unibet american sports
Andrei
18 martie 2021

Promoție Unibet American Sports – Te așteaptă premii de 25.000 RON!

Primăvara aduce o super promoție Unibet American Sports cu premii spectaculoase, de 25.000 lei! Dacă iubești sporturile din America, atunci trebuie să te înscrii pe lista extragerilor săptămânale unde vei avea șansa să obții super premii. Competițiile de baschet, hochei, fotbal american și baseball din SUA sunt foarte populare pentru pasionații de pariuri. Pariorii au variante non-stop de a găsi cotele electrizante și combinațiile câștigătoare. Mai mult, acum orice bilet plasat te poate duce în cursa pentru premiile săptămânale.

unibet pariuri sportive
Unibet American Sports – Premii de 25.000 lei!
Joci pe sporturi americane? Atunci ai o extragere de care trebuie să știi!

Ai un bilet de 25 de lei care să cuprinde și meciuri din NBA, NHL, MLB sau NFL? Atunci intri automat în tombola săptămânală, cu premii de 25.000 RON!

Unibet American Sports – Extragere cu premii – Oferta pe scurt

 • Competițiile care se califică pentru Concurs Sporturi Americane Unibet sunt: NBA, NHL, NFL și MLB. Aceste campionate din America vin cu sute de opțiuni de pariu pentru fiecare meci. În plus, pot fi urmărite în direct, prin funcția livestream, de către persoanele care au cont la acest operator. Poți viziona meciurile și prin aplicația Unibet. Este disponibilă atât pentru dispozitivele Android, cât și pentru iPhone și Ipad.
 • Extragerea cu premii la promotie Unibet va avea loc în fiecare luni. Vor fi aleși 10 câștigători care vor obține un premiu de 2.500 RON.

Îți explicăm mai departe ce trebuie să faci pentru a participa la acest Concurs Unibet.

Concurs Sporturi Americane Unibet. Regulile promoției – Cum obții premiul cel mare?

Promotie Unibet American Sports îți poate aduce șansa să participi la extragerile cu premii de 25.000 RON. Tot ce trebuie să faci este pariezi 25 RON pe NBA, NFL, NHL sau MLB. După ce ai făcut acest lucru ești înscris automat la tombolă.

Regulile pentru Unibet American Sports – Concurs Sporturi Americane Unibet:

 • Poți paria pe orice cotă disponibilă în oferta unui meci din competițiile menționate, pentru a te califica la promoție.
 • Vei putea plasa pariuri atât pe meciurile pre-live, cât și pe cele live.
 • Nu există restricții privind cota minimă necesară.
 • Sunt eligibile pentru această promotie Unibet, pariurile single și cele multiple.
 • Pariurile Cashed out nu sunt luate în calcul pentru extragerile cu premii de 25.000 RON.
 • Câștigătorii vor fi anunțați în fiecare luni.
 • Poți câștiga un singur premiu pe perioada promoției.

Concursul Unibet American Sports aduce un premiu total de 25.000 RON. Acesta va fi împărțit de cei 10 câștigători aleși în urma extragerii. Astfel, fiecare client selectat va primi un premiu de 2.500 RON care va fi creditat în contul de jucător în termen de 30 de minute de la finalizarea extragerii.

Cum faci o înregistrare pentru a participa la orice Concurs Unibet

Unibet este una din cele mai cunoscute case de pariuri sportive din România. Atentă mereu la nevoile clienților, agenția oferă o grămadă de beneficii care pot fi utilizate după înregistrare. Una din opțiuni este funcția livestream, care oferă acces la peste 30.000 de evenimente din cele mai tari competiții din lume: La Liga, Seria A, Bundesliga, Ligue 1, NFL, NBA, NHL, MLB, turnee de tenis din ATP și WTA. Așadar, poți urmări evenimentele de pe biletul tău implicat în promoția Unibet American Sports și live, ceea ce este un mare avantaj!

