Premier League: Manchester City vs Manchester United

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Manchester City - Manchester United
1
1.40
X
5.25
2
8.25

Sfârșitul de săptămână ne aduce partide foarte interesante. Astăzi sunt programate o serie de derby-uri în fotbalul european ce ne vor ține aproape de micul ecran. Unul dinre cele mai interesante meciuri ale zilei este derby-ul orașului Manchester. Acest meci se va disputa pe Etihad Stadium și va avea lovitura de start de la ora 18:30. Putem spune că acesta este mai mult decât un deby, este un meci în care ambele formații ar face totul pentru cele trei puncte. Acest meci este un duel foarte important și din privința celor două bănci tehnicie deoarece se vor duela Pep Guardiola și Jose Mourinho. Pentru astăzi am pregătit cele mai importante meciuri azi.

Meciul zilei Manchester City vs Manchester United

Manchester City este văzută ca mare favorită de casele de pariuri. Cetățenii au o cotă de 1.40 pentru a obține cele trei puncte. Totuși ținând cont că este un derby, acest meci este deschis oricărui rezultat. City este pe prima poziție a clasamnetului după ce au reușit să acumuleze 29 de puncte. Ei au cea mai bună ofensivă dar și cea mai bună defensivă deoarece au primit doar 4 goluri. Pentru meciul de astăzi Pep Guardiola nu se va putea baza pe Bravo, De Bruyne și Mangala. Chiar și așa cei de la City sunt favoriți să își păstreze primul loc. Gazdele de astăzi au ajuns la zece victorii în ultimele 11 meciuri ceea ce ne arată că sunt într-o formă de zile mari. Cele mai bune ponturi pentru meciuri azi sunt doar pe Beturi.ro.

Manchester United ne poate surprinde astăzi și să obțină un rezultat pozitiv. Diavolii au un moral foarte bun deoarece vin după un succes în UEFA Champions League pe terenul celor de la Juventus. În Premier League ocupă poziția a opta după ce au reușit să acumuleze 20 de puncte. În ultimele patru etape disputate au reușit să acumuleze trei victorii și un rezultat de egalitate ceea ce este foarte bine pentru ei. Dalot și Valencia sunt singurii indisponibili pentru Jose Mourinho în această seară.

Meciul dintre Manchester City vs Manchester United se anunță a fi unul foarte spectaculos. Ne așteptăm ca ambele formații să reușească să macheze cel puțin un gol astfel că vom merge pe GG la o cotă de 1.80. Un alt pont de luat în calcul oferit de echipa noastră este cel conform căruia se vor marca peste 2,5 goluri. Dacă acest pronostic va fi unul câștigător beneficiem de o cotă de 1,70.