pariuri meci amanat
Viorel Berbece
8 septembrie 2020

Sumar Liga 1: Pronosticuri pentru etapa a treia

Vom încerca să-ți oferim un nou sumar Liga 1 de calitate, cu ponturile aferente. Dacă în articolul similar dedicat etapei trecute de Liga 1 am intuit bine inclusiv un rezultat de egalitate, plus alți „soliști”, vom încerca să găsim ponturi bune pentru tine și pentru această rundă. La anumite meciuri, care vor fi mai echilibrate, vom merge pe siguranță. La altele, unde se poate întâmpla orice, vom risca. Alegerea îți aparține. Fii informat și inspirat, alături de echipa BETuri! Iată cum „vedem” noi etapa a treia:

sumar liga 1, pronosticuri etapa 3, 2020

FC Argeș – UTA, Vineri, ora 18:00

Dintre cele două nou-promovate, UTA arată clar mai bine. Și ar putea obține vineri prima sa victorie în campionat. Diferența o fac transferurile efectuate de cele două echipe venite din liga secundă. Dacă UTA s-a mișcat repede și a înregimentat jucători cu experiența primei ligi, pe care i-a și folosit chiar din prima etapă. In schimb Argeșul pare că a ratat startul. Și că încă mai caută acele mutări care să întărească echipa.

Ponturi Liga 1 – FC Arges vs UTA

Scurt pe doi, pontul nostru este: 2 solist, la o cotă de 2.50, oferită de efortuna. Dacă vrei mai multă siguranță, poți miza pe X2, pentru o cotă de 1.40.

Sumar Liga 1 Romania, Dinamo – FC Botoșani, Vineri, ora 21:00

Sumar Liga 1 continuă cu ceea ce poate fi meciul etapei. Nuevo Dinamo se formează încet, dar sigur. Deja „câinii roșii” au mai înregimentat câțiva jucători, toți străini și toți cu un CV decent. Iar echipa ar putea arăta mult mai bine decât la partida pierdută în fața Chindiei. Rămâne de văzut, însă, ce a reușit Cosmin Contra în ceea ce privește coeziunea echipei și maniera de joc.

Iar aici FC Botoșani ar putea profita. Totul ține mai ales de modul în care formația moldavă va aborda partida.

Botoșani menajează, Dinamo profită?

Știut fiind faptul că meciul european cu macedonienii de la Shkendija e mai important, mai ales că ar putea aduce apoi o confruntare cu Tottenham, ne așteptăm ca Marius Croitoru să menajeze câțiva jucători de bază. Dacă o va face, șansele lui Dinamo la un rezultat bun, poate chiar la o victorie cresc. Dacă nu, Botoșaniul are prima șansă.

Ponturi fotbal Dinamo Botosani

În acest condiții, vom miza pe un rezultat intermediar: 1X, la o cotă de 1.42 de la efortuna. Poți încerca și un 1 solist, pentru o cotă de 2.55, în funcție de ce echipă va alinia Botoșaniul.

Academica Clinceni – Chindia Târgoviște, Sâmbătă, ora 15:30

Un meci pe care l-am putea regăsi și în play-out. Sunt două echipe modeste din punct de vedere financiar. Nu însă și ca joc. Mai ales trupa gazdă abordează pozitiv fiecare partidă, chiar dacă rezultatele nu sunt mereu bune. Chindia a început cu un meci slab făcut la Iași, dar s-a răzbunat pe Dinamo (1-0) etapa trecută.

Ponturi fotbal Romania

Un pronostic greu de dat pentru această partidă. Credem totuși că Academica are jucători mai valoroși. Autată de un stil de joc mai ofensiv, pornește deci cu prima șansă. Pontul nostru pentru acest meci de Liga 1: 1 solist, la o cotă de 2.50, de la Unibet.

CSM Poli Iași – Gaz Metan Mediaș, Sâmbătă, ora 18:00

Sumar Liga 1 continuă cu un meci dificil de „citit”. Poli Iași a mai transferat câțiva jucători. Dar tot nu pare pregătită cum se cuvine pentru un sezon mai bun ca precedentul. Atunci echipa moldavă a fost salvată mai degrabă de o decizie federală, decât de propriul joc.

De partea cealaltă, Gazul a mișcat ceva mai bine pe piața transferurilor de la începutul acestui sezon și pare că are un plus față de Poli, atât ca lot, cât și ca joc.

Vom miza totuși prudent aici: X2, la o cotă de 1.58 la Unibet.

FC Voluntari – FCSB, Sâmbătă, ora 21:00

Nici acest meci din sumar Liga 1 pentru această etapă nu este de lepădat. Aici rămâne de văzut cât de afectată va fi formația roș-albastră de așa-numitul virus FIFA. Și asta pentru că a avut la loturile naționale jucători importanți din primul 11, precum Andrei Vlad, Florinel Coman sau Dennis Man.

Oboseala va afecta jocul lui FCSB?

