concordia chiajna
Cristi Geiger
15 februarie 2024

Concordia Chiajna – Lot + Transferuri pentru sezonul 2023/2024

5/5 - (1 vote)

La Concordia Chiajna încă există visul promovării. Ilfovenii sunt aproape de locurile de play-off, iar în această iarnă și-au întărit serios lotul. În acest articol ne vom concentra pe analiza de lot Concordia Chiajna, dar și transferuri realizate de fosta prim-divizonară.

Gruparea antrenată de Erik Lincar s-a întărit în zona defensivă, cu mulți fundași, dar și cu un mijlocaș defensiv. De asemenea, a venit în lotul echipei ilfovene și un nou atacant. Vei afla mai jos care sunt noutățile de la Concordia Chiajna.

Echipa BETuri ți-a pregătit analize și pentru loturile altor echipe din Liga a 2-a: Chindia Târgoviște, FC Argeș, CS Mioveni, Ceahlăul Piatra-Neamț, Gloria Buzău sau Unirea Slobozia. Află și totul despre Sala Dinamo!

Concordia Chiajna Antrenor – Lincar, confirmat în funcție

Spre deosebire de alte echipe din liga secundă, la Concordia Chiajna există continuitate pe banca tehnică. Erik Lincar a făcut o muncă decentă în prima jumătate a campionatului, iar șefii echipei ilfovene cred în munca lui și pentru a doua parte a sezonului.

Concordia Chiajna a încheiat anul 2023 pe poziția a 8-a în Liga a 2-a Casa Pariurilor. Ilfovenii au acumulat 22 de puncte, fiind la un punct distanță de ACS Viitorul Tg. Jiu, formație aflată pe loc de play-off. Bilanțul Concordiei în primele 15 meciuri: 5 victorii, 7 egaluri și 3 înfrângeri.

Concordia Chiajna Transferuri 2024

Erik Lincar are nevoie la Concordia Chiajna de un lot destul de bun pentru a promova. Astfel, formația ilfoveană a fost printre cele mai active formații din liga secundă în mercato. Iată ce transferuri la Concordia Chiajna s-au făcut:

  • Mario Vrdoljak – mijlocaș defensiv, 30 de ani, transferat de la Bera Strumica (campionatul Macedoniei de Nord).
  • Claudiu Dragu – atacant central, 31 de ani, adus de la CSM Slatina.
  • Adrian Scarlatache – fundaș central, 37 de ani, venit de la FC Argeș.
  • Aleksander Mitrovic – portar, 20 de ani, transferat de la CSC Șelimbăr.
  • Constantin Dima – fundaș central, 24 de ani, adus de la Metaloglobus.
  • George Gogescu – fundaș central, 18 ani, împrumutat de la FCSB U-19.

În plus, au fost promovați la prima echipă David Dănăilă (fundaș central, 17 ani) și Adrian Iancu (fundaș central, 17 ani), de la echipa U-19. Totodată, au revenit din împrumut Leonard Alexandrescu și Ionuț Voicu, de la Progresul Spartac, respectiv Alexandria.

La capitolul plecări, Concordia Chiajna a rămas fără mai mulți jucători. Printre ei, Adi Popa, care și-a reziliat contract, dar și Gabi Tamaș, retras din activitate. De asemenea, au plecat Alexandru Pop, Alexandru Dulca și Mihai Ciontoș.

Concordia Chiajna Lot 2024

Iată cum arată lotul echipei ilfovene pentru partea decisivă a sezonului 2023/2024:

  • Portari: Denis Oncescu, Aleksander Mitrovic, Yanis Stanciu.
  • Fundași: Denis Ispas, Alexandru Stănică, Gerson, Adrian Scarlatache, Constantin Dima, Leonard Alexandrescu, George Gogescu, David Dănăilă, Adrian Iancu, Florin Dumbravă, Paul Pîrvulescu, Laurențiu Corbu.
  • Mijlocași: Mario Vrdoljak, Dorin Codrea, Rareș Lazăr, Ionuț Voicu, Eduard Feraru, Răzvan Lungu, Cătălin Hlistei, Romario Moise, Cosmin Tucaliuc, Giovani Ghimfuș, Alexandru Burcea, Ionuț Catrina, Mario Iordan, Gabriel Torje.
  • Atacanți: Adrian Bălan, Claudiu Dragu, Cătălin Cocoș.

Prim 11 probabil

Mitrovic – Corbu, Stănică, Gerson, Dima – Torje, Codrea, Vrdoljak, Hlistei – Dragu, Bălan.

Concluzii

Concordia Chiajna se numără printre favoritele la promovarea în Superligă. Ilfovenii s-au întărit în această iarnă, iar formația antrenată de Lincar are un lot capabil să ajungă în play-off. Va reuși, însă, să scape, în sfârșit, de purgatoriul ligii secunde?

Aruncă un ochi și peste celelalte articole ale noastre din secțiunea de știri sportive. Acolo unde ai loturile formațiilor din Superliga, dar și alte noutăți din sportul rege. Avem pe site și Preview F1 2024! De asemenea, nu uita nici de secțiunea ponturi pariuri, acolo de unde poți alege cele mai bune pronosticuri fotbal dar nu numai. Spor(t) în toate!