ceahlaul piatra neamt

Ceahlăul Piatra Neamț – Lot + transferuri pentru sezonul 2023/2024

Autor: Cristi Geiger
Ultimul update pe: februarie 14, 2024
5/5 - (1 vote)

Ceahlăul Piatra Neamț, încă de la promovare, a făcut o figură frumoasă în prima parte a stagiunii din Liga a 2-a Casa Pariurilor. Formația de Sub Pietricica a încheiat 2023 pe un loc de play-out, dar are șanse bune de a termina între primele șase.

În acest articol vei afla care este Ceahlăul Piatra Neamț lot. Dar și care au fost transferurile făcute de pietreni în ianuarie. Echipa nemțeană va avea patru meciuri cruciale în încercarea de a prinde un loc în play-off. Și, implicit, pentru a avea două promovări succesive.

Poți citi pe site-ul nostru și analize pentru loturile următoarelor echipe din Liga 2: CS Mioveni, FC Argeș sau Chindia Târgoviște.

Ceahlăul Piatra Neamț Antrenor – „Profesorul” Pustai își continuă munca

Ceahlăul Piatra Neamț nu a suferit modificări pe banca tehnică. „Profesorul” Cristi Pustai, cel care i-a promovat pe nemțeni în Liga a 2-a, va continua și în partea decisivă a acestui campionat.

Formația de Sub Pietricica a început entuziasmat stagiunea din liga secundă, dar s-a „stins” pe finalul anului 2023. După primele 15 etape Ceahlăul Piatra Neamț se află pe locul 9, cu 22 de puncte. Doar unul mai puțin decât Viitorul Tg. Jiu. Bilanțul echipei este următorul: 6 victorii, 4 rezultate de egalitate și 5 înfrângeri.

Ceahlăul Piatra Neamț Transferuri 2024

Dacă Pustai a fost confirmat în postura de antrenor la gruparea nemțeană, acum urmează să analizăm Ceahlăul Piatra Neamț transferuri. Formația de Sub Pietricica a reușit șase achiziții, majoritatea în compartimentul defensiv.

Ceahlăul i-a cooptat pe fundașii Denys Taraduda (fundaș central, 23 de ani), Alexandru Core (fundaș central, 23 de ani), Marius Constantin (39 de ani, fundaș central) și Denis Benga (fundaș stânga, 18 ani).

În ceea ce privește ofensiva, lotul celor de la Ceahlăul a fost întărit cu Alexandru Anton (mijlocaș dreapta, 20 de ani) și Alexandru Buziuc (atacant central, 29 de ani), de la CSA Steaua.

La capitolul plecări, gruparea nemțeană s-a despărțit de Vasile Petra (mijlocaș central), Josemar Agostinho (atacant central), Lorenzo Fonseca (fundaș central) și Santiago Selmani (atacant central).

Lot Ceahlăul Piatra Neamț sezon 2023/2024

Iată cum arată lotul nou-promovatei cu o săptămână înainte de restartul ligii a doua.

  • Portari: Stefan Krell, Boison Wynney, Alexandru Barna.
  • Fundași: Denis Benga, Denys Taraduda, Cristin Jalbă, Mario Petkov, Marius Constantin, Alexandru Core, Vasile Forizs, Tudor Oltean, Bogdan Bacalu, Denis Benga, Andrei Moisii, Pedro Albino, Stejărel Vișinar.
  • Mijlocași: Wiredu Akwasi, Joao Jaquite, Mihnea Onișa, Cristian Copoț-Barb, Patrick Petre, Matei Lungu, Pier Larrauri, Matei Moraru, Azdren Llullaku, Marius Savu, Alexandru Anton.
  • Atacanți: Mihai Neicuțescu, Alexandru Buziuc, Sergio Cortelezzi.

Prim 11 probabil Ceahlăul

Krell – Albino, Constantin, Taraduda, Benga – Onișa – Petre, Moraru, Llullaku, Neicuțescu – Buziuc.

Concluzii

Ceahlăul Piatra Neamț s-a întărit destul de mult în compartimentul defensiv în ianuarie, dar în același timp și-a luat un atacant bun de la CSA Steaua. Nemțenii au în lot jucători experimentați, plus tineri dornici de afirmare. Să fie oare un mix care să-i ducă pe cei de la Ceahlăul în play-off?

Aruncă un ochi și peste celelalte articole ale noastre din secțiunea de știri sportive. Acolo unde ai loturile formațiilor din Liga 2 și Superliga, dar și alte noutăți din sportul rege. De asemenea nu uita nici de secțiunea ponturi pariuri, acolo de unde poți alege cele mai bune pronosticuri. Spor(t) în toate!