fortuna pariu fara risc 40 lei cupele europene
Andrei ReF
13 aprilie 2021

Fortuna pariu fara risc 40 lei – Ora Campionilor la Fortuna online!

Odată cu meciurile Champions League, Fortuna vine cu o ofertă demnă de Liga Campionilor – este vorba de Fortuna pariu fara risc 40 lei. Trebuie doar să faci o depunere Fortuna și primești 40 lei cu care poți paria pe cele mai tari meciuri de fotbal!

fortuna pariuri sportive
Fortuna Pariu fără Risc 40 LEI – Marchează și tu cu această ofertă!
Pariază pe cele mai tari meciuri din lume și bucură-te de bonus Fortuna la maxim!

Pariază pe meciurile eliminatorii din Champions League și Europa League și primești un pariu fără risc Fortuna! Mingea e la tine, marchează și câștigă!

Campania se desfășoară în perioada 13-15 aprilie 2021 și este valabilă doar pentru partidele din sferturile de finală ale Champions League și Europa League. Dacă dorești să participi la promoție, apasă pe butonul “Vreau oferta!” de mai sus. Vei fi redirecționat către pagina de promoții, unde trebuie să apeși pe “Mă înscriu”.

După ce te-ai înscris la promoție, trebuie să faci o depunere de minim 80 RON. Avem cele mai tari ponturi pentru partide ca Liverpool – Real Madrid, PSG – Bayern sau Borussia Dortmund – Manchester City. De asemenea, găsești și ponturile noastre pentru Europa League. După depunere, vei primi Fortuna pariu fara risc 40 lei.

PSG – Bayern, Liverpool – Real – Profită de oferta Fortuna pariu fara risc 40 lei

Pentru a folosi Fortuna pariu fara risc 40 lei, trebuie să adaugi pe biletul tău doar selecții de tip Live și Prematch. Pariurile fără risc nu pot fi folosite pe alte tipuri de selecții.

Promoția de la Fortuna este activă în fiecare dintre zilele de campanie, vreme de două ore. Începând cu orele 20:00, în fiecare zi de marți, miercuri și joi poți paria pe partidele de Champions și Europa League.

Fortuna pariu fara risc 40 lei va fi acordat imediat după ce realizezi depunerea. Pariul fără risc se va acorda tuturor pariorilor ce au îndeplinit condiția de eligibilitate (depunere minim 80 RON în intervalul orar 20:00 – 22:00 , de marți până joi). Este bine de știut că fiecare jucător poate beneficia de acest bonus doar o singură data pe zi.

Pentru a putea beneficia de Fortuna pariu fara risc 40 lei, trebuie să ai un cont Fortuna activ. Dacă nu ești deja membru Fortuna, urmează să îți prezentăm câteva informații despre inregistrare Fortuna. De asemenea, avem pentru tine și câteva rânduri despre depunere Fortuna, dar și alte câteva detalii foarte utile pentru tine! Să vedem despre ce este vorba!

Fortuna Inregistrare – Cum deschid un cont Fortuna?

Pentru a putea primi Fortuna pariu fara risc, este nevoie să ai un cont Fortuna. Vei putea paria pe cele mai tari evenimente din lumea sporturilor, deoarece operatorul are o ofertă bogată pentru pariori. Nu întâmplător Fortuna este printre site-urile preferate de pariorii români.

Pentru a crea un cont Fortuna, este nevoie de câteva date personale pe care le vei completa într-un formular de pe site-ul operatorului. Iată care sunt câmpurile de completat.

Informații de completat – Formular Fortuna

 • Email – Aici este nevoie să introduci adresa ta de e-mail. Prin intermediul comunicării prin e-mail, vei reuși să îți activezi contul tău Fortuna. De asemenea, vei avea nevoie de adresa de e-mail în cazul în care dorești să-ți schimbi parola. Prin e-mail Fortuna poți comunica cu echipa de suport în legătură cu orice problemă întâmpinată de tine. Poți primi și anunțuri în legătură cu oferte promoționale Fortuna.
 • Nume de utilizator – Ești liber să alegi orice username dorești. El trebuie să conțină între 5-16 caractere
 • Parolă – Împreună cu numele de utilizator, ele sunt datele cu care te vei conecta de fiecare dată la cont Fortuna. Trebuie să alegi o parolă sigură. Folosește între 8-20 caractere, cel puțin o majuscula, un caracter special (de exemplu !, #, *) și o cifră.
 • Prenume – Completează prenumele tău complet, exact cum este trecut și în cartea ta de identitate. Nu folosi prescurtări sau porecle, deoarece riști să întâmpini anumite probleme legate de verificarea ulterioară a contului.
 • Nume – Din nou, completează câmpul cu numele tău de familie, exact cum este trecut în buletin.
 • Data nașterii – Completează data nașterii. Platforma nu permite utilizatorilor sub 18 ani să aibă un cont Fortuna.
 • CNP – Codul Numeric Personal din buletinul tău. Legea obligă operatorii de pariuri să îți ceară această informație, din motive de securitate.

A doua parte a formularului vine cu alte informații de completat

 • Sex – Masculin sau Feminin
 • Adresă – Adresa ta completă, exact cum este trecută și în cartea ta de identitate.
 • Oraș – Aici treci localitatea sau orașul trecut în buletinul tău.
 • Cod Poștal – Trebuie să treci codul poștal asociat orașului sau localității în care trăiești.
 • Număr de telefon – Trece numărul tău de telefon. La fel ca e-mail-ul, recomandăm să folosești un număr de telefon valid, deoarece poți lua legătura telefonic cu echipa de contact Fortuna pentru orice nelămurire ai.
 • Cod promoțional – Poți introduce aici un cod promoțional, dacă deții deja unul.
 • Vreau să primesc oferte – Bifează, dacă dorești, această casuță. Vei fi pus la curent în permanență cu cele mai noi oferte și promoții.
 • Confirm că am peste 18 ani și accept Termenii și condițiile – Este obligatoriu să bifezi această căsuță pentru a finaliza procesul de înregistrare Fortuna.
 • Înregistrare – Apasă pe buton și finalizează procesul.

Din acest moment, poți spune că greul a trecut. Mai rămâne doar să ți se facă verificarea contului. Citește în articolul special dedicat despre înregistrare Fortuna pentru a vedea ce mai rămâne de făcut.

Aplicatia Fortuna – Pariezi ușor, de oriunde.

Pentru a fi la curent cu cele mai tari oferte, Aplicatia Fortuna este o soluție ideală. Ai direct pe telefonul tău mobil cele mai bune cote. Poți paria live cu Fortuna App de oriunde te-ai afla, în orice moment. Descarcă Fortuna APK, instalează Fortuna App și fii mereu în joc. Dacă ești utilizator iPhone, poți descărca aplicatia Fortuna direct de pe AppStore. Toate informațiile despre Aplicatia Fortuna sunt în acest articol, unde echipa BETuri îți prezintă pas cu pas ce trebuie să faci pentru a descărca aplicația.

Concluzii Fortuna pariu fara risc 40 lei – Fortuna pariuri online

Este o săptămână decisivă în competițiile de top ale fotbalului european. Avem parte de cele mai tari meciuri, iar promoția Fortuna pariu fara risc 40 lei poate fi o ocazie bună de a transforma spectacolul fotbalistic în profit! Optează pentru oferta Fortuna, inspiră-te din ponturile pregătite de echipa BETuri și profită la maxim! Te invităm să arunci un ochi și pe Cota 2 și Biletul Zilei pregătite de noi!

Spor la pariuri și distracție plăcută!