table online netbet
Andrei
18 martie 2021

Table Online NetBet – Prima casă unde poți juca table pe bani reali

Penru prima dată în România, NetBet pune la dispoziție jocuri table online pe bani reali pentru toți clienții. Doar la NetBet poți să te înregistrezi și să joci table online multiplayer cu alți pariori din țară.

netbet sport
Joacă table online pe bani doar la NetBet!
Pasiunea ta pentru table îți poate aduce acum și bani!

Doar 5 lei miza pentru crearea unei mese. Ce mai aștepți? Dă 6-6 și adună câștigurile!

Backgammon sau table este unul dintre cele mai populare jocuri, fiind o combinație de noroc, inteligență și strategie. Până acum, tablele se puteau jucau doar ca mod de distracție. De acum poți să faci și bani la NetBet table online pe bani reali.

Poți juca table online gratis pe NetBet, dar pentru asta trebuie să ai un cont deschis la această agenție de pariuri sportive și sloturi.

Regulament jocuri table online NetBet – Turneu Table online

 • Dacă vrei să joci table online bani reali NetBet este recomandat să citești regulamentul din secțiunea Asistență – Jocuri și Pariuri – Cazino – Backgammon. Te poți înscrie la jocul de table NetBet doar cu bani reali, adică să ai balanța cash în contul NetBet Casino.
 • Pentru a crea o masă de table, trebuie să deschizi jocul și să setezi miza, timpul de joc, timpul mutării, punctajul (numărul de runde de joc) și convențiile de joc din meniul Creare Joc Nou disponibil.
 • Din momentul în care ai creat o masă, aceasta va fi vizibilă în lista de mese disponibile. Vei primi un mesaj atunci când un adversar dorește să se alăture jocului.
 • De asemenea, poți solicita să te alături oricărei mese disponibile în listă. Dacă adversarul tău va accepta oferta, vei intra în joc.
 • Miza minimă pentru crearea unei mese este de 5 lei, în timp ce miza maximă este de 100 de lei. Pentru fiecare joc table online NetBet, casa de pariuri percepe o taxă de 4% începând cu data de 1 apriilie.
 • Fiecare turneu are alte taxe de participare, număr de jucători, dar și ora de începere. Poți vedea toate detaliile despre un turneu în momentul în care este selecționat din lista disponibilă.
 • Nu te gândi să păcălești sistemul, deoarece jucătorii suspectați că folosesc soft play sau chip dumping vor fi automați excluși. Ei își pot pierde câștigurile.

Cub de dublare – Joc table gratis online

Fiecare joc de table online începe la un punct. În timpul jocului, jucătorul care consideră că are un avantaj suficient, poate propune dublarea scorului. O poate face numai la începerea propriei ture și înainte să arunce zarurile. Dacă jucătorul căruia i se propune dublarea scorului refuză, acesta cedează jocul și pierde un punct la joc table online NetBet Sport. Dacă acceptă, jocul continuă cu scor dublat. Jucătorul care acceptă o dublare a scorului devine deținătorul cubului și numai el poate face următoarea propunere de dublare a scorului.

Dublările ulterioare ale scorului din același joc se numesc redublări de scor. Dacă un jucător refuză o redublare a scorului, acesta pierde numărul de puncte care reprezentau miza înainte de redublare. În caz contrar, devine noul deținător al cubului și jocul continuă cu scorul anterior dublat. Nu există limită pentru numărul de redublări de scor.

Marț și marț tehnic – Joc table online NetBet – Table online multiplayer

La sfârșitul jocului, dacă jucătorul pierzător și-a scos din casă cel puțin o piesă, acesta pierde numai valoarea indicată pe cub (un punct, dacă nu a existat nicio dublare a scorului). Dacă însă pierzătorul nu și-a scos nicio piesă din casă, pierde de două ori valoarea cubului de dublare a scorului – Marț. Sau, mai rău, dacă pierzătorul nu și-a scos nicio piesă din casă și încă mai are o piesă pe bară sau în casa adversarului, acesta pierde de trei ori valoarea cubului de dublare a scorului – Koks.

