free bet maxbet euro 2020
Ofertă valabilă: 11.06 - 11.07.2021
Cristi Geiger
11 iunie 2021

Free Bet Maxbet Euro 2020 – 50 Gratis pentru profitul tău!

Începe Europeanul! Cum profiți la maximum de această supercompetiție? Cu un bonus fără depunere de la Maxbet, desigur! Iată mai jos cum iei Free bet Maxbet Euro 2020, de 50 RON!

Maxbet Pariuri
Pariază gratis pe Euro 2020 cu un freebet de la Maxbet!
50 RON gratis doar pentru verificarea contului!
Cod bonus: GRATIS50

Îți faci un cont la Maxbet în perioada 11.06 – 11.07.2021? Atunci trebuie să știi despre acest free bet Maxbet Euro 2020 de 50 RON, doar pentru fanii BETuri.ro! Îți faci un cont pornind de la butonul din ofertă, îl verifici și intri în posesia a 50 de Lei!

Cum iei 50 Ron gratis de la Maxbet?

Care sunt pașii de urmat pentru a intra în posesia acestui cadou de la Maxbet? E foarte simplu! Întâi de toate, dă click pe butonul „Profită acum”, ca să ajungi pe pagina de ofertă. Acolo poți începe procesul de înregistrare Maxbet, unul care nu-ți va lua mai mult de 5 minute. Ți se va cere, printre altele, să completezi date personale precum data nașterii sau CNP-ul. Dar totul se face în deplină siguranță!

Ești cu un pas mai aproape de Free Bet Maxbet Euro 2020! Mai trebuie să îndeplinești o singură condiție! Verificarea contului este oricum o obligație pe care o ai, dar de ce să nu faci și un ban pentru acest simplu proces? După ce ți-ai deschis un cont Maxbet, mai trebuie doar să trimiți o copie după buletin și o dovadă a adresei înscrise la înregistrare și, gata, ești apt pentru promoția Maxbet pariuri.

Ți-ai deschis contul, l-ai și verificat, acum e momentul pentru răsplată! Pentru a primi Free Bet Maxbet Euro 2020 trebuie să te duci la secțiunea de Bonusuri Disponibile și să introduci cod Maxbet GRATIS50. Și apoi să aștepți puțin pentru ca suma bonus Maxbet să-ți fie creditată în cont. Nu uita că perioada promoției Free Bet Maxbet Euro 2020 este 11.06 – 11.07.2021! Ea se adresează doar noilor posesori de cont Maxbet și poate fi accesată o singură dată.

Rulaj Free Bet Maxbet Euro 2020

Ce urmează? Momentul preferat al pariorilor, plasarea de bilete. Free Bet Maxbet Euro 2020 nu neceistă un rulaj foarte complicat. Suma bonus trebuie rulată de 10 ori. Condiția principală este ca biletele tale la pariuri să aibă o cotă de minimum 2.00 în cazul celor de tip single, respectiv una de minimum 1.45 în cazul celor combo. Nu uita că ai 30 la zile dispoziție din momentul în care ai primit bonusul pentru a îndeplini condițiile de rulaj. Suma maximă la care poți ajunge în urma rulajului este de 500 RON. Tot ce este peste această sumă nu va fi luat în considerare.

Poate te întrebi cum rulezi acest Free Bet Maxbet Euro 2020? Venim în ajutorul tău cu câteva sugestii de pariere. Să zicem că vrei să mizezi doar pe meciurile de la Euro, deși mai este și Copa America 2021 în această perioadă. Poți începe turneul final cu un pariu câștigător dacă mizezi pe Squadra Azzura în meciul de deschidere de la Euro, Turcia – Italia, cotă 1.50 la Maxbet Pariuri. Apoi, pentru a rula și mai bine acești 50 RON Gratis Maxbet, poți paria și pe victoria fostei campioane europene în duelul Danemarca – Finlanda. Cota este una foarte bună pentru un bilet multiplu, de 1.45. Ține minte că miza maximă per bilet este de 20 RON!

În continuare, dintre meciurile din grupă, multe dintre ele oferă cote perfecte pentru un rulaj de 10X a acestui free bet Maxbet Euro 2020. Poți miza pe reprezentativa Albionului în meciul Anglia – Croația, cotă de 1.66 la Maxbet Pariuri Sportive. Cauți o cotă de 2 pentru a paria single? Atunci mizează pe un GG în supermeciul Olanda – Ucraina – cotă de 2.15! Și câte variante nu sunt. Trebuie doar să ne urmărești rubrica de Ponturi Pariuri zi de zi. Sau să intri în canalul nostru de Telegram pentru extra inspirație.

Cum iei câștigul și ce alte promoții există la Maxbet?

Vrei să-ți retragi banii câștigați? Acest lucru se face ușor, așa cum poți citi și un articol despre procesul de retragere Maxbet din secțiunea de Ghid Pariuri. Întâi de toate, însă, trebuie să știi ca va trebui să faci și o depunere Maxbet în valoare de cel puțin 100 RON. Pentru acest lucru ai la dispoziție următoarele variante, despre care am scris de asemenea în secțiunea noastră specială de pe site:

  • Card Bancar (VISA, MASTERCARD, MAESTRO)
  • Transfer Bancar
  • Paysafe Card
  • EcoPayz
  • Neteller
  • Skrill

Nu uita să verifici toate informațiile în secțiunea de termeni și condiții din pagina pop-up care apare când apeși pe „Profită acum!”. Și apoi bucură-te din plin de această ofertă exclusivă de pe Beturi.ro!

Bonus Maxbet 50 Lei Euro 2020 – Ai și alte super oferte pe site!

Dar acest free bet Maxbet Euro 2020 nu este o promoție singulară de la Maxbet! În primul rând, noi spunem că ar trebui să profiți și de o ofertă de bun venit Maxbet în valoare de 700 RON. Dacă tot trebuie să depui pentru a putea apoi retrage câștigul provenit din promoția prezentată mai sus, de ce să nu îți iei și cadoul de bun venit? Acesta vine sub forma unui pariu fără risc de până la 700 lei. El este valabil pentru primele 7 pariuri de 50 lei pe care le efectuezi. Restul de informații le poți găsi în articolul dedidcat de pe site.

Apoi, trebuie să știi că zilnic poți beneficia de un alt pariu gratuit de la Maxbet, dedicat Euro 2020, în valoare de 50 Lei. Trebuie doar să pariezi minimum 100 lei și poți beneficia de un free bet de 50 RON de la Maxbet Pariuri. Zilnic! Mai multe detalii ai în articolul special din secțiunea de Oferte Case Pariuri.

În rest, de la freebeturi pentru sporturi americane la unele chiar și pentru pariurile virtuale, trebuie să știi că Maxbet e locul unde le găsești pe toate!

Concluzii – Ia și tu acest Free Bet Maxbet Euro 2020!

Intră și tu în lumea plină de posibilități numită Maxbet Pariuri. Fă-ți debutul în forță, grație promoției Free Bet Maxbet Euro 2020. Cine nu ar vrea 50 Lei Gratis, doar pentru verificarea contului? Cu atât mai mult cu cât nici condițiile de rulaj nu sunt deloc aspre. Profită și tu de pronosticuri fotbal de top și fă-ți bugetul pentru un sejur la mare! Nu uita că ai și alte oferte speciale pe site, mai ales dedicate Euro 2020. Se anunță o vară fierbinte și profitabilă pentru tine, dacă vei intra zi de zi pe BETuri.ro!