Premier League: Wolves vs Manchester United

biletul zilei

În această seară se va încheia runda cu numărul 2 din Premier League. Meciul ce va pune punct acestei runde este duelul dintre Wolves vs Manchester United. Aceasta se anunță o partidă extrem de interesană în care ambele echipe își doresc să bifeze cele trei puncte. Fluierul de start al acestei partide a fi de la ora 22:00. Forma bună pe care o traversează ambele echipe în acest start de sezon ne face să sperăm la o partidăextrem de interesantă. În prima etapă a noului sezon Wolves a obținut un punct în timp ce United se poate lăuda cu cele 3 puncte. Cele mai bune cote pentru biletul zilei sunt doar pe Beturi.ro.

Meciul etapei: Wolves vs Manchester United

Wolves se pare că va continua forma foarte bună arătată în sezonul trecut. Lupii au terminat stagiunea precedentă pe poziția a 7-a a clasamentului. În noul sezon gazdele partidei de astăzi au obșinut o remiză pe terenul celor de la Leicester, scor 0-0. În tururile preliminare ale UEFA Europa League au jucat foarte bine obținând calificări la pas contra celor de Crusaders și Pyunik. Perioada de transferuri a fost una foarte buna. Nu a pierdut jucători importanți dar în schimb i-a achiziționat peCutrone, Dendoncker și Raul Jimenez. Alături de noi vei câștiga cu biletul zilei.

Manchester United pornește din postura de favorită în partida din această seară.Va fi un test pentru diavoli după meciul foarte bun făcut în fața celor de la Chelsea în prima etapă unde au învins cu scorul de 4-0. Atunci United a avut unele probleme în startul partidei. Maguire, fundașul adus de la Leicester s-a integrat foarte bine în angrenajul echipei. Alexis Sanchez este singurul jucător indisponibil din lotul foarmației oaspete. În ultimele 4 deplasări din sezonul trecut cei de la United nu au reușit să caștige. Totuși, acum e un sezon nou și lucrurile pot sta în alt mod.

Wolves vs Manchester United se anunță un meci foarte spetaculos. Așa cum am spus anticipăm un succes al celor de la United. Acest pariu ne va aduce o cotăde 2.36, care în opinia noastră este una foarte avantajoasă. Echipa Beturi.ro o vede pe Manchester Uited ca fiind favorită în această seară. În ultimele meciuridirecte de foarte multe ori am asistat la GG. Și acest pariu ne-a atras atenția. Vom paria pe faptul că ambeleechipe vor marca la o cotă de 1.87. Pariază cu noi zi de zi.