pariuri antepost liga 2
Dionisie Rotaru
29 iulie 2022

Pariuri Antepost Liga 2 – Cote pariuri antepost Liga 2

5/5 - (1 vote)

După ce ți-am prezentat programul competițional din noul sezon al Ligii a doua din România, venim în ajutorul tău și cu câteva tipuri de pariuri antepost din cadrul Liga 2 România. Se anunță un sezon interesant, care va conține și vechiul derby, Steaua – Dinamo, dar și cu alte dispute la fel de interesante.

Lupta pentru promovare va fi poate la fel de intensă ca în sezonul trecut, iar bătălia pentru top 6 se va dă iar până în ultimele etape. Casele de pariuri online nu au oferit, ce-i drept, multe variante de pariere antepost, dar printre cele mai importante, clasarea finală, o găsim în oferta majorității caselor de pariuri online din România.

Pariuri Antepost Liga 2 – Cine va promova la finalul sezonului 2022/2023?

Cum ziceam, principalele pariuri antepost sunt pe clasarea finală. Sau mai bine zis, cine va termina pe primele două poziții, care asigură promovarea directă în Superliga. Observăm însă niște diferențe destul de mari, la doi dintre operatorii licențiați, Betano și Casa Pariurilor. Cea din urmă fiind și sponsorul principal a competiției din liga a doua.

E clar că Steaua pare favorită la promovare. Atât prin prisma celor arătate în sezonul trecut, prin clasarea în play-off, dar și a bookmakerilor. Diferențele între cote nu sunt mari. Betano oferă o cotă de 3,75 ca militarii să câștige Liga a doua în noul sezon, în timp ce Casa Pariurilor are o cotă de 4.00 ca formația lui Oprița să se impună în noua stagiune din Liga a doua.

Antepost Liga 2 – Revine Dinamo în Superliga?

Diferențele apar însă la celelalte formații. Spre exemplu, la Betano Pariuri, a doua favorită la câștigarea competiției e Gloria Buzău, cu o cotă de 4,50. În schimb, Casa Pariurilor oferă a doua șansă la triumf celor de la Poli Iași, cu o cotă de 4,50. La Betano, Poli Iași e a doar a patra favorită la cucerirea titlului în Liga secundă, cu o cotă de 6,50, în timp ce la Casa Pariurilor Online, Gloria Buzău e a treia favorită, cu o cotă de 6,00.

Surprinde Dinamo, în oferta celor de la Betano. Câinii sunt cotați cu a treia șansă, în opinia operatorului, cu o cotă de 5,50. Iar aici apare și cea mai mare diferență cu cei de la Casa Pariurilor. La partenerul oficial al întrecerii din Liga a doua Dinamo primește o cotă de 15! Practic, dacă investești acum 100 de lei, iar Dinamo termină pe primul loc, vei putea încasa un profit de 1400 de lei!

Pariuri Antepost Liga 2 – Pot câștiga vulturii Liga 2?

O altă echipă care a fost câteva sezoane bune în Superliga, dar care în ultimii ani s-a tot chinuit să revină înapoi, e Concordia Chiajna. În ultimul sezon, vulturii s-au calificat în play-off, au jucat barajul de promovare și au avut ghinion la loviturile de departajare.

Acum bookmakerii o văd cu șanse destul de meci la promovare. Betano oferă o cotă de 10,00 pentru ca trupa din Chiajna să câștige campionatul din Liga 2. Casa Pariurilor e ceva mai optimistă și-i oferă o cotă de 8,00!

Pariuri Antepost Liga 2 – Top 6 favorite la câștigarea Ligii a-2-a, sezonul 2022/2023

Vom face un top 6 al echipelor favorite să se impună la capătul sezonului 2022/2023 în liga a Liga. După cum ai văzut deja, topul va fi diferit, pentru că în opinia a doi dintre cei mai importanți operatori din România, părerile sunt împărțite.

