Premier League: Manchester United vs Chelsea

Prima etapă a noului sezon se va încheia un meci de gală. Pe Old Trafford, începând cu ora 18:30, va fi primul derby al sezonului. Manchester United vs Chelsea este un meci ce nu trebuie ratat. În pauza de vară în loturile celor 2 formații au fost unele modificări destul de importante, astfel că partida din această seară se anunță a fi una foarte interesantă. Dacă ne uităm pe ultimele rezultate directe partida se anunță destul de echilibrată deoarece în 3 din ultimele 4 dueluri directe s-au marcat sub 2,5 goluri. Ponturi pariuri online câștigătoare sunt doar pe Beturi.ro.

Derby Manchester United vs Chelsea

Manchester United a făcut modificări destul de importante la nivelul lotului de jucători în această vară. Cele mai importante achiziții sunt cele ale lui Maguire și Bissaka. Lacapitolul plecări Lukaku este o pierdere foarte mare pentru ofensiva diavolilor. United a ales să meargă pe continuitate pe banca tehică deoarece a fost păstrat ca antrenor Solskjaer. Sezonul trecut gazdele partidei de astăzi au încheiat pe poziția a 6-a dar acum țintesc un sezon mult mai bun. Pentru partida din această seară, Alexis Sanchez și Pogba sunt incerți. Ei ar fi doi jucători foarte importanți dacă vor putea evolua. Ponturi pariuri online ne va aduce un profit consistent pentru astăzi.

Chelsea trece printr-o perioadă de reconstrucție după sezonul trecut care a fost destul de reușit. Pentru acest sezon cei de la Chelsea l-au adus pe banca tehnică pe fosta glorie a clubului Frank Lampard. El l-a înlocuit pe tehnicianul din sezonul trecut, Sarri. În sezonul trecut au încheiat pe poziția a 3-a și au reușit să câștige UEFA Europa League. David Luiz și Hazard sunt cele mai importante pierderi pentru oaspeții partidei de astăzi. Pulisic este cel mai important jucător adus de cei de la Chelsea în această vară.

Pentru meciul dintre Manchester United vs Chelsea o să vă oferim o serie de ponturi pe care trebuie să le aveți în vedere. Am ales să mizăm pe o victorie a celor de la Manchester United deoaree este echipa mult mai puternică pentru acest sezon. Acest pont ne a aduce o cotă de 2.22. Un alt pariu de luat în calcul pentru jocul de astăzi este cel conform căruia vor reuși să marcheze ambele echipe. GG-ulne va aduce o cotă de 1.80. Dacă vor marca ambele echipe sut șanse foarte mari să vedem peste 2,5 goluri. Pariază zi de zi alături de Beturi.ro cu ponturi pariuri online.