Maxbet pariu gratuit US Open
Ofertă valabilă: 29.08.2021 - 10.09.2021
Vlad Stănescu
1 septembrie 2021

Maxbet pariu gratuit US Open – Câștigă 50 RON pariu gratuit!

5/5 - (25 votes)

Maxbet Pariu Gratuit US Open – Pariază la Maxbet pe ultimul turneu din acest an din America și primești free bet-uri în valoare de 50 RON. Oferta este valabilă în perioada 29 august – 10 septembrie.

Maxbet Pariuri
Maxbet Pariu Gratuit US Open
Pariază pe US Open și câștigă zilnic 50 RON!
Cod bonus: USOPEN2021

Spectacolul de pe terenul de tenis este la un click distanță! Joacă 5 bilete la US Open între 29 August- 10 Septembrie și vei primi automat 50 RON PARIU GRATUIT!

Regulamentul promoției Maxbet pariu gratuit US Open

Ultimul turneu de mare șlem din acest an se dispută în perioada 24 august – 12 septembrie la New York. Aici toți jucătorii încearcă să dea tot ce au mai bun pentru a încheia sezonul pe o poziție cât mai ridicată in clasamentele ATP și WTA. Odată cu acest turneu, Maxbet vine cu o ofertă irezistibilă pe care nu poți să o ratezi.

US Open 2021 vine alături de o ofertă foarte interesantă oferită din partea celor de la Maxbet pariuri sportive. Acceptă și tu oferta și câștigă alături de Maxbet!

Tot ce trebuie să faci pentru a te înscrie în Maxbet pariu gratuit US Open este să plasezi 5 pariuri pe orice evenimente din cadrul competiției US Open. Fiecare pariu pe care îl plasezi trebuie să aibă o miză de minim 50 RON (sau 10 EURO). Următorul criteriu este ca pariurile pe care le faci trebuie trebuie să fie exclusiv din tenis. Cota minimă de pentru pariurile de tip single este 2.00. Dacă vrei să optezi pentru un pariu multiplu, fiecare selecție trebuie să aibă minim o cotă de 1.50.

Cum poți să te înscrii pentru oferta Maxbet pariu gratuit US Open

Pentru a beneficia de oferta prin care poți câștiga zilnic un pariu gratuit de 50 RON trebuie să ai cont deschis la Maxbet. În cazul în care nu ai cont de jucător și dorești să deschizi unul, o poți face chiar acum. Poți intra pe pagina noastră de Recenzii Case de Pariuri unde echipa BETuri ți-a pregătit un articol în care găsești toate informațiile de care ai nevoie pentru a-ți deschide cont la Maxbet pariuri simplu și fără probleme.

După ce te-ai înregistrat, trebuie să accesezi rubrica Bonusuri Disponibile de pe site-ul operatorului din contul tău de client. Aici vei introduce codul bonus “USOPEN2021”, care te va face eligibil pentru participarea la bonusul Maxbet pariu gratuit US Open.

După ce bonusul a fost acceptat, următorul pas este să plasezi 5 pariuri cu miza de cel puțin 50 RON fiecare. Pariurile trebuie plasate pe orice eveniment din cadrul US Open, iar free bet-ul îți va fi revendicat. Nu-ți mai rămâne decât să te bucuri de free bet și să pariezi pe orice meci de tenis. Bonusul tău se va transforma în bani reali dacă va fi câștigător și va fi transferat în balanța reală.

După plasarea celor 5 pariuri, freebet-ul se va activa în mod automat în termen de maxim 24 de ore de la finalizarea meciului. Dacă întâmpinați probleme și bonusul sub forma unui Maxbet pariu gratuit US Open nu vă este acordat, puteți să contactați Departamentul Serviciu Clienți prin intermediul “Live Chat”. Citește mai multe în articolul dedicat modalităților de contact Maxbet.

