prezentare slot Starlight Princess
Alexandra Văcaru
8 martie 2024

Starlight Princess – Un ghid complet al slotului cu tematică anime!

5/5 - (1 vote)

Starlight Princess este un joc de păcănele prin de fantezie și de câștiguri! De data aceasta este vorba de un joc de păcănele cu RTP mare marca Pragmatic Play. Dacă până acum am vorbit mai mult despre păcănele retro, de data aceasta schimbăm puțin categoria. 

slotul starlight princess

Dacă vrei să joci Starlight Princess gratis sau pe bani reali, vezi la ce top cazino online poți să faci asta! Fiecare platformă are ceva special, de la super bonusuri de bun venit la colecții de zeci de jocuri Pragmatic. De asemenea, îți recomandăm și slotul Gates of Olympus de la același creator, un joc cu tematică mitologică greacă, la fel de interesant ca și acesta.

Despre Starlight Princess slot – informații generale

Starlight Princess este un slot cu 5 rânduri, 6 tamburi și 20 linii fixe de câștig. RTP-ul jocului este de 96.5%, iar volatilitatea este foarte mare. Deci ai nevoie de răbdare la Starlight Princess slot, căci câștigurile vor veni după multă muncă. 

Acest Starlight slot demo are un aspect stilizat, de tip anime. Și simbolurile sunt potrivite temei: ai cristale de diferite forme și culori, iar simbolul Scatter este chiar prințesa însăși. 

Scatter-ul poate să-ți aducă rotiri gratuite. Patru sau mai multe astfel de simboluri vor declanșa speciala, care îți oferă 15 free spins cu multiplicatori. Dacă în timpul rotirilor gratis îți apar încă 3 simboluri Scatter, atunci primești încă cinci rotiri.

O altă funcție specială la Starlight Princess gratis este Multiplicatorul de X25. Funcția aceasta îți poate dubla șansele să câștigi adăugând mai multe Scatter-uri pe roți. De asemenea, poți să plătești 100X miza ta ca să folosești Multiplicatorul de X20 sau să cumperi speciala cu rotiri gratis. 

În ultimul rând, trebuie să știi că atunci când câștigi la Starlight Princess, simbolurile norocoase vor dispărea. Ele vor fi înlocuite de alte simboluri care pot la rândul lor să-ți aducă câștiguri. La acest mecanism se adaugă și faptul că multiplicatorii pot să se declanșeze oricând. 

Cum joci Starlight Princess gratis sau pe bani

Slotul Starlight Princess este plin de funcții speciale, dar la fel de simplu de manevrat ca orice alt joc. Chiar dacă sari peste următorii pași vei putea deduce rapid cum pariezi la această păcănea. Iată câteva indicații:

  1. Alege cazinoul online la care vrei să pariezi. Dacă vrei să joci Staright Princess gratis, asigură-te că varianta demo este valabilă la cazino. 
  2. Găsește jocul și fă click pe acesta. Nu va trebui să aștepți decât câteva secunde până acesta se încarcă. 
  3. Înainte să dai ”Spin”, alege o miză care ți se potrivește. Dacă joci Starlight slot demo, atunci acest aspect nu este atât de important. Nu sări niciodată peste el când joci pe bani reali!
  4. Apasă pe ”Spin” și adună niște câștiguri inedite! Acestea nu sunt garantate, însă distracția care vine odată cu jocul cu siguranță este.

Dacă ai mai multe curiozități în legătură cu Starlight Princess, apasă pe ”i”. Acest buton va deschide tabelul de plăți. Poți să vezi cât valorează fiecare simbol, cum declanșezi funcțiile speciale și care sunt liniile de plată.

Concluzii

Iată că Starlight Princess nu impresionează doar prin aspect, ci și prin funcții speciale și plăți. Acesta este un slot interesant, care te va duce într-o lume 2D plină de culoare și, cu puțin noroc, de rotiri gratuite. Chiar dacă norocul nu-ți surâde, poți oricând să cumperi speciala!