de curierat, comenzile pot fi plasate între orele 10:00 – 20:00.

4. Winbet bonus de bun venit

Principala ofertă este cea de cazino. Winbet bonus de bun venit constă în 9.000 RON gratis +1000 rotiri gratuite.

Dar ai pe site și o altă ofertă interesantă. Este vorba despre un cashback între 10 și 20 % din valoarea primelor tale depuneri la Winbet. Citește mai multe în articolul nostru dedicat acestei oferte VIP Cashback Winbet. Rulajul pentru banii primiți înapoi este doar 1X!

Există și un bonus sport Winbet de până la 180 RON Freebet fără rulaj la primele tale trei depuneri! Dar vezi și oferta numită bonus progresiv Winbet. Profită de acest bonusuri folosind ponturile oferite gratis pe canalul de Telegram BETuri!

5. Alte promotii de la Winbet Pariuri

Alte promoții interesante disponibile la acest operator:

Pentru cadoul de ziua clientului va trebui să contactați operatorul pe chat sau pe e-mail (contact@winbet.ro) în maxim 7 zile de la ziua dumneavoastră de naștere. Imediat veți fi creditat cu acest bonus. Cerințele de rulaj sunt 50 x suma bonusului, iar suma maximă care poate fi retrasă din acest cadou este de 300 RON. Se pot juca toate păcănelele Winbet cu acest bonus.

6. Cum faci un bilet la Winbet pariuri?

Pentru a construi un bilet la Winbet pariuri e nevoie să fii logat în contul de jucător și să ai o balanță pozitivă.

Apasă secțiunea Sport sau pariuri live în funcție de momentul în care vrei să pariezi. În partea stângă a ecranului vei găsi toate competițiile prezente la Winbet pariuri. Alege sportul dorit și caută evenimentul pe care vrei să pariezi. Operatorul vine la dispoziția clienților cu variantele clasice și populare de bilete:

 • Pariurile simple – care pot fi cu un singur eveniment pe bilet sau cu mai multe meciuri. Câştigul total se calculează înmulţind cota/cotele cu suma pariată.
 • Sistem – sunt cele ce conţin mai multe evenimente, iar toate combinațiile posibile din cadrul selecțiilor sunt acoperite.

Nu uita că bilelele sistem sunt disponibile doar din momentul în care ai selectat minim 3 meciuri pe bilet. Atunci poți apăsa opțiunea Sistem de pe pagina operatorului. Află și cum să-ți verifici statusul biletului!

Ce sunt cota, miza, câștigul total și profitul la Winbet pariuri?

 • Cota – un indice pe care casele de pariuri îl dau fiecărui posibil deznodământ al unui eveniment sportiv
 • Miza – este suma de bani pe care o pariem pe un bilet
 • Câştigul total – este suma de bani pe care o primești după câştigarea unui bilet şi se obţine prin înmulţirea mizei cu cota biletului
 • Profitul – reprezintă suma de bani cu care rămânem după ce scădem miza din câştigul total.

Există două variante prin care poți miza: pariuri pre-live (bilete plasate înainte ca un meci să înceapă) și live (pariuri plasate după startul unui eveniment sportiv). Ești începător în meciul online? Te sfătuim să studiezi un ghid pariuri sportive cuprinzător pe BETuri.ro!

Ce se întâmplă dacă un meci este anulat?

Un amănunt important este faptul că în momentul în care un meci este anulat din diverse motive, acesta devine nul. El este catalogat automat cu o cotă de 1. Dacă ai un pariu format din mai multe meciuri, iar unul dintre evenimente nu se mai desfășoară, atunci vor fi calculate doar mizele de la celelalte meciuri.

7. Winbet oferta de sport

Operatorul este cunoscut în principal pentru secțiunea de Cazino. Chiar și atunci când te afli pe pagina de pariuri vei observa că în partea de sus vor fi afișate în continuare jackpot-urile. Oferta pe sport nu este însă de neglijat. Winbet pariuri îți oferă peste 20 de categorii de evenimente sportive. Astfel ai posibilitatea să pariezi pe orice meci important. În plus, la fiecare joc ai o gamă largă de opțiuni. De exemplu, la un meci din Liga 1 ai peste 150 de variante de pariuri. Același lucru este valabil și pentru meciurile din Premier League sau La Liga.

La tenis și handbal poți studia peste 20 de opțiuni pe eveniment. Pentru fotbalul american ai aproximativ 100 de variante pentru fiecare partidă în parte. La un meci de fotbal poți să pariezi printre altele pe total goluri, handicap, cine câștigă repriza, total cornere sau scorul corect.