Reguli suplimentare la jocul table online pe bani reali – Table NetBet

 • Beaver – Regula se aplică când unui jucător i s-a făcut propunerea de dublare, poate redubla scorul imediat (beaver) cât timp deține cubul de dublare. Jucătorul care a dublat scorul inițial are opțiunea să accepte sau să refuze în funcție de punctul în care se află partida de joc table gratis.
 • Regula Jacoby – Marț și Koks sunt considerate drept un singur joc dacă niciunul dintre jucători nu a propus dublarea scorului în timpul jocului. Această regulă accelerează un joc prin eliminarea situațiilor în care un jucător evită dublarea scorului ca să poată juca pentru marț.
 • Regula Crawford – conform acestei reguli, dacă într-o serie de jocuri (adică într-un meci) unul dintre jucători mai are nevoie doar de un punct ca să câștige, în jocul următor, cubul de dublare nu mai este disponibil (numai într-un singur joc). De exemplu, 2 jucători joacă un meci până la 7 puncte. Dacă scorul este de 6-2, cubul de dublare al scorului nu va mai fi disponibil în jocul următor. Însă, dacă iese câștigător jucătorul cu scor mai mic, scorul devine de 6-3 și, în următorul joc, cubul de dublare va fi din nou disponibil.
 • Incognito – NetBet table online îți oferă posibilitatea să îți ascunzi numele de utilizator la jocul de table.
 • Cu rating – rezultatul jocului determină rangul jucătorilor (în caz de câștig crește, în caz de pierdere, se reduce)
 • Privat – alegând această opțiune nimeni nu va putea urmări jocul în desfășurare.

Istoria jocului de table

Jocul de table sau Backgammon are o istorie de sute de ani. La început, jocul se numea „Senet”, iar ulterior a fost adaptat și transformat în joc de table.

 • Pentru un meci este nevoie de două persoane, o tablă de joc, două zaruri și 30 de piese.
 • Fiecare jucător primește 15 piese, iar cel care rămâne fără piese este declarat câștigător. Tabla este formată din câte 12 săgeți încrustate sau pictate.
 • Fiecare jucător mută piese în funcție de zarul pe care îl aruncă. El nu poate muta peste jucătorul advers dacă există două piese pe același loc.

În România, poți juca table online multiplayer pe mai multe platforme de internet. Pe bani reali, poți să joci doar la NetBet! Dacă nu ai un cont la această casă de pariuri, noi te vom ajuta să îți deschizi unul utilizând acest link.

Înscriere la Netbet pentru jocuri table online

Pentru a putea intra pe platforma de joc table online pe bani reali NetBet ai nevoie de un cont de utilizator. Înscrierea durează doar câteva secunde, însă ești obligat să treci câteva date personale. Numele, prenumele, adresa, și CNP-ul din buletin trebuie să apară în căsuțele puse la dispozție de cei de la NetBet Sport în momentul în care este parcurs procesul de înregistrare.

Datele tale sunt în siguranță, deoarece casele de pariuri sunt obligate prin lege să ia măsuri de siguranță pentru protecția jucătorilor.

În momentul în care te înscrii la NetBet pentru a juca table online pe bani mai ai nevoie de o adresă de e-mail la care ai acces. Pe mail o să primești un cod de verficare pentru a activa contul, dar și informații despre retragerile tale.

Tot în procesul de înregistrare mai ești obligat să completezi parola, moneda în care vrei să joci și țara de unde joci. ATENȚIE! Unele țări nu permit activitatea caselor de pariuri și ar putea să te trezești că nu poți accesa contul.

Bonusuri și promoții NetBet

Înainte să deschizi un cont la NetBet pentru joc table online este indicat să verifici rubrica de promoții și oferte. Poți să primești pariuri gratuite sau bonusuri în bani la prima ta depunere, în funcție de locul unde vrei să utilizezi banii.

Nu uita că ai și un NetBet bonus de bun venit de top. Ai un free bet de 500 RON pentru alegerea ta corectă de a deschide un cont aici. În plus, ai pariuri gratuite pentru eSports, baschet sau tenis. Și alte surprize care te așteaptă pe site!

Concluzii joc table online multiplayer NetBet

NetBet este prima platformă online din România care oferă jucătorilor posibilitatea de a juca table online multiplayer pe bani reali. Astfel, dacă te crezi inspirat, norocos și talentat la acest joc de table online poți să urmezi pașii de înscriere. Este o ocazie bună sa faci bani din pasiunea ta. Fii informat, fii inspirat, pariază zi de zi alături de BETuri.ro!