Premier League: Liverpool vs Manchester United

Recomandarea noastră: 1

Premier League,Liverpool, Manchester United
Liverpool - Manchester United
1
1.56
X
4.40
2
6.45

Cu cât trec etapele cu atât devine mai interesantă lupta pentru titlul din Premier League. Astăzi avem un derby de tradiție din campionatul englez. Rivalitatea dintre suporterii celor două formații este una foarte mare și atinge cote maxime atunci când este programat meciul direct. Pe Anfield astăzi a avea loc meciul dintre Liverpool vs Manchester United. Așa cum era de așteptat ultimele meciuri directe dintre cele două formații, victoriile au fost împărțite. Chiar dacă diferența de puncte este destul de mare în acest sezon, jocul de astăzi este deschis oricărui rezultat. Cormorani vs diavoli se anunță afi un duel pe toate planurile între cele două formații. Doar la pariuri sportive poți să câștigi zi de zi alături de Beturi.ro.

Derby Liverpool vs Manchester United

Liverpool pornește din postura de favorită în acest meci. Cormoranii se află într-o formă foarte bună. La mijlocul acestei săptămâni ei au reușit să obțină calificarea în optimile de finală ale UEFA Champions League după ce s-au impus contra celor de la Napoli cu scorul de 1-0 chiar pe acest stadion. La finalul ultimei etape din Premier League ei au ajuns pe prima poziție a clasamentului. Cu un succes astăzi ei vor reveni pe acea poziție. Elevii lui Jurgen Klopp sunt la cinci victorii în ultimele cinci partide disputate în Premier League.Pariază șicâștigă la pariuri sportive

Mnachester United poate produce o surpriză și chiar poate obține un succes astăzi. Trebuie să notăm faptul că Jose Mourinho știe să pregătească foarte bine meciurile împotriva unor echipe mari. Trebuie să ținem cont de faptul că în ultima perioadă ei au remizat contra celor de la Chelsea și Arsenal, iar în UEFA Champions League au învins pe Juventus. Cu 26 de puncte acumulate diavolii ocupă poziția a șasea a clasamentului. Pentru meciul de astăzi Mourinho nu se va putea baza pe Lindeloff și Alexis Sanchez.

Liverpool vs Manchester United se anunță a fi un meci foarte interesant. Vom paria pe faptul că cei de la Liverpool se vor impune la finalul celor 90 de minute. Pentru acest meci putem paria și pe faptul că ambele formații vor reuși să marcheze. Un astfel de pronostic ne va aduce o cotă de 1.80. Ținând cont că este un meci din Premier League putem paria pe faptul că se vor executa peste 9,5 cornere. Acest pariu vine cu o cotă de 1.90. Pariază în fiecare zi alături de noi și câștigă.