Cele mai importante categorii prezente la Winbet pariuri

 • Fotbal – Campionate din peste 50 de țări!
 • Baschet ( Campionate puternice din Europa, NBA, WNBA)
 • Tenis ATP și WTA (Grand Slam, Cupa Davis, Fed Cup, evenimente Challenger și ITF)
 • Hochei pe gheață (NHL, KHL, Campionatul Mondial)
 • Pariuri E-Sports ( Dota 2, Counter-Strike, Starcraft)
 • Rugby ( Australia, Franța Top 14, Anglia Premiership, Cupa Campionilor Europeni)
 • Handbal ( Liga Națională, Liga Campionilor, alte campionate)
 • Sporturi de contact (Box și MMA)

Oferta de fotbal de la Winbet

Fotbalul rămâne sportul „rege” chiar și în lumea online. De aceea, operatorul e pregătit să-ți satisfacă toate poftele. În primul rând ai toate campionatele importante:

 • România (Liga 1, Liga 2),
 • Anglia (Premier League, Championship, League 1, League 2, National League, Anglia Amatori),
 • Spania (La Liga, La Liga 2, Segunda Division B),
 • Italia (Serie A, Serie B, Serie C)
 • Germania (Bundesliga, Bundesliga 2, Liga 3)
 • Franța (Ligue 1)

Pentru meciurile din Liga 1 sunt aproximativ 130-135 de variante/meci, iar pentru Premier League sau Serie A sunt aproape 200 de opțiuni/meci. Printre ele se regăsesc:

 • combo
 • total goluri
 • ambele echipe să înscrie
 • penalty acordat
 • primul gol marcat
 • eliminare – timp regulamentar
 • rezultat și ambele echipe să înscrie
 • prima repriză
 • handicap
 • total cornere sau cartonașe
 • gol la interval de timp
 • scor corect
 • ultimul gol

Pentru amatorii de biletul zilei fotbal, trebuie spus că la Winbet pariuri nu lipsesc nici campionatele de fotbal din următoarele țări: Austria, Argentina, Belgia, Brazilia, Cehia, China, Elveția, Mexic, Olanda, Portugalia, Rusia, Scoția, SUA, Turcia, Ucraina și Ungaria.

8. Pariuri Winbet E-Sports și virtuale

Lumea jocurilor pe calculator e nelipsită în ultimul timp din universul pariurilor sportive. Nu există operator care să nu aibă măcar câteva jocuri pe care pasionații să-și încerce norocul.

Unul din jocurile la moda este bineînțeles Counter-Strike care vine cu 8 ligi separate la Winbet pariuri. Lipsește Starcraft, dar vom găsi Dota 2 și LoL în oferta acestui operator.

Printre punctele forte ale agenției este cu siguranță faptul că exisă în bara pincipală o secțiune numită Virtuale. Aici vei găsi câteva opțiuni care vor fi pe placul iubitorilor de pariuri virtuale. Există câteva trageri numite Lucky X, Lucky Six și Next Six.

În plus, nu vor lipsi obișnuitele curse de câini. O categoria aparte, o reprezintă cursele moto pe zgură. Mai exact este vorba de Motorcycle Speedway, o variantă sigură și distractivă pe Winbet pariuri. Lucky Greek și Lucky balls sunt alte două opțiuni pentru pasionați.

Oferta este consistentă, dar din păcate lipsesc anumite sporturi cu motor, pariurile din politică, filme sau concursuri de televiziune. Nu trebuie să ignori faptul că prin Winbet pariuri live poți paria pe meciuri aflate în desfășurare. Dacă simți că lucrurile nu evoluează după scenariul dorit de tine, poți limita pierderile prin opțiunea clasică de Cash Out. E o variantă pe care te sfătuim să o iei în considerare în anumite momente.

Winbet streaming live

Din păcate, deși site-ul este din ce în ce mai performant, lipsește în continuare serviciul de live stream. Clienții nu pot viziona meciuri în direct pe platforma Winbet pariuri. Acest lucru ar trebui să fie remediat în viitor pentru ca jucătorii să aibă o experiență completă.

Aplicație Winbet pariuri

Site-ul Winbet pariuri este în întregime optimizat pentru majoritatea sistemelor de navigare Winbet mobile. Din păcate, nu există vreo aplicație Winbet telefon sau Winbet Android, care să poate fi descărcată de pe pagina operatorului. Așadar, nu ai varianta de aplicație Winbet pentru iOS sau pentru sistemul de operare Android. Dar site-ul este ușor de manevrat de pe orice aparat.

9. Winbet suport – Cum comunică operatorul?

Există trei variante simple de a lua legătura de Winbet contact:

 • prin telefon la numărul: 0316-308-777
 • prin mail la adresa: contact@winbet.ro
 • Winbet live chat 24 de ore din 24

Orice problemă, în legătură cu o tranzacție de la Winbet pariuri, trebuie adresată operatorului în termen de șase luni de la momentul în care tranzacția a avut loc sau ar fi trebuit să aibă loc. În caz contrar, casa de pariuri își rezervă dreptul de a nu lua în considerare reclamația.

