Premier League: Manchester City vs Liverpool

Începutul de an ne aduce meciuri din ce în ce mai interesante în fiecare zi. Fotbaliștii nu au timp de vacanță, deoarece această perioadă poate fi decisivă mai ales în fotbalul britanic. Meciul anului, pe care îl așteptăm cu toții din Premier League este partida dintre Manchester City vs Liverpool. Acest meci este privit de foarte multă lume ca o finală. O victorie a cormoraniilor poate fi decisivă în lupta pentru titlul, mult dorit, din Anglia. Ne așteptăm la un meci deosebit de spectaculos în care ambele echipe să dea totul pentru cele trei puncte. Un pont foarte avantajos este cel conform căruia vor fi peste 9,5 șuturi pe spațiul porții. Acest pariu ne aduce o cotă de 1.80. Cel mai bun bonus pariuri este la partenerii de pe site-ul Beturi.ro.

Finala campionatului Manchester City vs Liverpool

Manchester City este obligată să câștige astăzi. Victoria este singura opțiune a cetățeniilor. Elevii lui Guardiola nu trec printr-o perioadă foarte fericită. Victoria din ultima etapă contra celor de la Southampton este singura din ultimele trei etape disputate. În celelalte două runde au pierdut contra celor de la Cryastal Palace și Leicester. City ocupă în acest moment poziția a treia a clasamentului la un punct distanță de Tottenham și la 7 de Liverpool. Mangala și Mendy sunt cei mai importanți jucători ce vor lipsi din tabăra celor de la Manchester City. În fața propriilor suporteri au 9 victorii și o înfrângere.

Liverpool este favorită la titlu și susținută de foarte multă lume în această cursă. Oaspeții partidei de astăzi au acumulat 54 de puncte și s-au remarcat prin defensiva foarte bună. Au reușit să primească doar 8 goluri în acest sezon. În cele 20 de etape singurii pași greșiți ail or au fost 3 rezultate de egalitate deoarece nu au suferit nici o înfrângere. Matip este cel mai important jucător care va lipsi din tabăra celor de la Liverpool. Putem spune că și un rezultat de egalitate este mulțumitor pentru cei de la Liverpool deoarece ar păstra distanța față de cei de la City.

Cel mai bun bonus pariuri pentru meciul dintre Manchester City vs Liverpool este pe Beturi.ro. Recomandarea noastră la o cotă de 1.80 este să jucăm X2. Credem că în această seară Liverpool nu va pierde. Un alt pont pe care vă recomandăm să îl jucați este cel conform căruia se vor exeuta peste 9,5 cornere. Șansele de reușită ale acestui pont sunt foarte mari ținând cont că este vorba despre fotbalul britanic.