maxbet pariu gratuit 50 ron
Ofertă valabilă: 10.06.2021 - 11.07.2021
Cristi Geiger
11 iunie 2021

Maxbet Pariu Gratuit 50 RON – Pariază pe meciurile de la EURO și profită de bonusul Maxbet!

Euro 2020 este aici, iar Maxbet ridică nivelul cu o promoție foarte atractivă – Maxbet pariu gratuit 50 RON zilnic, pe toată durata Campionatului European de Fotbal!

Maxbet Pariuri
Maxbet pariu gratuit 50 RON – Primești în fiecare zi câte un freebet!
Pariază câte 50 lei zilnic pe meciurile de la EURO
Cod bonus: EURO2020

Acceptă și tu bonusul Maxbet și participă la promoție. Poți primi în fiecare zi câte un pariu gratuit în valoare de 50 RON. Pariază pe cel mai tare fotbal cu această ofertă de top!

Turneul final aliniază echipe de top ale continentului. Principalele favorite la câștigarea trofeului sunt naționale ca Franța, Anglia, Belgia sau Portugalia. De asemenea, și Spania și Germania au mari șanse să facă o figură frumoasă la acest Campionat European. După ce citești care sunt regulile promoției, îți propunem să vezi și câteva cote pariuri antepost EURO 2020!

Oferta se adresează tuturor clienților Maxbet, iar regulile pe care trebuie să le respecți pentru a primi zilnic bonusul Maxbet pariu gratuit 50 RON sunt foarte ușor de respectat. În continuare, vei vedea care sunt termenii și condițiile promoției. Nu uita că ai și un bonus la verificare de la Maxbet, în aceeași perioadă!

Maxbet pariu gratuit 50 RON – Condiții și reguli ale promoției

 • Dacă vrei să profiți de bonusul Maxbet, trebuie să introduci codul bonus EURO2020 pe site-ul Maxbet. După acest pas, fiecare jucător trebuie să plaseze pariuri în valoare totală de 100 RON. După ce ai reușit și tu să aduni această sumă, vei primi Maxbet pariu gratuit 50 RON.
 • Dacă dorești să atingi acest prag de 100 RON cu ajutorul mai multor pariuri, trebuie să știi că miza minimă pentru fiecare bilet trebuie să fie de cel puțin 1 RON (0.20 EURO). Practic, îți poți primi bonusul Maxbet pariu gratuit 50 RON prin plasarea a 100 de bilete cu miza de 1 leu. Nu te oprește nimeni, poți proceda cum dorești tu. 5 bilete x 20 RON sau 10 bilete x 10 RON, este exclusiv alegerea ta!
 • Pentru a te putea înscrie la promoție, trebuie să introduci zilnic codul bonus al ofertei – EURO2020. Practic, fiecare zi vine cu câte un pariu gratuit!
 • Poți profita de oferta de pariu gratuit de la Maxbet o singură dată pe zi. Așadar, trebuie să știi de la început că poți câștiga maxim un singur pariu gratuit zilnic.
 • Perioada în care se desfășoară campania este următoarea: 10.06.2021 – 11.07.2021. Astfel, poți acoperi fiecare zi de EURO 2020 cu câte un pariu gratuit. Credem că ai toate șansele să scoți un profit destul de bun în această lună de fotbal total!

