retragere pokerstars
Cristi Geiger
1 ianuarie 2023

Retragere PokerStars – Despre retragere PokerStars online 2023

Dacă ai pariat inspirat și ai prea mulți bani în cont, e posibil să te gândești că e timpul să faci o retragere PokerStars. La fel ca la depunere și acest proces este unul care decurge lin și fără bătăi de cap. Îți vom explica mai departe procedura, metodele disponibile, dar și cum să validezi un card.

PokerStars Romania vine în ajutorul clienților și pune la dispoziție toate metodele moderne și rapide prin care poți să extragi o sumă de bani. Deși operatorul se bucură de multă notorietate datorită platformei de poker online, în ultimul timp încearcă să devină un jucător tot mai puternic și pe piața pariurilor sportive.

Nu uita că înainte de a face plati PokerStars este necesar să îți creezi un cont de jucător pe site-ul agenției. Accesează cu încredere pagina Top Case Pariuri unde ai parte de toate informațiile importante despre această agenție online. De asemenea, urmărește și secțiunea Ponturi Pariuri pentru a afla care sunt cele mai tari cote din lumea sportului.

Retragere bani PokerStars – Totul decurge simplu și eficient

După cum ai observat încă din momentul în care ți-ai făcut cont la acest operator, lucrurile s-au desfășurat profesionat și rapid. Agenția de jocuri de noroc știe foarte bine cât de important este timpul în această eră a vitezei. Tocmai de aceea și procesul de retragere bani PokerStars nu va dezamăgi clienții.

Mai întâi trebuie să intri în contul tău. Apoi, mergi la secțiunea „Casierie” și selectează butonul ”Retragere bani”. Ulterior va trebui să introduci suma pe care doreşti să o scoți din contul de jucător. Te sfătuim să verifici cu mare atenţie informaţiile de pe ecran înainte de a finaliza cererea de retragere PokerStars. Validează tranzacția și bucură-te mai departe de toate experiențele tari pe care le furnizează acest operator.

În funcție de metoda aleasă, timpul în care banii vor intra în posesia ta poate varia. La fiecare plata PokerStars ți se va confirma tranzacţia efectuată, printr-un e-mail.

PokerStars bani reali – Metode de plată

Ai destule opțiuni sigure de a face o retragere PokerStars, dar trebuie menționat faptul că ele sunt un pic mai limitate decât cele prin care poți alimenta contul de jucător. O retragere este procesată mai întâi de operator, iar acest lucru durează cel mult 3 zile lucrătoare. După ce a fost aprobată tranzacția, banii vor intra în posesia ta într-un timp care depinde de metoda de plată folosită. Iată variantele disponibile în acest moment prin care poți face o retragere PokerStars:

 • Card bancar
 • Transfer bancar direct
 • Skrill – portofel electronic
 • Neteller – portofel electronic
 • Apple pay

Dacă alegi metoda cea mai utilizată – card bancar, trebuie să fii conștient că poți să scoți bani din cont doar printr-un card Visa. Poţi face o retragere către un astfel de card PokerStars doar dacă anterior ai făcut o depunere folosind un card Visa eligibil CFT în ultimele 12 luni. De asemenea, suma pe care o retragi trebuie să fie cuprinsă între 100 și 6.500 de dolari.

De la 1 iulie 2019, un comision de administrare de 2% este perceput pentru toate depunerile efectuate.

Dacă folosești un portofel eletronic trebuie să știi că acesta poate fi alimentat prin cei mai mari operatori de plăți: Visa, MasterCard, Maestro, virament bancar, transferuri bancare internaționale sau naționale.

