Premier League: Manchester United vs Leicester

O nouă rundă din Premier League va debuta în astăzi. Ne așteaptă o serie de meciuri foarte interesante pe care le vom urmări cu sufletul la gură. Unul dintre cele mai interesnate meciuri ale ilei este duelul de pe Old Trafford dintre Manchester United vs Leicester. Diavolii vs vulpile se anunță un meci ce nu trebuie ratat. Meciul este deschis oricărui rezultat deoarece formațiile au un start de sezon, în care au obținut rezultate asemănătoare. United a reușit să câștige ultimele 4 meciuri directe disputate pe Teatrul Viselor. Cele mai bune ponturi pariuri online le găsești doar pe Beturi.ro.

Spectacol în Manchester United vs Leicester

Manchester United nu are un start de sezon așa cum și-ar fi dorit suporterii. Gazdele partidei de astăyi au reușit să acumuleze doar 5 puncte în cele 4 runde disputate. Pentru o echipă cu vise mărețe cum au diavolii este destul de puțin. Singura victorie a lor a venit în chiar prima etapă contra celor de la Chelsea cu scoruld e 4-0. Apoi a urmat o serie de 3 meciuri în care nu au mai simțit gustul succesului. United speră ca în meciul de astăzi să pună capăt seriei de meciuri fără succes. Profită de ponturile oferite de echipa noastră și câștigă cu ponturi pariuri online.

Leicester este o echipă periculoasă ce poate pune probleme și celor mai mari formații din Premier League. Vulpile au un start de sezon destul de bun în care au reușit să acumuleze 8 puncte. Jocul lor este unul ce le poate da speranțe pentru rezultate și mai bune. Două victorii și două rezultate de egalitate sunt  rezultatele obținute de oaspeți în acest sezon. James și Amartey sunt indisponibili pentru partida de astăzi. Experiența celor de la Leicester își poate spune cuvântul în jocul din această rundă. Manchester United vs Leicester se anunță un joc deosebit de interesant și spectaculos. Ambele formații vor avea șansa obținerii unui rezultat bun dar noi credem că favorită în acest joc este Manchester United. Diavolii au o cotă de 2.14 pentru obținerea celor trei puncte puse în joc. Un alt pont în care avem încredere destul de mare este cel conform căruia vor reuși ambele echipe să marcheze. United a arătat unele probleme în defensivă în acest sezon și Leicester este genul de echipă ce poate profita de orice slăbiciune a adversarului. Pariază și câștigă alături de noi etapă de etapă.