Alte condiții pentru biletele tale – Regulament Maxbet pariu gratuit 50 RON

 • Este foarte important să ții cont și de faptul că fiecare bilet jucat de tine trebuie să aibă o cotă de minim 2.00, în cazul pariurilor de tip single. Dacă alegi să joci un bilet de tip pariu multiplu, reține faptul că fiecare selecție aleasă de tine trebuie să aibă minim cota 1.50. În cadrul promoției Maxbet pariu gratuit 50 RON nu sunt acceptate pariurile de tip sistem.
 • Dacă în decurs de 24 ore nu îți este alocat pariul gratuit obținut de tine, ia legătura cu serviciul de relații cu clienții. Contact Maxbet pune la dispoziția utilizatorilor funcționalitatea de Live Chat Maxbet. Este o variantă potrivită, deoarece îți poți rezolva rapid eventualele probleme de pe platformă.
 • Nu poți juca Maxbet pariu gratuit 50 RON decât pe evenimente ce se află în secțiunea de Sport a operatorului de pariuri.
 • Dacă ajungi în situația în care ai în același timp mai multe pariuri gratuite, încearcă să pariezi fiecare bonus pe câte un eveniment diferit. Practic, 3 pariuri gratuite se pot paria doar pe 3 meciuri diferite. În caz contrar, riști să îți pierzi bonusurile.

Durata unui pariu gratuit – Care este valabilitatea bonusurilor? – Promoție Maxbet

 • Maxbet Pariu Gratuit 50 RON este valabil timp de 3 zile din momentul acordării. Trebuie să știi că în acest interval de timp, este necesar ca pariul tău să fie atât stabilit, cât și încheiat. Ai 72 de ore să te hotărăști pe ce vrei sa folosești pariul gratuit, dar ai grijă ca și evenimentul sportiv ales de tine să se încheie tot în această perioadă de timp.
 • Acest bonus Maxbet nu este compatibil cu evenimente sportive a căror cotă s-a transformat în 1.00 sau cu pariuri asupra cărora s-a utilizat funcția Cash Out. Așadar, nu folosi Cash Out-ul pentru pariurile la care ai folosit Maxbet Pariu Gratuit 50 RON. Pariul gratuit va fi considerat pierdut dacă nu respecți această regulă.
 • Poți avea un singur bonus activ la Maxbet. Activarea oricărei alte oferte îți va anula Maxbet Pariu Gratuit 50 RON. Pe lângă bonusul activ, se vor anula și toate fondurile obținute cu ajutorul acestui bonus
 • Suma maximă care poate fi revendicată în urma utilizării ofertei Maxbet este de 500 RON (100 EURO).

Ce tipuri de pariuri nu ai voie să folosești? Pariuri Euro 2020

Există o gamă de practici la pariuri pe care operatorul o consideră frauduloasă. Ne referim aici la pariurile hedge betting, equal betting sau sure betting. Încearcă să eviți astfel de practici, deoarece operatorul nu le va tolera.

Alte tipuri de pariuri pe care nu-ți recomandăm să le încerci sunt pariurile repetitive pe rezultate de egalitate (cu scopul de a rula bonusul) sau pariurile de tip 1X vs X2 (pariuri șansă dublă contradictorii) cu același scop, de rulare a bonusului.

Fii atent la toate aceste detalii și suntem convinși că vei avea o experiență plăcută. Dacă vine și inspirația, experiența poate deveni cu adevărat profitabilă!

Concluzii – Program EURO 2020 – Meciuri Campionatul European de Fotbal 2020

Ne așteaptă o lună de fotbal de top. Cei mai în formă jucători pornesc în cursa pentru trofeul de campioni europeni. Maxbet pariu gratuit 50 ron este o ocazie bună pentru tine de a profita de fiecare zi competițională de la turneul final. Dacă nu ai un cont Maxbet, îți recomandăm să citești articolul dedicat special – Maxbet Înregistrare. Acolo vei găsi toate informațiile necesare legate de crearea unui cont de pariuri la Maxbet.

Tot în ajutorul tău vom veni și cu ponturi pentru toate meciurile de la EURO 2020. Zi de zi, echipa noastră își propune să ofere seturi de ponturi pertinente pentru fiecare meci EURO 2020 în rubrica de Ponturi Pariuri. Aruncă și un ochi pe programul complet EURO 2020 pentru a ști exact cum să îți planifici strategia de pariuri.

Fii alături de noi în această experiență fotbalistică! Pe grupurile de Facebook BETuri și Telegram BETuri oferim cele mai fresh ponturi, special pentru pariori.

Vizionare plăcută și fie ca cel mai informat și inspirat să câștige!