Pe lângă numărul mare de evenimente pe care poți paria, operatorul face și mai plăcută experiența pentru jucători prin ofertele puse la bătaie în fiecare săptămână. Pentru a participa la orice promotie Unibet, mai întâi trebuie să-ți creezi un cont de jucător. Acest lucru se poate face foarte ușor de pe calculator sau de pe orice telefon mobil. Pașii sunt simplu de urmărit:

 • Pornește chiar de la oferta de mai sus. Vei ajunge pe site-ul operatorului.
 • Apasă butonul ”Înregistrează-te”.
 • Completează următoarele informații: data nașterii (trebuie să ai minim 18 ani), prenumele și numele, locul de reședință, CNP, o adresă de e-mail valabilă, un nume de utilizator și o parolă.
 • Pentru mai multe detalii verifică și articolul dedicat procesului de creare cont Unibet.

După ce ți-ai creat cont de jucător e timpul să pui mâna pe cele mai tari oferte. Distracția începe instant cu un cadou – Unibet bonus de bun venit.

Unibet American Sports – Prinde și un bonus de bun venit de 300 RON

Înafară de Unibet American Sports, mai există și alte promoții de care poți profita. Încă din prima zi, Unibet te recompensează pentru loialitate cu un Unibet bonus bun venit. Acesta este de 100% pentru prima depunere de până la 300 RON. Oferta este disponibilă pentru clienții noi cu reședința în România. Pentru a te califica la promoția de bun venit, va trebui să alimentezi contul cu minim 25 RON. Bonusul pe care îl vei recepționa este egal cu suma depusă până la 300 RON. Nu vei putea retrage banii bonus până nu îndeplinești condițiile de rulaj.

Reguli suplimentare pentru această promoție Unibet:

 • Vei juca suma bonus de 8 ori. De exemplu, dacă ai depus 200 RON, va trebui să joci suma bonus (200 RON) de 8 ori.
 • Sunt luate în considerare doar pariurile finalizate.
 • Se califică pentru rulaj numai evenimentele alese care au cotă minimă de 1.40.
 • Pentru calculul rulajului este luată în considerare doar suma bonus.
 • Biletele încasate (cash-in) nu sunt luate în considerare pentru rulaj.
 • Nu poți amesteca pe bilet pariuri pre-live cu pariuri live.
 • Pentru a fi îndeplinite condițiile promoției, va trebui să alegeți doar evenimente care n-au început sau doar pariuri live.

Depunerile efectuate cu Skrill, Neteller, TopPay sau Paysafecard nu sunt eligibile pentru bonusul de bun venit. Pe Beturi.ro ai mai multe informații despre operator la în recenzia Unibet pariuri. Nu uita de pronosticurile noastre zilnice. Accesează cu încredere, în fiecare zi, pagina Ponturi Pariuri. Mai ales că ai și ponturi baschet NBA acolo!

Concurs Sporturi Americane Unibet – Alte bonusuri spectaculoase

În acest moment, pe lângă concursul dedicat sporturilor americane – Unibet American Sports, ai parte de un bonus special pe Champions League care nu trebuie irosit. Prin Unibet Free Bet Liga Campionilor ai șansa de a te bucura și mai mult de meciurile celor mai tari echipe de fotbal din lume. Pentru a participa la această ofertă trebuie să pui un bilet pe un meci din Champions League înainte ca acesta să înceapă. Promoția se aplică în fiecare săptămână din fazele eliminatorii până la finală.

Free Bet Unibet Liga 1, Unibet Combo Booster și „Marește-ți câștigurile cu 25% când pariezi și vizionezi live” sunt alte trei bonusuri spectaculoase propuse de Unibet.

Concluzii – Unibet American Sports

Așadar, nu mai sta pe gânduri și participă la oferte. Poți să începi cu extragerile de la ultima promoție Unibet American Sports. Nu uita să verifici mereu pe pagina noastră secțiunea Oferte Case Pariuri. Găsești acolo ultimele promoții ale celor mai populare agenții din România.

Pariază inspirat alături de BETuri.ro și bucură-te de fiecare ofertă!