Termeni și condiții

Există câteva condiții de îndeplinit pentru ca bonusul să fie acordat corespunzător. Mai jos îți vom enumera câteva din cele mai importante condiții pentru ca tu să poți revendica free bet-ul fără probleme:

  • După cum am spus și mai sus, pentru a beneficia de un Free Bet de 50 RON (10 EURO), jucătorii trebuie să introducă Codul Bonus USOPEN2021, după care să plaseze minim 5 pariuri ,din fonduri cash, în care miza este cel puțin 50 RON (10 EURO).
  • Pentru ca pariurile să fie eligibile pentru acordarea bonusului, trebuie să ai minim 2 selecții. Cota pentru fiecare eveniment trebuie să fie de cel puțin 1.50. De asemenea, acestea trebuie să fie plasate pe evenimente diferite din cadrul competiției US Open.
  • Dacă vrei să participi zilnic la promoție, ține minte că trebuie să introduce codul USOPEN2021 în fiecare zi. Intră zilnic în rubrica Bonusuri Disponibile pentru a te înscrie în promoție.
  • Oferta poate fi revendicată zilnic, o singură data, pe toată durata promoției. Oferta este valabilă în intervalul 29.08.2021 – 10.09.2021.
  • Free bet-ul primit este valabil timp de 3 zile din momentul acordării. Acesta poate fi folosit doar pe evenimente din cadrul competiției US Open. Atenție mare, deoarece pariul trebuie să fie stabilit dar și încheiat în acel interval de 3 zile.
  • În cazul în care freebet-ul a fost plasat pe un eveniment căruia i s-a schimbat cota, aceasta devenind 1.00, cât și în cazul unui pariu care a fost închis folosind opțiunea cashout, pariul va fi considerat pierdut.
  • Dacă pariul pe care l-ai plasat cu ajutorul Maxbet pariu gratuit US Open este câștigător, vei primi profitul (câștig total – valoarea pariului gratuit) în bani reali.
  • Maxbet permite doar un singur bonus active în orice moment. În cazul în care accepți un alt bonus, toate fondurile generate de acest bonus vor fi anulate.

Cât pot să câștig cu Maxbet pariu gratuit US Open?

Câștigul maxim care poate fi revendicat dintr-un pariu gratuit este de 500 RON (100 EURO). Toate câștigurile mai mari de această sumă se vor declara ca fiind nule și nu vor fi alocate în balanța reală. De exemplu, după ce ai primit în contul tău freebet-ul de 50 RON, poți plasa un pariu de 50 RON pe o cotă de maxim 10 pentru a respecta câștigul maxim care poate fi revendicat. Nu este obligatoriu să revendicați toată suma. Puteți să folosiți bonusul pentru a câștiga ce sumă doriți, atâta timp cât termenii de mai sus sunt respectați.

Concluzii

Maxbet pariu gratuit US Open este o ofertă pe care mulți clienți o adoră în această perioadă. Fiecare Free Bet îți poate aduce câștiguri importante fără să riști nimic. Dacă nu ai cont la Maxbet, acum este momentul să-ți deschizi unul.

După cum am mai spus mai sus, pentru a afla toate detaliile despre Maxbet, echipa BETuri.ro ți-a pregătit un articol special în rubrica de Recenzii Case de Pariuri. În plus, avem articole despre cum poți să retragi bani de la acest operator de pariuri sportive.

Pe lângă turneul din America, cluburile de fotbal au luat o pauză competițională. În această perioadă, naționalele își adjudecă un loc la turneul final al Cupei Mondiale din Qatar 2022. Găsești pe site-ul nostru în rubrica de Ponturi Pariuri avancronici, ponturi și cote pentru cele mai tari dueluri din calificări. Profită de aceste oferte și te așteptăm și pe Facebook sau grupul nostru de Telegram BETuri. Aici te așteptăm cu ponturi și cote live, chiar după fluierul de start al meciurilor! Fii inspirat și pariază cu BETuri!

Maxbet Pariuri
Maxbet Pariu Gratuit US Open
Pariază pe US Open și câștigă zilnic 50 RON
Cod bonus: USOPEN2021

Spectacolul de pe terenul de tenis este la un click distanță! Joacă 5 bilete la US Open între 29 August- 10 Septembrie și vei primi automat 50 RON PARIU GRATUIT!