50 rotiri gratuite winbet
Ofertă valabilă până la: 31.05.2022
Alexandru Lupu
15 aprilie 2022

Revendică 50 Rotiri Gratuite Winbet la Shining Crown!

4.8/5 - (17 votes)

Dacă îți dorești acest bonus fără depunere constând în 50 rotiri gratuite Winbet apasă pe butonul “Profită acum!”, dar nu înainte de a citi ce scrie mai jos.

winbet pariuri
50 rotiri gratuite la Shining Crown
Bonus la verificarea contului tău Winbet
 • Înregistrează-te la Winbet pornind de la butonul „Profită acum!”
 • Verifică-ți contul de joc.
 • Primești 50 rotiri gratuite la jocul Shining Crown!

Cum să revendici 50 rotiri gratuite Winbet?

Ca să revendici aceste 500 rotiri Winbet trebuie doar să îndeplinești următorii trei pași:

 • Revendică ofertă de pe acest site;
 • Creează-ți un cont la Winbet casino;
 • Verifică-ți contul de jucător.

Această ofertă este disponibilă o singură dată pentru fiecare jucător care își creează cont Winbet nou. Cei care încearcă să își creeze mai multe conturi pentru a putea revendica promoția de mai multe ori riscă să aibă toate conturile închise și accesul restricționat la bonusuri.

Cum am menționat și mai sus, ca să poți activa acest bonus Winbet, trebuie să îți verifici contul. Asta înseamnă că trebuie să folosești detalii reale și corecte atunci când iți creezi contul. Informațiile folosite la înregistrare trebuie să coincidă cu cele de pe documentele cerute de către cazinou.

Procesul de verificare al contului constă în încărcarea unei poze a actului de identitate în secțiunea “Profil – Verificarea Documentelor”.

50 rotiri gratuite Winbet – Termeni și Condiții free spins Winbet

Înainte de a revendica acest bonus Winbet la verificarea contului, trebuie să ții minte câteva aspecte importante. De exemplu, rotirile pot fi folosit doar în jocul Shining Crown. Asta înseamnă că le poți vedea în cont doar în momentul în care accesezi jocul respectiv.

Pentru cei care nu au mai auzit de acest joc, Shining Crown este un online slot creat de EGT și are un RTP de 96.37%. Vine cu 5 role, 3 rânduri și 10 linii fixe. Jocul oferă posibilitatea de a câștiga la 4 jackpot-uri progresive și poate fi jucat cu ușurință pe telefonul mobil.

Alte reguli care trebuie luate în considerare sunt:

 • Oferta vine cu o condiție de rulaj de 30x valoarea bonusului;
 • Suma maximă care poate fi câștigată și retrasă în urma folosirii celor 50 rotiri gratuite Winbet este de 1000 RON.

Despre retragerea câștigurilor

Nu uita că poți face o retragere doar în momentul în care condiția de rulaj obligatorie a fost îndeplinită. Jucătorii au la dispoziție 7 zile din momentul activării pentru a face asta. Cei care nu respecta această regulă vor avea bonusul și câștigurile confiscate când perioada menționată anterior expiră. Același lucru se întâmplă și dacă încerci să scoți câștigurile fără să îndeplinești cerințele de rulaj.

Nu în ultimul rând, ca să îți poți retrage câștigurile de la aceste 50 Rotiri Gratuite Winbet, trebuie să depui o sumă de cel puțin 100 RON. Dacă vrei să știi mai multe detalii despre cum îți poți finanța contul de jucător, aruncă o privire pe ghidul nostru de depunere Winbet. Acolo vei găsii informații precum metode de plată disponibile, timp de procesare și multe altele.

Important: Ține minte că acest bonus poate fi revendicat până la data de 31.05.2022.

Ofertă de bun venit Winbet – 8000 de lei gratis!

Pe lângă cele 50 rotiri gratuite Winbet, mai poți beneficia și de un bonus de bun venit la prima depunere pe care o faci. Aceasta promoție îți aduce beneficii precum bani și rotiri gratuite la primele 5 depuneri pe care le faci în calitate de jucător nou.

Oferta vine cu multe beneficii, unul dintre ele fiind faptul că are o condiție de rulaj mică și nu are restricții când vine vorba de jocurile pe care poți să le încerci folosind bonus bun venit Winbet. Dacă îți place cum sună, accesează articolul dedicat pentru mai multe detalii.

Oferte bune și pentru sport!

Deși operatorul nu este cunoscut neapărat pentru oferta sa de sport, totuși există din când în când oportunități de luat în seamă. Astfel, înafară de aceste 50 rotiri Winbet la verificarea contului, există și un turneu Winbet Sport, cu premii de 5000 de lei. Ești inspirat, te folosești de ponturile noastre și pui astfel mâna pe unul dintre premii!

50 rotiri gratuite Winbet – Concluzii

Acum că știi mai multe detalii despre aceste 50 rotiri gratuite Winbet, accesează site-ul cazinoului apăsând pe butonul promoțional. Nu uita că trebuie să îți verifici contul pentru a putea activa oferta. Aruncă o privire și în secțiunea de Termeni și Condiții ale cazinoului înainte să revendici oferta.

Dacă ți-a plăcut oferta la înregistrare, rămâi pe BET.uri.ro și vezi ce alte bonusuri fără depunere cazino și sport mai avem. Vei vedea că ai de unde alege. Spor(t) în toate!

winbet pariuri
50 rotiri gratuite la Shining Crown
Bonus la verificarea contului tău Winbet
 • Înregistrează-te la Winbet pornind de la butonul „Profită acum!”
 • Verifică-ți contul de joc.
 • Primești 50 rotiri gratuite la jocul Shining Crown!