Cote Pariuri Antepost – TOP 6 câștigători Liga 2 – BETANO

 • CSA Steaua – cotă 3,75
 • Gloria Buzău – cota 4,00
 • Dinamo București – cotă 5,50
 • Poli Iași – cotă 6,50
 • FK Csikszereda Miercurea Ciuc – cotă 8,00
 • Concordia Chiajna – cotă 10,00

Pariuri Antepost Romania – Top 6 câștigători Liga 2 – Casa Pariurilor

 • CSA Steaua – cotă 4.00
 • Poli Iași – cotă 4,50
 • Gloria Buzău – 6,00
 • FK Csikszereda Miercurea Ciuc – cotă 6,50
 • Concordia Chiajna – cotă 8.00
 • Dinamo București – cotă 15,00

Putem observa că top 6 e alcătuit din aceleași formații la ambii operatori. Dar nu și în aceeași ordine. Diferența cea mai mare e la Dinamo, care ocupă podiumul în top-ul favoriților la Betano, în timp ce la Casa Pariurilor abia prinde top 6, alături de Unirea Slobozia, cu aceeași cotă!

E clar că echipele menționate mai sus sunt și principalele favorite la ocuparea unui loc în top 6, care ulterior vor disputa și meciurile din play-off. Nu sunt însă excluse nici surprizele. Iar mai jos, vă oferim câteva echipe surprize, care la finalul sezonului regulat ar putea ocupa locul întâi.

Pariuri Antepost Liga 2 – Cine poate produce surpriza?

Sunt câteva formații, cotate cu șanse mici la câștigarea campionatului. Iar cotele, sunt de asemenea pe măsură. Ne gândim mai întâi la Oțelul Galați, formație cu tradiție, dar proaspăt promovată în Liga a doua. Avem cote de 40, respectiv 50, ca fosta campioană a Superligii, în 2011, să se impună în noua stagiune din Liga 2.

Antepost Liga a doua România – Formațiile cu cele mai mici șanse la titlu

Dacă mergem la polul opus, vom găsi niște cote uriașe. Echipele cu cele mai mici șanse să se impună sunt Viitorul Târgu Jiu, Progresul Spartac și Dumbrăvița, fiecare cu o cotă de 750, în oferta celor de la Casa Pariurilor.

La Betano, grupul de echipe este același, cu o excepție. CSM Slatina e văzut printre cele mai slab cotate formații la câștigarea competiției. Și de această dată, cotele diferă foarte mult. Progresul Spartac, Dumbrăvița și CSM Slatina au o cotă de 300 dacă detonează bomba în sezonul 2022/2023 din Liga 2!

Pariuri Antepost Liga 2 – Duel Clasare – cine termină mai sus?

Și dacă tot vorbim de lupta la promovare, Casa Pariurilor oferă și cote pentru dueluri în privința clasării finale la finalul sezonului 2022/2023 din Liga 2. Un duel atât de așteptat, dar pe atât de dezechilibrat, este cel dintre Steaua – Dinamo. Militarii au o cotă de 1,22 pentru a termina în fața rivalilor la finalul sezonului.
În schimb, dacă ai încredere că alb-roșii reușesc să facă un sezon bun și să le ia fața roș-albaștrilor, primești o cotă de 3,66.

Cel mai echilibrat duel la acest tip de pariu antepost e între Gloria Buzău – Poli Iași, ambele cu o cotă de 1,83.

Un alt duel interesant va fi și între Unirea Slobozia și Concordia Chiajna, două dintre formațiile care au prins play-off-ul Ligi a doua sezonul trecut. Ilfovenii sunt favoriți să termine pe un loc superior, 1,60, în timp ce Unirea Slobozia are o cotă de 2,14 pentru a termina în fața vulturilor!

Concluzii

Ți-am prezentat cum stă lupta la titlu în Liga 2, prin prisma cotelor. Cea mai mare dilemă, dar și diferența e în privința celor de la Dinamo. Care sunt cotați, mult diferit la cele două case de pariuri. Tu cum vezi lupta pentru promovare? Cine crezi că va triumfa în noul sezon de Liga 2? Stai cu ochii pe BETuri.ro și vei găsi analizele celor mai interesante partide din noul sezon al ligii secunde!

Nu uita nici de secțiunea de ponturi pariuri, unde vei găsi analize complexe și detaliate ale celor mai importante partide, atât din Superliga, dar și din cele mai puternice campionate din Europa! Vezi ponturi bune și pe Telegram BETuri. Spor(t) în toate!