Dacă un client dorește să depună o plângere, acesta trebuie să se adreseze echipei de Winbet suport. Plângerea către echipa de Winbet relatii cu clientii trebuie să conțină informații clare despre titularul de cont. Acesta trebuie să ofere toate detaliile importante legate de problema întâmpinată. Winbet pariuri va examina plângerea înregistrată în termen de maxim 14 zile.

În cazul în care casa de pariuri nu soluționează plângerea în termenul prevăzut sau dacă jucătorul nu este mulțumit de răspunsul operatorului, clientul se va putea adresa Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

Aruncă un ochi și prin secțiunea FAQ de pe site-ul operatorului. Este utilă atunci când vrei să afli răspunsuri la întrebările frecvente puse de pariori.

Winbet în Social Media

Trebuie lăudat efortul făcut de Winbet Pariuri de fi în pas cu moda și de a sta aproape de clienții săi printr-o activitate constantă pe cele mai accesate și populare rețele de socializare.

Operatorul este disponibil pe următoarele platforme:

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Vei găsi foarte multe informații și postări pe pagina de Facebook a operatorului. Merită categoric să dai follow pentru a fi la curent cu ultimele oferte, dar și pentru a vedea sugestiile pentru meciurile zilei.

10. Winbet Pareri

Site-ul este foarte ușor de folosit. Fiecare secțiune este scoasă în evidență și vizibilă. Platforma Winbet pariuri face cu siguranță progrese. Oferta este tot mai bogată și ai aproape 200 de variante de pariu pentru meciurile tari de fotbal. Multe din opțiuni se păstrează live și în timpul partidelor.

Trecerea către Cazino pentru cei pasionați se face foarte ușor și te poți relaxa uneori accesând și această variantă oferită de Winbet. Nu există aplicație pentru iOS și Android, dar site-ul e optimizat și pentru aceste dispozitive.

Un lucru foarte important este faptul că ai diverse opțiuni pentru a face o depunere, incluzând și varianta fizică la o sală de jocuri Winbet. De asemenea, orice nelămurire se rezolva foarte rapid. Winbet pariuri comunică eficient prin telefon, e-mail, dar și prin chat-ul disponibil 24/24.

11. Concluzii Winbet pariuri

Pe piața din România, Winbet pariuri sportive se evidențiază prin sălile de jocuri și multă experiență online pe platforma de casino. Secțiunea pentru pariuri sportive este din în ce mai atractivă și mai bine pusă la punct. Toate informațiile despre cei mai populari operatori din țara noastră se găsesc pe Beturi.ro la pagina Top Case Pariuri.

Ne place să te ținem mereu informat și știm că timpul este valoros. Tocmai de aceea, la secțiunea noastră de Ponturi Pariuri găsești cele mai tari pronosticuri sportive. În plus, pe Beturi.ro ai mereu Biletul zilei. Nu uita să accesezi și pagina Ghid Pariuri de pe site-ul nostru, pentru a găsi sfaturi utile din lumea pariurilor online.

Întrebări Comune

Cum imi fac cont la Winbet?

Procedura este simplă și rapidă, în maximum 5 minute vei putea să te bucuri de noul tău cont Winbet. Dă click pe oferta descrisă de echipa noastră în acest articol și pornește, astfel, procesul de inregistrare Winbet. Toți pașii care trebuie urmați sunt prezentați în această recenzie.

Cum pariez la Winbet?

Platforma Winbet face ca orice pariu să fie ușor de jucat. Găsești în secțiunea Sport a meniului din site toate evenimentele sportive pe care vrei să le iei pe biletul tău. Dacă ești un parior începător, poți arunca o privire în recenzia scrisă de echipa BETuri pentru mai multe detalii. De asemenea, sectiunea Ghid Pariuri de pe site-ul nostru îți poate fi de mare ajutor.

Ce bonus Winbet am?

Oferta de bonusuri Winbet este descrisă de către echipa BETuri în recenzia Winbet. Aruncă o privire în secțiunea dedicată și află care este cel mai bun bonus.

Cum fac o retragere Winbet?

Procesul de retragere este facil pentru utilizatori. Există numeroase metode prin care poți alege să faci o Winbet retragere, iar echipa BETuri vine în ajutorul tău. Citește în recenzie care sunt metodele de retragere Winbet.

Cum iau aplicatia Winbet?

Winbet nu vine cu o aplicatie pentru mobil, dar optimizarea bună a site-ului îți permite să fii mereu in joc, indiferent că este vorba de pariuri sportive Winbet sau Winbet casino.