chindia targoviste

Chindia Târgoviște – Lot + transferuri pentru sezonul 2023/2024

Autor: Cristi Geiger
Ultimul update pe: februarie 14, 2024
5/5 - (1 vote)

La Chindia Târgoviște a fost haos în prima parte a sezonului 2023/2024 din Liga a 2-a Casa Pariurilor. Formația dâmbovițeană a schimbat nu mai puțin de doi antrenori. Momentan, italianul Diego Longo a rămas la echipă pentru a o duce în play-off.

Ți-am pregătit un nou articol special în care analizăm Chindia Târgoviște lot și Chindia Târgoviște transferuri. Gruparea din județul Dâmbovița a încheiat anul 2023 pe loc de play-out, dar are de recuperat doar 2 puncte față de prima formație aflată pe loc de play-off.

Poți citi și analizele noastre pentru loturile și transferurilor altor formații din Liga a 2-a: CS Mioveni, FC Argeș sau Ceahlăul Piatra Neamț.

Antrenor Chindia Târgoviște – Sarabandă de tehnicieni!

Chindia Târgoviște a întâmpinat probleme financiare după ce a retrogradat în Liga a 2-a. Dâmbovițenii au început sezonul pe bancă cu Dragoș Militaru. Acesta a fost demis după doar câteva săptămâni. În locul său a venit experimentatul Vasile Miriuță.

Nici Miriuță nu a rezistat prea mult presiunii de la Chindia Târgoviște. În luna noiembrie a fost demis, iar locul său a venit Diego Longo. Italianul a fost secund al lui Răzvan Lucescu la PAOK, dar și antrenor principal la echipe cât de cât cunoscute precum FK Kukeși, FC Flamurtari sau KF Teuta.

Chindia Târgoviște a încheiat anul 2023 pe poziția a 11-a în clasament, cu 21 de puncte. Pe dâmbovițeni îi separă doar un punct de Tg. Jiu, formație aflată pe locul 6. Bilanțul Chindiei în primele 15 meciuri: 5 victorii, 6 rezultate de egalitate și 4 înfrângeri.

Transferuri Chindia Târgoviște 2024

În acest articol îți vom prezenta Chindia Târgoviște lot 2024, dar până atunci să aruncăm o privire pe Chindia Târgoviște transferuri. Dâmbovițenii s-au trezit mai greu în mercato din iarnă, reușind apoi să semneze câțiva jucători.

Compartimentul defensiv de la Chindia Târgoviște a fost întărit cu Hysen Memolla (fundaș stânga, 31 de ani), împrumutat de la KF Egnatia. De asemenea, sub formă de împrumut a venit de la Kids Tâmpa și Răzvan Iorga (mijlocaș central, 20 de ani). Tot în linia mediană a fost adus și Samuel Șanta, ultima dată la Ocna Dej. Cel mai sonor transfer este aducerea lui Ivan Pesic, fostul atacant de la Dinamo sau FC Voluntari. Iar pentru postul de portar a fost adus Mario Contra, un jucător cu experiență în Liga 2, ultima dată la CSM Reșița.

În schimb, plecările de la Chindia Târgoviște au fost în număr mai mare. Portarul Dorian Railean s-a dus la Dinamo, iar fundașii Alexandru Gîț, respectiv Christian Rutjens s-au transferat la Șelimbăr, respectiv Hamrun Spartans (formație din Malta).

Totodată, din Chindia Târgoviște lot 2024 nu mai fac parte Andrei Șerban, Cătălin Golofca, Alex Militaru, Vlad Prejmerean, Alberto Călin și Luca Manolache.

Lot Chindia Târgoviște sezon 2023/2024

Lotul formației conduse acum de Diego Longo arată astfel:

  • Portari: Iustin Popescu, Andres Brînzea, Mario Contra.
  • Fundași: Andrei Marc, Florin Plămadă, Hysen Memolla, Adrian Ioniță, Ionuț Anișorac, Cornel Dinu, Roberto Romeo.
  • Mijlocași: Victor Bogaciuc, Matteo Fedele, Ricky Gneba, Ionuț Albu, Răzvan Tache, Răzvan Iorga, Iulian Zamfir, Samuel Șanta, Iustin Cristea, Alin Boțogan, Răzvan Matiș, Maxim Cojocaru, Nasser Chamed, Octavian Ursu, Claudiu Negoescu.
  • Atacanți: Robert Moldoveanu, Ivan Pesic Ante Zivkovic, Mustapha Jah.

Prim 11 probabil

Popescu – Albu, Plămadă, Memolla, Dinu – Matiș, Fedele, Boțogan – Cojocaru, Zivkovic, Pesic.

Concluzii

Chindia Târgoviște se numără printre favoritele la accederea în play-off, în ciuda problemelor financiare din lot. Dâmbovițenii nu s-au întărit prea mult în mercato din iarnă, dar au șanse destul de bune în a termina între primele șase echipe din liga secundă.

Aruncă un ochi și peste celelalte articole ale noastre din secțiunea de știri sportive. Acolo unde ai loturile formațiilor din Superliga, dar și alte noutăți din sportul rege. De asemenea nu uita nici de secțiunea ponturi pariuri, acolo de unde poți alege cele mai bune pronosticuri. Spor(t) în toate!