Premier League: West Ham vs Manchester City

Prima etapă a noului sezon din Premier League continuă. După ce aseară am asistat la un recital din partea celor de la Liverpool în confruntarea cu Norwich, astăzi West Ham vs Manchester City ne propun un spectacol de zile mari. Jocul ce va deschide ziua de Premier League se anunță a fi unul foarte interesant. Ambele formații practică un fotbal bazat pe ofensivă și acest lucru nu poate decât se ne bucure. Trebuie să notăm faptul că în acest sezon a fost introdus arbitrajul sportiv VAR. Pariază în noul sezon din Premier League și alături de Beturi.ro o să câștigi cu ponturi pariuri sportive.

Meciul zilei: West Ham vs Manchester City

West Ham a încheiat sezonul precedent pe poziția a 10 a clasamentului punând de multe ori probleme echipelor de top. Transferurile realizate de cei de gazdele partidei de astăzi nu sunt impresionante. Haller, Fornals și Ajeti sunt cei mai importanți jucători aduși. Jucătorii plecați sunt mai importanți. Pe această listă îi trecem pe Arnautovic, Obiang, Samir Nasri, Andy Caroll și Adrian. Putem spune că pentru acest sezon cei de la West Ham sunt o echipă nouă și cu siguranță vor dori să impresioneze încă de la început. Cele mai bune ponturi pariuri sportive sunt aici.

Manchester City este văzută ca favorită să câștige titlul de campioană în Premier League în aest sezon. Cetățenii au rămas o echipă de speriat pentru orice adversar. Ei au câștigat Supercupa Angliei la începutul lunii după ce au învins pe Liverpool în urma loviturilor de departajare. În această vară echipa pregătită de Pep Guardiola nu a pierdut niciun jucător important astfel că și în acest sezon vor iza toate trofeele. Fabian Delph și Vincent Kompany sunt cele mai importante plecări din tabăra celor de la City. În jocul de astăzi ne așteptăm la un meci foarte bun făcut de City și la o victorie clară a lor.

West Ham vs Manchester City ne pregătesc un joc foarte interesant.Vom miza pe o victorie clară a celor de la City. Victoria cetățenilor ne va aduce o cotă de 1.25. Dacă alegem să mizăm pe o cotă mai mare putem paria pe o victorie la cel puțin 2 goluri a celor de la City. Un handicap asiatic de 1,5 la o cotă de 1.60 pare a fi un pariu avantajos. În plus putem paria și pe faptul că se vor marca peste 2,5 goluri în partida de astăzi. Pariază cu Beturi.ro și câștigă cu ponturi pariuri sportive.