Retragere bani PokerStars – Validare card

Validarea cardului nu trebuie să fie un detaliu stresant sau complicat pentru clienți. Tocmai de aceea PokerStars Romania are indicații cât se poate de clare și elocvente. Tot ce va trebui să faci este să furnizezi copii ale următoarelor documente:

 • Carte de identitate valabilă sau un paşaport.
 • Cea mai recentă factură de utilităţi (telefon, gaz, apă etc.). Pe această factură trebuie să se vadă clar numele tău, adresa şi data emiterii.
 • Factura nu trebuie să fie mai veche de 3 luni.
 • Este suficient un extras bancar cu numele şi adresa ta, dacă nu ai acces la o factură de utilităţi.
 • Faţa cardului tău pentru plăţi.
 • Cel mai recent extras de cont bancar. Acesta nu trebuie să fie mai vechi de 3 luni.

Atenție la faptul că nu sunt acceptate extrase de cont de la bănci online precum Revolut, Monese, Monzo, Atom sau N26.

Se pot utiliza capturile de ecran, dar cu condiția ca toate datele tale şi întregul URL al paginii web să fie vizibile.

Un alt detaliu important privind plata PokerStars este faptul că operatorul le recomandă clienților să se asigure că sunt vizibile doar primele 6 şi ultimele 4 cifre ale numărului cardului. Toate celelalte cifre trebuie să fie mascate sau acoperite.

Toate documentele necesare pot fi trimise folosind formularul pentru contactarea Serviciului Clienţi, de pe site-ul operatorului. Deschide acel formular și selectează la „Categorie” – Securitate şi verificare cont, iar la „Subcategorie” – Încarcă documente.

Timp de procesare pentru retragere PokerStars

Timpul în care se efectuează o retragere bani PokerStars diferă în funcție de metoda aleasă. De exemplu, prin cardul Visa eligibil CFT, procesul de confirmare va dura în general o oră. Ulterior, banii vor ajunge pe cardul tău într-un interval cuprins între 3 şi 10 zile lucrătoare.

Situația stă un pic diferit când vorbim de retragerile către conturile NETELLER şi Skrill. Sumele vor fi procesate imediat şi fondurile vor apărea în contul tău în doar câteva minute. Procesul poate întârzia 60 de minute atunci când retragerile dorite sunt mai mari decât suma totală depusă.

În cazul în care optezi pentru retragere Pokerstars prin transfer bancar direct, va trebui să aștepți maximum 24 de ore pentru procesarea plății. Apoi va mai dura între 3 şi 5 zile lucrătoare până când banii vor ajunge în contul tău bancar.

De ce ar putea fi refuzată o depunere PokerStars?

Înainte de a face o retragere PokerStars va fi nevoie să îți faci cont de jucător și să-l alimentezi cu o sumă de bani. Deși procesul de depunere Pokerstars poate fi foarte ușor, există anumite situații când o astfel de tranzacție poate fi refuzată. Iată principalele motive la care trebuie să fii atent:

 • Verifică detaliile cardului – ai grijă să nu fi dat informații greșite.
 • E posibil să ai fonduri insuficiente.
 • Card expirat – asigură-te că nu ai cardul expirat sau că nu se apropie momentul în care acesta nu va mai fi valabil.
 • Tranzacțiile cu privire la jocuri online pot fi blocate de banca ta. Cere permisiunea băncii la care ești client pentru a valida aceste transferuri.

Alte informații Plati PokerStars

Orice sume obținute din bonusuri şi freeroll-uri trebuie pariate înainte ca un jucător să poată solicita o retragere.

În situații excepționale în care este nevoie de o verificare amănunțită, ţi se pot solicita informaţii suplimentare pentru continuarea procesului de retragere.

Dacă vrei să înregistrezi un card nou sau să actualizezi detaliile deja existente trebuie doar să deschizi secțiunea ”Casierie” și să efetuezi o depunere.

După cum se poate observa, nu ai niciun movit de îngrijorare în privința tranzacțiilor la acest operator. Vei intra în posesia banilor foarte ușor și rapid. Tot ce trebuie să faci acum este să pariezi inspirat și să ai un dram de noroc pentru a pune mâna pe PokerStars bani reali.