Premier League: Leicester vs Liverpool

Recomandarea noastră: 2

Leicester - Liverpool
1
7,75
X
5,00
2
1,44

O nouă etapă din Premier League stă să înceapă. Primul meci al rundei cu numărul patru se anunță un meci foarte interesant. Pe King Power Stadium, Leicester vs Liverpool se vor lupta pentru cele trei puncte puse în joc. Fluierul de start al acestui joc va fi la ora 14:30. Ultimele două dueluri directe dintre cele două formații au fost partide foarte interesante. În patru din ultimele cinci partide directe s-au marcat cel puțin trei goluri. În acest sezon ambele formații au arătat foarte bine astfel că acest meci este deschis oricărui rezultat. Pariuri sportive ponturi ne va aduce o cotă foarte bună pentru acest meci. Acest meci este foarte interesant și la nivelul poreclelor celor două echipe deoarece se vor întâlni vulpile vs cormoranii.

Goluri în Leicester vs Liverpool

Leicester are un avantaj foarte mare pentru acest meci, acela că va evolua pe teren propriu. Gazdele partidei de astăzi au început foarte bine acest sezon chiar dacă în prima etapă au pierdut în fața celor de la Manchester United cu scorul de 2-1. A doua etapă a adus pentru Leicester prima victorie. Ei au învins cu scorul de 2-0 pe Wolves. În cea de-a treia etapă au învins cu scorul de 2-1 pe terenul celor de la Southampton. La mijlocul acestei săptămâni au învins cu scorul de 4-0 pe cei de la Fleetwood. Pariuri sportive ponturi ne va aduce o cotă de 1.44.

Liverpool a început perfect acest sezon. Pentru cormorani nici nu se putea să aibă un început mai bun. În prima etapă au trecut de West Ham cu scorul de 4-0. A doua etapă a adus un nou succes pentru ei în fața celor de la Crysta Palace cu scorul de 2-0. În cea de-a treia rundă au trecut de Brighton cu scorul de 1-0. Așa cum am observat deja Liverpool a acumulat 9 puncte și nu a primit nici un gol. Este singura echipă din Premier League care are o apărare perfectă. Oxlade-Chamberlain este singurul absent din tabăra pregătită de Jurgen Klopp. Partida dintre Leicester vs Liverpool ne aduce o serie de alte pariuri câștigătoare. Așa cum am mai spus vom merge pe o victorie a celor de la Liverpool. Ținând cont că și Leicester este o echipă puternică au și ei șansa să înscrie cel puțin o dată. Vulpile au câștigat titlul acum trei sezoane. La o cotă de 1.90 vom miza pe faptul că ambele echipe vor înscrie.