În plus, și Olimpiu Moruțan, un fotbalist tot mai folosit de către Anton Petrea, a fost și el cu lotul de tineret, în deplasările lungi din Finlanda și Malta. De regulă, în evoluția echipelor, chiar și a celor mari din campionatele puternice, acțiunile naționalelor lasă urme.

Sumar Liga 1 – O cotă numai bună pentru victoria oaspeților!

Altfel, FC Voluntari a început bine acest sezon, s-a mai și întărit în această mini-pauză competițională și se anunță un adversar dificil pentru FCSB. Poate cel mai complicat pe care l-a avut câștigătoarea de Cupă până acum. Deși asta s-a zis și la partida cu Viitorul, în care FCSB a defilat.

S-ar putea să vedem goluri în ambele porți, deci poți miza și pe goluri. Cât despre un pronostic de tipul 1X2 pentru această partidă, credem totuși că FCSB are un mic avantaj și că vom asista la un 2. Cota pentru asta: 1.80, de la Betano.

Astra Giurgiu – Sepsi OSK, Duminică, ora 19:00, Sumar Liga 1

Denis Alibec a strălucit la națională în ultimul meci. Dar probabil că nu o va face și la echipa de club. Și asta pentru că acolo nu are nicio motivație, după ce nu a fost lăsat să ia drumul Turciei. În atare condiții, nu credem că Astra se va impune în duelul ei cu Sepsi.

Și spunem asta și pentru că Sepsi s-a apărat foarte bine în meciul cu CFR Cluj. Au fost două mari scăpări, dar fie Niczuly, fie șansa au ținut un punct deoparte pentru echipa din Covasna.

Sumar Liga 1 – Debut bun pentru covăsneni?

Dacă mai adăugăm aici și faptul că Sepsi a mai transferat între timp alți câțiva jucători de valoare pentru Liga 1, credem că acesta este un meci în care oaspeții nu vor pierde.

Pronosticul nostru pentru această partidă este deci X2, la o cotă de 1.57 oferită de Betano. Poți încerca chiar și un X – cotă 3.30, de ce nu?

Sumar Liga 1 – Ponturi Fotbal CFR Cluj – AFC Hermannstadt, Dumincă, ora 21:30

Campioana are nevoie de un succes. Poate invoca și ghinionul la meciul cu Sepsi. Sau mai degrabă lipsa de inspirație a lui Deac la 11 metri. Cert este, însă, că formația antrenată de Dan Petrescu trebuie să învingă pentru un moral mai bun în cadrul echipei, mai ales că vine pe final de lună o deplasare infernală, în Suedia, pentru meciul cu Djurgarden.

Victorie de serviciu pentru campioni?

Dar trupei lui Petrescu nu-i va fi deloc ușor! Hermannstadt are același stil organizat de joc ca și Sepsi. În plus, formația sibiană s-a întărit cu jucători de valoare în această pauză prilejuită de meciurile naționalei. Iar echipa antrenată de spaniolul Ruben Albes ar putea arăta foarte bine în viitor.

Greu de dat un pronostic, dar vom miza totuși pe trupa campioană în acest Sumar Liga 1 . Pontul nostru: 1 solist, la o cotă de 1.47 oferită de Superbet. Poți încerca și un 1 pauză / 1 final, de la același operator, la o cotă de 2.15.

Viitorul – CS Universitatea Craiova, Luni, ora 21:00

Încheiem acest sumar Liga 1 cu un meci tare. Echipa de la malul mării nu a plecat bine în acest campionat. 1-1 cu UTA și 0-3 cu FCSB nu sunt rezultate tocmai de bun augur pentru această eră post-Hagi pe banca tehnică. Ruben de la Barrera pare că mai are încă multe de învățat în ceea ce privește fotbalul românesc, dar poate pauză de joc i-a prins bine atât lui, cât și elevilor săi.

De partea cealaltă, Craiova a câștigat două meciuri la rând, cu o pauză pentru a se face de râs în Europa, iar meciul cu Viitorul va fi abordat la victorie de trupa antrenată de Cristiano Bergodi.

Ponturi fotbal Liga 1 – Viitorul – Craiova

Știința s-a descurcat bine în atac, ajutată ce-i drept și un pic de fluierași în cele două partide din startul campionatului, și pare că are un plus în acest moment față de o trupă care pare că încă se caută. Poate reieși un meci frumos, cu cele două echipe concentrate mai mult pe atac. Pontul nostru: Craiova nu pierde, X2, la o cotă de 1.40 oferită de Superbet . Poți încerca și un 2 solist, la o cotă de 2.50, dacă te simți inspirat să mergi pe mâna juveților.

Concluzii

Aici punem punct acestui Sumar Liga 1 dedicat etapei a treia din noul sezon de Liga 1. Nu uita că pe site-ul nostru găsești zi de zi ponturi fotbal, dar și ponturi tenis de calitate.

Dacă nu ai încă un cont deschis la o casă de pariuri online, poți face asta direct de pe site-ul nostru. Promitem să-ți fim alături la fiecare pas, cu ponturi bune pregătite. Totul pentru ca tu să fii informat și inspirat în alegerile tale pentru un bilet câștigător.