Premier League: Manchester City vs Wolves

Spectatorii așteaptă un nou meci cu foarte multe goluri pe Etihad. Începând cu ora 22:00, Manchester City primește vizita celor de la Wolves. Meciul tur dintre cee două formații s-a încheiat cu scorul de 1-1. Astfel că cetățenii au de luat o revanșă în această seară. Diferența de puncte dintre cele două formații este una foarte mare dar oaspeții sunt o formație puternică ce poate pune probleme oricărui adversar. Ambele formații stau foarte bine din punct de evdere ofensiv astfel că ne așteptăm la multe goluri în acest meci. Lupta pentru titlu este tot mai încinsă astfel că fiecare punct pus în joc este foarte important. Cele ami bune ponturi pariuri sportive le găsești doar pe site-ul Beturi.ro în fiecare zi.

Fotbal spectacol în Manchester City vs Wolves

Manchester City pornește din postura de mare favorită. Pentru a rămâne cu șanse reale în lupta la titlu elevii lui Pep Guardiola trebuie să câștige acest meci. Cetățenii vin după două meciuri foarte bune în Cupa Angliei și Cupa Ligii Angliei. În cele două meciuri au reușit să câștige, înscriind de 16 ori și nu au primit nici un gol. În ultimele patru meciuri disputate în toate competițiile cetățenii au reușit să adune patru victorii ceea ce ne arată că sunt într-o creștere de formă. Ei sunt la 7 puncte de Liverpool dar mai trebuie să dispute acest meci. Ponturi pariuri sportive ne aduc profit zi de zi.

Wolves nu are nici un fel de presiune. Oaspeții partidei de astăzi ocupă poziția a 11-a a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 29 de puncte. În ultimul meci disputat, cel din Cupa Ligii Angliei au învins pe Liverpool cu scorul de 2-1. Acest lucru ne arată că se poate bate de la egal la egal cu orice echipă. Oaspeții partidei de astăzi nu vor avea nici un jucător indisponibil astfel că vor putea alinia cel mai bun prim 11.

Manchester City vs Wolves este cel mai interesant meci al zilei. Ne așteptăm la multe goluri. Vom paria că se vor înscrie peste 3,5 goluri la o cotă de 2.00. Atacanții celor de la City au arătat foarte bine în ultimele meciuri. Chiar dacă City are o cotă foarte mică la victorie putem paria că se vor impune la cel puțin două golrui diferență. Acest pronostic ne va aduce o cotă de 1.80. În fiecare zi alături de noi o să câștigi.